Odjel! Údajně do práce!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kobliha51
26.12.17 00:05
@sunshine125 píše:
Nikam bych nejezdila… to je opravdu pod úroveň… dej si čokoládu (nebo nevím co tě uklidňuje) a jdi si lehnout a ráno trvej na vysvětlení… také bych si nějakým způsobem zpětně ověřila, jestli v té práci byl… ALe jednat v klidu, nejlépe se tvářit, že je ti to v podstatě jedno, jen v tom chceš mít jasno. Jinak mu bude tvé žárlení ještě zvedat ego… Když by ti to nechtěl vysvětlit, sebrala bych dítě a jela k rodičům nebo někam…

Stejne nic nerekne. Podle toho chovani je to profík. Ten se jen tak nedA. Udela z ni akorat tak blbce.

• Citovat
  • Upravit
56278
26.12.17 00:05

@Adlita nepsala jsem nic o nevěře, ale myslím, že tohle je věc dospělých a mezi sebou by si to měli vyřešit. A pokud má alespoň malé podezření na nekalé kšeftíky, neriskovala bych jejich bezpečí. Nevím, jak jsou děti staré, ale neriskovala bych v případě nevěry, že se třeba probudí a uvidí tatínka někde s jinou paní :nevim:

edit - ale to neznamená, že bych to neřešila a zavírala oči 8o

Příspěvek upraven 26.12.17 v 00:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
26.12.17 00:06
@sunshine125 píše:
Hele, jak jsem to přečetla, tak mi úplně vyskočila milenka, která rodí a on odjel do porodnice, volala třeba sestra z nemocnice… Asi je to ujetý, ale to bylo fakt první co mě napadlo… držím palce ať to není nic takového..Moc dobře znám, jaké to je, když musíš sedět doma s dítětem a chlap si dělá co chce… drž se :hug:

Mě napadlo úplně to samé.

Zakladatelce preji at se to rychle vyresi a zjisti se, ze ji patrtner nelhal :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29580
26.12.17 00:07
@Emimin7 píše:
Snad neexistuje napadnejsi zpusob utajeni milenky, nez vyse popsany. Pravdepodobnejsi by se mi jevilo, ze preklada od Mexicanu kokain.

Vždyť se říká, že pod svícnem je největší tma. ;) A jaký byl asi vymyslel jiný důvod odjet za milenkou, když má dovolenou? Kam byl o Vánocích jel na noc? Asi ho nic lepšího nenapadlo, což se nedivím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
26.12.17 00:08
@Adlita píše:
@Moise Ja tohle nesnasim, tkz jo. Mam auto, proste bych je spinkajici prendala do sedacek a jela. Uprednostnila bych samozrejme moznost, zavolat babicku na hlidani, ale to u nas moc nefunguje a uz vubec ne bez predchozi domluvy. Nesnesla bych ten pocit, ze je mi neverny a dela ze me blbku. Ale tohle ma kazdy hozene samozrejme jinak. Pro me je nevera totalni ztrata duvery a konec vztahu. Nekdo to klidne odpusti, a nekdo dokonce i vicekrat. U me pres tohle nejede vlak. Pokud zustane doma, nedozvi se nic. Min. by tam mela nekoho poslat, nekoho, komu duveruje a muze zkontrolovat, jestli je v praci.

Nekdo to vedet nechce protoze nevi, co by s tou informaci mel udelat a jak dal zit. A je to opravdu tezke a mozna proto nekdy radeji nic nevedet. Chapu to.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.12.17 00:10
@Kobliha51 píše:
Je nekde na pumpe s pritulkyni. Kolem jezdi auta, obcerstveni tam je. Takhle se to casto dela. A maji z toho srandu. U blizkych lidi je poznat jak se vyjadruji do telefonu v pripade ze je tam nekdo, kdo je posloucha. Ja ho tedy neznam ale tohle tak vypada. Mel obecenstvo a tak trochu mluvil z cesty.

