Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kobliha51 píše:
A nebo at posle fotku mista kde ted je. To by mu snad problem nemelo delat ne?
ty jo, důvtipné ![]()
je fakt že by mu to problém dělat nemělo, poslat aktuální foto vykládaného zboží, včetně kolegy
jooo moderní technologie jsou prevít
jinak to co psala zakl… o těch dřívějších lží…to je blbý
asi bych v takovém případě, tzn podezření z „recidivy“ a opak. lhaní nikam nejela
ale nejprve rozmyslet se, v klidu, co dál, zda chci vědět pravdu nebo ne a jak s ní naložím
a v případě že chci vědět…soukromé očko, opatřit si důkazy a pak jednat a rozseknout to…mě přijde plácání se v nejistotě hrozné…někdy je na nic jistota, s kterou jde něco dělat lepší, než nekonečná nejistota
Jdu tedy spát, zítra se uvidí co bude dál. Akorát mě mrzí, že prospí i zítřek a nebude na nás mít vůbec čas. Dneska to chápu, nebylo mu dobře, celý den spal i když pochybuji že mu bylo špatně když tak na rychlo utekl! pryč, nemocně nevypadal vůbec ale budiž. Zítra bude tedy spát znovu určitě celý den, ach jo. Měli jsme jet za rodinou, budeme to muset odložit jak to vypadá. Nedá se nic dělat, uvidíme co se z toho vyvine.Moc vám děkuji za podporu, přeji dobrou noc, ozvu se vám.
@Emimin7 píše:
Nejel by, protoze se to jinak musi v takove situaci provalit. Jak rikam, leda by mel v hlave vakuum.
Nebo by si byl sám sebou a svým lhaním natolik jistý. Případně, a to doufám že kvůli zakladatelce ne, zabouchnutý do té bokovky.
@Anonymní píše:
Jdu tedy spát, zítra se uvidí co bude dál. Akorát mě mrzí, že prospí i zítřek a nebude na nás mít vůbec čas. Dneska to chápu, nebylo mu dobře, celý den spal i když pochybuji že mu bylo špatně když tak na rychlo utekl! pryč, nemocně nevypadal vůbec ale budiž. Zítra bude tedy spát znovu určitě celý den, ach jo. Měli jsme jet za rodinou, budeme to muset odložit jak to vypadá. Nedá se nic dělat, uvidíme co se z toho vyvine.Moc vám děkuji za podporu, přeji dobrou noc, ozvu se vám.
Jestli je to tvoje rodina, tak jeď klidně jenom s dítětem. Nejsi onuce a aspoň si tebou nebude tolik jistý. Je to tvůj život ![]()
@Anonymní píše:
Tak jeď za rodinou sama
nechala bych ho spat maximalne do tri a pak budicek.
@Kobliha51 píše:
Je nekde na pumpe s pritulkyni. Kolem jezdi auta, obcerstveni tam je. Takhle se to casto dela. A maji z toho srandu. U blizkych lidi je poznat jak se vyjadruji do telefonu v pripade ze je tam nekdo, kdo je posloucha. Ja ho tedy neznam ale tohle tak vypada. Mel obecenstvo a tak trochu mluvil z cesty.
A nebo mu milenka u toho žužlala žižalaka
a u toho se chechtala
chlapi jsou neskutečně rafinovaný. Jako hodně mladá holka jsem byla v pozici milenky několik let a doteď se divím, že se na to nepřišlo. Chlapi umí mlžit - bohužel ![]()
A jestli znáš jaké má heslo u operátora, tak bych tam zavolala. Oni zjistí, kdo mu volal. A pak bych číslo projela Googlem, Facebookem a vším co se dá
naštěstí s tím nemám zkušenost ale hned mě to napadlo ![]()
Z mého pohledu má jinou. Celý den jen ležel a nic neděl jen proto že neměl náladu, asi se s milenkou dost pohadali, „vztah“ ukončili a proto ho celý den nic nebavilo a polehaval. Pak mu zavolala ptz si to rozmyslela a on najednou ožil a letěl za ní. Což svědčí o hoooodne dlouhém poměru, kdy není hlavní náplní je sex. Na místě Zakladatelky bych nereagovala, spíš bych nenápadně dávalo najevo že se kvůli něho s prominutím nepos.ru, odkazoval bych hlavně sama sobě že se mám ráda, že umím fungovat i bez něj. Tady je to hodně o sebevědomí… Když chlap ví že má doma jistou ženušuku co litá mezi kuchyni a prťatama a to je její jediný „důvod žití“, tak si je hodně jist s ani ho nenápadně že by ta právě jeho mohla dělat to co on. Tudíž bych ho nechala jen tak v klídku a schválně před ním často byla na telefonu a někomu psala (kamarádce,… Nebo jen tak), víc bych o sebe pečovala, potřebovala bych přihlidnout děti na hodinku kvůli např. : nehtům, vlasům, doktorovi, nákupům… No protáhla bych to na 2… 3 hodky a bez důvodu s úsměvem
si hned uvědomí, že nemá nic jistě a že i jeho žena je ŽENA!! ![]()
Tak jestli bych kvuli tomu měla zrušit návštěvu u rodičů, tak bych mu řekla, že zavolám do firmy a zeptám se na mzdovce, jak to bude s příplatkama za práci ve svátek. Ale podle mě lže, z dovči by ho jen tak neodvolali a určitě by neběžel hned jak pejsek. Nebo zkus zavolat do firmy ostraze, co tam bylo v noci za akci.
@Anonymní píše:
A co ti brani jet na navstevu bez nej? Nepujci ti auto? Nebo neridis? Odpo bych ho vzbudila a oznamila, ze valeni bylo dost a jedem. Ty ses zvykla se mu podrizovat, co?
Mě se nelíbí ta jeho výmluva, jak kolega potřebuje pomoct naložit. Tohle bych mu nesežrala. Můj chlap rozváží zboží po celé ČR u jedné dopravní firmy a chlapi si náklad dělají sami a rozhodně k tomu nikdy nikoho nepotřebovali. Chlap Ti evidentně kecá a myslím si že v tom je jiná, jelikož tak okatou a totálně primitivní výmluvu většinou používají ti muži co jim mozek spadl do trenek. Já jsem ženská od rány a takový odchod chlapa s tak dětinskou výmluvou by u nás rozhodně neprošel. Asi takhle, už by se neměl kam vrátit a poslala bych ho zpět k,, pracovním povinnostem,,. Mmch když na něj uhodíš, bude zatloukat a ještě z Tebe údělá blázna.
Ja vim, ze se to nema, ale nez se shazovat a zadat nejake fotky bych zachovala aspon na oko dekorum a pak mu hold pod urovni projela telefon, od koho byl ten posledni hovor. I neznama cisla jdou casto vygooglit na netu komu patri. Pokud ma telefon zaheslovany, je to dukaz skoro jak zenska prede dverma. Jo a nejsou jen milenky, jsou i placene slapoty, kde dotaz,,kdo vola" by mel i logiku (mam placenej sex docela nastudovanej, na venkove to da fusku se s nejakou domluvit, pomalu horsi jak sehnat remeslnika). Nicmene muze byt i v praci a manzelce se smeje, ze je paranoidni. Takze jak rikam, zahrala bych si na pani Colombovou pekne s chladnou hlavoh a z pohodli domova. A za rodinou bych jela sama, neumim-li ridit, jako prvni objednavam autoskolu nebo kondicni jizdy, zadne zavislaceni.
@Iustitia omnibus píše:
A nebo mu milenka u toho žužlala žižalakaa u toho se chechtala
chlapi jsou neskutečně rafinovaný. Jako hodně mladá holka jsem byla v pozici milenky několik let a doteď se divím, že se na to nepřišlo. Chlapi umí mlžit - bohužel
Joo to mě taky napadlo, že mu ho dudlala v autě…
Taky si myslim, ze je v tom milenka.
Zustane do rana, aby se mu to vyplatilo
bezva prace. Ale rada bych se mylila kvuli tobe
.