Odjel! Údajně do práce!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
25.12.17 22:57
@Anonymní píše:
je mi to líto, opravdu líto co vás potkalo. Pořád věřím tomu, že se to vysvětlí, něco mi říká, že do práce ale nejel. Bohužel také musím přiznat, manželovi jsem odpustila aférku v minulosti, slíbil mi že se to nebude opakovat, přísahal, kál se. Možná z toho pramení to že jsem nesvá, nemůžu si pomoc, cítím něco ve vzduchu.Snad se pletu, doufám že mu křivdím, že v práci skutečně je..

Děkuji. Ještě teď jsem z toho vedle, je to u nás poměrně čerstvá záležitost. Nic moc situace těsně před vánoci. Myslela jsem si, že to skončilo, říkal, že to ukončil, ale bohužel. Jen si tedy dával více pozor a už nic neříkal. Ráda bych Vám napsala něco povzbudivého, čím by se to dalo vysvětlit. Ale je to hodně divné, protože je státní svátek, a to snad kaminony ani nejezdí, obchody mají zavřeno. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.12.17 22:58
@Adlita píše:
A muzes zavolat nejakemu kolegovi, u ktereho bys overila, ze je v praci? I kdyz pokud ma milenku, tak by mel tohle asi pojistene a nekdo by kvuli nemu zalhal. Ja jsem razna, vzala bych deti a jela tam. Nesnasim tenhle blby pocit nevedet, na cem jsem a co se deje. Klidne i taxikem. Pak bys mela jasno raz dva. Az druhy den prijde, mozna z nej nic nevyrazis a bude ti z toho akorat spatne, ze nevis, co se deje :-I Drzim palce teda kazdopadne, at je to fakt prace.

Právě nemůžu, v práci skoro nikdo není, jenom ochranka.Na toho kolegu číslo nemám aby jsem si to mohla ověřit, jak píšeš, můžou být domluveni, budou mít ze mě ještě srandu

• Citovat
  • Upravit
14907
25.12.17 22:58

Já za tím nevidím ženskou, ale spíše nějaký nelegální kšeft. Já bych ale nepřemýšlela na diskuzi, ale zavolala mu a zeptala se, co to má znamenat tenhle náhlý úprk do práce a ty ofuky okolo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
25.12.17 22:59
@Anonymní píše:
Zítra manžela pošlu jak dorazí z práce na všechny možné testy, kapavkou začínaje, ajcem konče :mrgreen: pořád se dokážu ještě zasmát, to je fain. Přišla jsem trochu na jiné myšlenky, děkuji

Tak to je dobrý znamení. Co začít hovor s ním zítra taky v podobném duchu..říct mu třeba „jé miláčku, tak aspoň budou pěkný prémie co - noční směna a ještě o svátcích..něco si za to koupíme nebo někam vyrazíme“ 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21265
25.12.17 22:59
@Evulina píše:
No popravdě bych v zakladatelčině případě spíš vartila, jestli spíš nemá fakt nějaké nekalé kšefty. Které se právě nejvíc hodí dělat o svátky a v noci..plus nervozita předem atd..To, co říkal do telefonu a zakladatelka ho slyšela, mi nepřipadá jako rozhovor s milenkou, kór, když se ptal, kdo volá..Z nekalých kšeftů manžela bych ale byla možná podobně nervózní jak z milenky :think:

Jo, ale nekale ksefty, co konci rano? Neodvazuji se spekulovat, nechci zakladatelku desit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6822
25.12.17 23:02
@Evulina píše:
Tak to je dobrý znamení. Co začít hovor s ním zítra taky v podobném duchu..říct mu třeba „jé miláčku, tak aspoň budou pěkný prémie co - noční směna a ještě o svátcích..něco si za to koupíme nebo někam vyrazíme“ 8)

To je dobrý nápad :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Černá vdova
25.12.17 23:03
@Anonymní píše:
Ano, to by jsem udělala ale nemohu, máme malé dítě, nesehnala by jsem na rychlo hlídání, hlavně ne ve svátek. Není to praštěný nápad, vůbec ne, však píšu ihned by jsem to tak udělala

Nemáš někoho, kdo by do práce zajel a očíhnul to?

• Citovat
  • Upravit
18304
25.12.17 23:04
@PaníBovaryová píše:
Jo, ale nekale ksefty, co konci rano? Neodvazuji se spekulovat, nechci zakladatelku desit

Mě zas připadá na milenku nepravděpodobný ten rozhovor a dotaz „kdo volá“.. :nevim:
Nekalý kšeft může trvat klidně do rána, když ho ještě půjdou s kumpánama někam oslavit 8)

Jinak je to na hlavu, ale počkala bych, až přijde domů. Žádná sledovačka a telefonáty, chlapi nesnáší stíhačky a zakladatelka by to mohla podle mě tím spíš zazdít a i kdyby se něco dělo, stejně to tím nezjistí.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
25.12.17 23:06

@Evulina
„kdo volá“ bohužel může být maskovací znamení, nebo dokonce domluvené znamení, aby bylo na druhé straně jasno, že manželka slyší

no, je to blbý

ale třebas jen potřeboval :think: na chvíli vypadnout a není za tím ženská

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
25.12.17 23:07
@Laurie píše:
No, jako první mě napadlo, že volá milenka, že rodí :mrgreen: ale to by bylo velmi bizardní, tak snad ne
ale nedivim se ti, podezřelí to je, ale zároven to může mít i nějaký logický vysvětlení, snad :)

No, mě to napadlo taky… ale to už je asi moc bujna fantazie
Snad se to zítra vysvetlí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29582
25.12.17 23:08

Radíte tu zakladatelce zeptat se přímo. Já jsem také přímá a ptám se otevřeně. Ale v tomto případě bych to nedělala, protože je to divné. Co jí asi řekne, pokud to je milenka nebo něco nekalého? Mám milenku, dělám nějaké kšefty apod.? Jen si bude ještě více dávat pozor, útočit na zakladatelku, že je paranoidní. Navíc, když už tam nějaká ta aféra z jeho strany proběhla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.12.17 23:08

Zkusím mu zavolat…úplně se mi klepou ruce, potím se, mám trému, tohle se mi ještě nestalo aby jsem se bála manželovi zatelefonovat. Nebudu mu dělat žádné výčitky, pěkně v klidu mu vše řeknu jak to cítím, bez emocí. Napíšu za chvíli.

• Citovat
  • Upravit
35765
25.12.17 23:09

Můj ex taky měl takové „noční“ a různé služební cesty, kde musel mít vypnutý mobil. Ráno mě vyzvedl v práci po mé noční, šel si se mnou lehnout a já mu vlezla do mobilu. Slečna mu tak děkovala za krásnou noc. On že si jen povídali.. no hádejte jak to dopadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
25.12.17 23:11

@pikola
z toho všeho povídání zůstala slečna v jiném stavu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22236
25.12.17 23:11