Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Evulina píše:
Mě zas připadá na milenku nepravděpodobný ten rozhovor a dotaz „kdo volá“..
Nekalý kšeft může trvat klidně do rána, když ho ještě půjdou s kumpánama někam oslavitJinak je to na hlavu, ale počkala bych, až přijde domů. Žádná sledovačka a telefonáty, chlapi nesnáší stíhačky a zakladatelka by to mohla podle mě tím spíš zazdít a i kdyby se něco dělo, stejně to tím nezjistí..
To byste nevěřila, jak jsou vynalézaví. Já vyslechla jeden tefonát a ještě mně byl schopen tvrdit, že to byl kolega z práce v půlnoci a je opilý, protože má problémy s přítelní.
Nakonec jsem mu řekla, že nejsem tak naivní, ať ze mě alespoň nedělá blbce, až přiznal barvu. A to jsem si myslela, jak svého manžela po skoro 20 letech manželství znám.
@Anonymní píše:
Zkusím mu zavolat…úplně se mi klepou ruce, potím se, mám trému, tohle se mi ještě nestalo aby jsem se bála manželovi zatelefonovat. Nebudu mu dělat žádné výčitky, pěkně v klidu mu vše řeknu jak to cítím, bez emocí. Napíšu za chvíli.
Dobře děláš. Třeba se z toho vyklube nějaká banalita.
Tipla bych to na nějakej kšeft načerno, o kterým nechce mluvit. Má dost peněz pro sebe, na vlastní útratu?
@Borrealis píše:
@pikola
z toho všeho povídání zůstala slečna v jiném stavu
To zase ne, ale nebyla taky jediná jeho hvězda.
Pokud má šmelinu nebo levotu (co by ale šmelil v noci na Vánoce, drogy
?) Proř by musel jet tak najednou a říkal, že jde do práce?
@Anonymní píše:
Já vždy jednám otevřeně, na rovinu, ano ráno s manželem promluvím, otázkou je zda i on bude otevřený. Pochybuji, vlastně opravdu byl celý den divný, ne tím že spal, choval se opravdu zvláštně. jako by byl utlumený, nechápu to
Ještě mě krom milenky napadá, že mohl zavolat dealer. Tohle už je teda mega spekulace. Zkrátka, nic dobrého to fakt nevěstí.
@pikola píše:
To zase ne, ale nebyla taky jediná jeho hvězda.Pokud má šmelinu nebo levotu (co by ale šmelil v noci na Vánoce, drogy?) Proř by musel jet tak najednou a říkal, že jde do práce?
Skládá kamiony, pokud má smelinu, kdy jindy než v noci? V poledne?
@Evulina píše:
No popravdě bych v zakladatelčině případě spíš vartila, jestli spíš nemá fakt nějaké nekalé kšefty. Které se právě nejvíc hodí dělat o svátky a v noci..plus nervozita předem atd..To, co říkal do telefonu a zakladatelka ho slyšela, mi nepřipadá jako rozhovor s milenkou, kór, když se ptal, kdo volá..Z nekalých kšeftů manžela bych ale byla možná podobně nervózní jak z milenky
Dočítám až teď a souhlasím, taky mi to na to nejvíc sedí.
@Kfětoslava píše:
Skládá kamiony, pokud má smelinu, kdy jindy než v noci? V poledne?
Ve svátek? Navíc když píše, že nikdo ve firmě není.
Příspěvek upraven 25.12.17 v 23:23
Zakladatelko, nemáte nějaké dluhy? To by k tomu nějaký „melouch“ seděl nejvíc.
@Evulina omlouvám se za trochu OT, ale připomělo mi to jednoho známého mého kamaráda. Má doma ženu a malé dítě, ale zároveň to táhne s takovou rajdou profkaklou. Dělá na stavbě, takže taky by měl domů chodit zesvihanej. Takže ráno odjede v pracovním, jede k ní se převléknout, jdou někam trajdat muchlovat se atd.. No pak zajede v pracovním na stavbu namoci ruce do cementu a jede dom. Tam mezi dveřma řekne,, ahoj lásko, hele ani ti nebudu dávat pusu a sahat na tebe koukej jak vypadám jdu rovnou do sprchy "..no a je to
tímhle se chlubí ignorant
to jen tak s tím pracovním ohozem
ale to samozřejmě není nic proti tvému muži, taky mám doma traktoristu a chodí domů od hnoje a podobně takže, též doufám, že dělá to co říká, že dělá ![]()
Pro zákl. tohle ja bych nevydržela, je to divný a ani bych si tohle nenechala libit. Ale nevím, jak to u vás funguje. Snad to bude opravdu jen blbá nalada a náhoda ![]()
@pikola píše:
Ve svátek?
To je přece jedno, že je svátek. Nemusel teď dojet kamion, těch možností je tolik, s čím a jak se dá kseftovat. Prostě mě by nenapadlo toto dělat ve dne.
@pikola píše:
Ve svátek? Navíc když píše, že nikdo ve firmě není.Příspěvek upraven 25.12.17 v 23:23
Tím líp
Ja jsem taky žárlivá, ale podle mě tady děláš z komára velblouda.Tak když se do tel ptal, kdo volá, tak asi nevěděl kdo né a ne někdo, na koho by čekal celý den…
![]()
Navíc ve státní svátek je zákaz jízdy 13 - 22h tak odkud by jako dojel
Nevím detaily, jenom mi to moc nesedí.