Ano a přesně tak to vypadalo! Před chvílí jsem se obhajovala ohledně smíchu! Je to tak jak to říkáš, měla jsem pocit úplně stejný! Až jsi mě vyrazila dech, přesně tak jsem to myslela, snad jen ne na té benzínce, mohl zastavit někde u krajnice na cestě! Bude mě tvrdit že čeká na kolegu v práci, když jsem jasně slyšela rádio! Ano, rádio je i v práci tohle ovšem bylo rádio z auta, jak jsem napsala, byl slyšet šum, někdo se chychotal a manžel mluvil celou dobu jako by ho někdo poslouchal!!Rozpačitě, usměvavě, jak kdyby ho někdo poslouchal a dělal na něho pošklebky! prostě nevím jak to vyjádřit!

• Citovat
  • Upravit
35764
26.12.17 00:10
@marin píše:
Vždyť se říká, že pod svícnem je největší tma. ;) A jaký byl asi vymyslel jiný důvod odjet za milenkou, když má dovolenou? Kam byl o Vánocích jel na noc? Asi ho nic lepšího nenapadlo, což se nedivím.

Mě přijde, že těmhle chlapům něco prostě zatemní mozek a vymyslí si takovou hovadinu.. Navíc za milenkou ve svátek přes noc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
26.12.17 00:11

@Kobliha51 Ja to take chapu, proto to pisu jako vlastni nazor. Ja bych vedela, co s takovym… Ale pokud by o pravdu nestala, tak by to tady myslim neresila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
26.12.17 00:12
@Kobliha51 píše:
Nekdo to vedet nechce protoze nevi, co by s tou informaci mel udelat a jak dal zit. A je to opravdu tezke a mozna proto nekdy radeji nic nevedet. Chapu to.

určitě, oboje řešení je možné

někdo chce rozseknout pochybnosti – to je dobré dělat až ve fázi kdy ví, jak s pravdou naložit --

někdo naopak nechce vědět nic více…to je i v jiných situacích, ne jen u nevěry / podezření na ni /

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
26.12.17 00:12
@Anonymní píše:
Ano a přesně tak to vypadalo! Před chvílí jsem se obhajovala ohledně smíchu! Je to tak jak to říkáš, měla jsem pocit úplně stejný! Až jsi mě vyrazila dech, přesně tak jsem to myslela, snad jen ne na té benzínce, mohl zastavit někde u krajnice na cestě! Bude mě tvrdit že čeká na kolegu v práci, když jsem jasně slyšela rádio! Ano, rádio je i v práci tohle ovšem bylo rádio z auta, jak jsem napsala, byl slyšet šum, někdo se chychotal a manžel mluvil celou dobu jako by ho někdo poslouchal!!Rozpačitě, usměvavě, jak kdyby ho někdo poslouchal a dělal na něho pošklebky! prostě nevím jak to vyjádřit!

Jo. Radio se k tomu pousti kvuli atmosfere.

• Citovat
  • Upravit
9371
26.12.17 00:13
@marin píše:

Tak by za milenkou prave o Vanocich v ramci utajeni nejel. Jeste takhle z niceho nic a uprostred noci. Leda by byl fakt absolutne blbej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
26.12.17 00:13
@Borrealis píše:
určitě, oboje řešení je možné

někdo chce rozseknout pochybnosti – to je dobré dělat až ve fázi kdy ví, jak s pravdou naložit --

někdo naopak nechce vědět nic více…to je i v jiných situacích, ne jen u nevěry / podezření na ni /

Ja bych pockala a pozorovala. Jednou to vyleze.

• Citovat
  • Upravit
1326
26.12.17 00:14

Skoro si rikam, ze tam jezdit ani nemusis. Ze bude stacit, kdyz mu zitra rano reknes, ze jsi tam byla, ale nebyl tam on. A uvidis reakci sama. Kdyz to reknes sebejiste, tak ti uveri, ze jsi tam jela. Asi tam fakt neni, tkz treba z nej vyleze, kde byl doopravdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56278
26.12.17 00:14
@Kobliha51 píše:
Ja bych pockala a pozorovala. Jednou to vyleze.

Já bych počkala tak maximálně až přijede a pak na něj nastoupila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29580
26.12.17 00:16
@Emimin7 píše:
Tak by za milenkou prave o Vanocich v ramci utajeni nejel. Jeste takhle z niceho nic a uprostred noci. Leda by byl fakt absolutne blbej.

Asi je to silnější než on, proto nepřemýšlí. Nebo si je svojí ženou jistý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí