Odjel! Údajně do práce!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
666
25.12.17 23:11

Jela bych se mrknout k práci, jestli tam má auto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.12.17 23:13
@Evulina píše:
Mě zas připadá na milenku nepravděpodobný ten rozhovor a dotaz „kdo volá“.. :nevim:
Nekalý kšeft může trvat klidně do rána, když ho ještě půjdou s kumpánama někam oslavit 8)Jinak je to na hlavu, ale počkala bych, až přijde domů. Žádná sledovačka a telefonáty, chlapi nesnáší stíhačky a zakladatelka by to mohla podle mě tím spíš zazdít a i kdyby se něco dělo, stejně to tím nezjistí.. :think:

To byste nevěřila, jak jsou vynalézaví. Já vyslechla jeden tefonát a ještě mně byl schopen tvrdit, že to byl kolega z práce v půlnoci a je opilý, protože má problémy s přítelní. ;) Nakonec jsem mu řekla, že nejsem tak naivní, ať ze mě alespoň nedělá blbce, až přiznal barvu. A to jsem si myslela, jak svého manžela po skoro 20 letech manželství znám.

• Citovat
  • Upravit
14916
25.12.17 23:13
@Anonymní píše:
Zkusím mu zavolat…úplně se mi klepou ruce, potím se, mám trému, tohle se mi ještě nestalo aby jsem se bála manželovi zatelefonovat. Nebudu mu dělat žádné výčitky, pěkně v klidu mu vše řeknu jak to cítím, bez emocí. Napíšu za chvíli.

Dobře děláš. Třeba se z toho vyklube nějaká banalita.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1166
25.12.17 23:14

Tipla bych to na nějakej kšeft načerno, o kterým nechce mluvit. Má dost peněz pro sebe, na vlastní útratu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35766
25.12.17 23:14
@Borrealis píše:
@pikola
z toho všeho povídání zůstala slečna v jiném stavu :think:

To zase ne, ale nebyla taky jediná jeho hvězda.

Pokud má šmelinu nebo levotu (co by ale šmelil v noci na Vánoce, drogy :P?) Proř by musel jet tak najednou a říkal, že jde do práce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2258
25.12.17 23:16
@Anonymní píše:
Já vždy jednám otevřeně, na rovinu, ano ráno s manželem promluvím, otázkou je zda i on bude otevřený. Pochybuji, vlastně opravdu byl celý den divný, ne tím že spal, choval se opravdu zvláštně. jako by byl utlumený, nechápu to

Ještě mě krom milenky napadá, že mohl zavolat dealer. Tohle už je teda mega spekulace. Zkrátka, nic dobrého to fakt nevěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14916
25.12.17 23:17
@pikola píše:
To zase ne, ale nebyla taky jediná jeho hvězda.Pokud má šmelinu nebo levotu (co by ale šmelil v noci na Vánoce, drogy :P?) Proř by musel jet tak najednou a říkal, že jde do práce?

Skládá kamiony, pokud má smelinu, kdy jindy než v noci? V poledne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2258
25.12.17 23:20
@Evulina píše:
No popravdě bych v zakladatelčině případě spíš vartila, jestli spíš nemá fakt nějaké nekalé kšefty. Které se právě nejvíc hodí dělat o svátky a v noci..plus nervozita předem atd..To, co říkal do telefonu a zakladatelka ho slyšela, mi nepřipadá jako rozhovor s milenkou, kór, když se ptal, kdo volá..Z nekalých kšeftů manžela bych ale byla možná podobně nervózní jak z milenky :think:

Dočítám až teď a souhlasím, taky mi to na to nejvíc sedí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35766
25.12.17 23:20
@Kfětoslava píše:
Skládá kamiony, pokud má smelinu, kdy jindy než v noci? V poledne?

Ve svátek? Navíc když píše, že nikdo ve firmě není.

Příspěvek upraven 25.12.17 v 23:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2258
25.12.17 23:22

Zakladatelko, nemáte nějaké dluhy? To by k tomu nějaký „melouch“ seděl nejvíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
25.12.17 23:24

@Evulina omlouvám se za trochu OT, ale připomělo mi to jednoho známého mého kamaráda. Má doma ženu a malé dítě, ale zároveň to táhne s takovou rajdou profkaklou. Dělá na stavbě, takže taky by měl domů chodit zesvihanej. Takže ráno odjede v pracovním, jede k ní se převléknout, jdou někam trajdat muchlovat se atd.. No pak zajede v pracovním na stavbu namoci ruce do cementu a jede dom. Tam mezi dveřma řekne,, ahoj lásko, hele ani ti nebudu dávat pusu a sahat na tebe koukej jak vypadám jdu rovnou do sprchy "..no a je to :mrgreen: tímhle se chlubí ignorant :roll: to jen tak s tím pracovním ohozem :mrgreen: ale to samozřejmě není nic proti tvému muži, taky mám doma traktoristu a chodí domů od hnoje a podobně takže, též doufám, že dělá to co říká, že dělá :lol:
Pro zákl. tohle ja bych nevydržela, je to divný a ani bych si tohle nenechala libit. Ale nevím, jak to u vás funguje. Snad to bude opravdu jen blbá nalada a náhoda :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14916
25.12.17 23:24
@pikola píše:
Ve svátek?

To je přece jedno, že je svátek. Nemusel teď dojet kamion, těch možností je tolik, s čím a jak se dá kseftovat. Prostě mě by nenapadlo toto dělat ve dne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14916
25.12.17 23:25
@pikola píše:
Ve svátek? Navíc když píše, že nikdo ve firmě není.Příspěvek upraven 25.12.17 v 23:23

Tím líp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2927
25.12.17 23:27

Ja jsem taky žárlivá, ale podle mě tady děláš z komára velblouda.Tak když se do tel ptal, kdo volá, tak asi nevěděl kdo né a ne někdo, na koho by čekal celý den… :think: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35766
25.12.17 23:28

Navíc ve státní svátek je zákaz jízdy 13 - 22h tak odkud by jako dojel :nevim: Nevím detaily, jenom mi to moc nesedí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí