Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Já vždy jednám otevřeně, na rovinu, ano ráno s manželem promluvím, otázkou je zda i on bude otevřený. Pochybuji, vlastně opravdu byl celý den divný, ne tím že spal, choval se opravdu zvláštně. jako by byl utlumený, nechápu to
Já to beru ze svého pohledu, své zkušenosti, kdy si s partnerem říkáme otevřeně vše.
Ale i přes to, že on by to zamlouval nebo neodpověděl, bych mu to, být na tvém místě, všechno řekla. Přiznej si, mám cenu udržovat vztah, ve kterém Ti drahá polovička lže? Nerada bych mu křivdila, proto si s ním musíš promluvit a né to přejít.
Tak jeste mas moznost mu dat do mobilu gps sledovani a podivat se z pohodli domova, kam jede
ale je to nelegalni a nemoralni - na druhou stranu nakazit svou zenu HIV se mi zda moralni mnohem min. I kdyz veta “neboj, prijedu vcas” - to je spis jakoby vykradal banku a ne jel za milenkou ![]()
@pikola píše:
A co má za práci? Dělá někdy jindy takové „přesčasy“?
Asi by mi hodně blikal alarm.
Pokud má dovolenou, ještě se nestalo že by mu volal kolega, který potřebuje vyložit nebo naložit zboží. Nehledě na to že přes svátky ve firmě skoro nikdo není. To by musel přijet na rychlo, nečekaně nějaký kamion se zbožím, to ale manžel nepotvrdil, jen mi řekl, tedy ječel že prostě potřebuje odjet do práce, nemám se starat, nemám na něho čekat, nemá čas se mnou řešit pitomosti
@PaníBovaryová píše:
Tak jeste mas moznost mu dat do mobilu gps sledovani a podivat se z pohodli domova, kam jedeale je to nelegalni a nemoralni - na druhou stranu nakazit svou zenu HIV se mi zda moralni mnohem min. I kdyz veta “neboj, prijedu vcas” - to je spis jakoby vykradal banku a ne jel za milenkou
Jaky HIV
boze tady se zas rozjely teorie ja byt zakladatelka a tohle tu ctu tak jdu skakat z mostu ![]()
Jako navíc podle hovoru, kdy říká „kdo volá“ a „budu tam včas“, mi opravdu připadá, že to milenkou být rozhodně nemusí. Kde pracuje zakladatelko tvůj manžel? Dělají se tam i noční?
Anebo může mít nějaký mírně nekalý kšeftík, jak už tady zaznělo..nervózní, pod rouškou noci, ono „jojo, budu tam včas“ atd…
A muzes zavolat nejakemu kolegovi, u ktereho bys overila, ze je v praci? I kdyz pokud ma milenku, tak by mel tohle asi pojistene a nekdo by kvuli nemu zalhal. Ja jsem razna, vzala bych deti a jela tam. Nesnasim tenhle blby pocit nevedet, na cem jsem a co se deje. Klidne i taxikem. Pak bys mela jasno raz dva. Az druhy den prijde, mozna z nej nic nevyrazis a bude ti z toho akorat spatne, ze nevis, co se deje :-I Drzim palce teda kazdopadne, at je to fakt prace.
No, jako první mě napadlo, že volá milenka, že rodí
ale to by bylo velmi bizardní, tak snad ne
ale nedivim se ti, podezřelí to je, ale zároven to může mít i nějaký logický vysvětlení, snad ![]()
Rict vlatsni zene kam jdu a za kym pres celou noc je pry pitomost.
@zudina píše:
Jaky HIVboze tady se zas rozjely teorie ja byt zakladatelka a tohle tu ctu tak jdu skakat z mostu
Ja ji jenom uklidnuju, ze ucel sveti prostredky, kdyby se nahodou rozhodla ho proklepnout
aby nemela spatne svedomi
@Anonymní píše:
On tom pochybuji, že by byl otevřený. Naopak si začne více dávat pozor. Spíše si začněte všímat věcí, které Vám třeba unikaly. Pokud bude jako můj muž, tak bude zatloukat do té doby než ho budete přímo konfrontovat nebo až si bude jistý a bude chtít odejít.
je mi to líto, opravdu líto co vás potkalo. Pořád věřím tomu, že se to vysvětlí, něco mi říká, že do práce ale nejel. Bohužel také musím přiznat, manželovi jsem odpustila aférku v minulosti, slíbil mi že se to nebude opakovat, přísahal, kál se. Možná z toho pramení to že jsem nesvá, nemůžu si pomoc, cítím něco ve vzduchu.Snad se pletu, doufám že mu křivdím, že v práci skutečně je..
@Anonymní píše:
Pokud má dovolenou, ještě se nestalo že by mu volal kolega, který potřebuje vyložit nebo naložit zboží. Nehledě na to že přes svátky ve firmě skoro nikdo není. To by musel přijet na rychlo, nečekaně nějaký kamion se zbožím, to ale manžel nepotvrdil, jen mi řekl, tedy ječel že prostě potřebuje odjet do práce, nemám se starat, nemám na něho čekat, nemá čas se mnou řešit pitomosti
No je divné, ale pokud vím, zítra je taky svátek a to se zboží nevozí, ne? Navíc pokud byl nervózní… No, hodně štěstí.
@Evulina píše:
Jako navíc podle hovoru, kdy říká „kdo volá“ a „budu tam včas“, mi opravdu připadá, že to milenkou být rozhodně nemusí. Kde pracuje zakladatelko tvůj manžel? Dělají se tam i noční?
Anebo může mít nějaký mírně nekalý kšeftík, jak už tady zaznělo..nervózní, pod rouškou noci, ono „jojo, budu tam včas“ atd…
Vyklada zbozi z kamionu. Nejsem expertka na spedici, ale myslim, ze ne.
@novomamča píše:
Já to beru ze svého pohledu, své zkušenosti, kdy si s partnerem říkáme otevřeně vše.
Ale i přes to, že on by to zamlouval nebo neodpověděl, bych mu to, být na tvém místě, všechno řekla. Přiznej si, mám cenu udržovat vztah, ve kterém Ti drahá polovička lže? Nerada bych mu křivdila, proto si s ním musíš promluvit a né to přejít.
Promluvím s ním, určitě ano, děkuji moc
@pikola píše:
No je divné, ale pokud vím, zítra je taky svátek a to se zboží nevozí, ne? Navíc pokud byl nervózní… No, hodně štěstí.
No popravdě bych v zakladatelčině případě spíš vartila, jestli spíš nemá fakt nějaké nekalé kšefty. Které se právě nejvíc hodí dělat o svátky a v noci..plus nervozita předem atd..To, co říkal do telefonu a zakladatelka ho slyšela, mi nepřipadá jako rozhovor s milenkou, kór, když se ptal, kdo volá..
Z nekalých kšeftů manžela bych ale byla možná podobně nervózní jak z milenky ![]()
@PaníBovaryová píše:
Ja ji jenom uklidnuju, ze ucel sveti prostredky, kdyby se nahodou rozhodla ho proklepnoutaby nemela spatne svedomi
Zítra manžela pošlu jak dorazí z práce na všechny možné testy, kapavkou začínaje, ajcem konče
pořád se dokážu ještě zasmát, to je fain. Přišla jsem trochu na jiné myšlenky, děkuji