Odjel! Údajně do práce!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8
25.12.17 23:29

Zakladatelko, já si myslím, že byl prostě unavený a nebylo mu dobře, a proto byl celý den divný, mrzutý a v posteli..a když mu do toho někdo zavolal, ať dojede do práce, radostí prostě neskákal..a proto byl na tebe takový, chlapi jsou někdy fakt jak z jiné planety a kdyby ti byl nevěrný, určitě by nečekal na tel a následně tě neposlal někam místo vysvětlení. Určitě by měl připravenou hirtorku, proč a kam jde..a že se ptal, kdo volá, to je taková úlevová věta, že nic s nikým neměl domluvené apod…držím palce :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.12.17 23:29

Zvedl to, tak dotčeně se ptal co se děje! Vysvětlila jsem mu to na rovinu, bylo mě řečeno že:nemám mít žádné obavy, nic špatného nedělá, že si nemám co myslet, mimochodem to že nic špatného nedělá mi řekl za tu chvíli čtyřikrát, prý čeká v práci na kolegu, posílám ti pusinky měj se zatím. Nevím kdy přijedu, asi ve 4hodiny ráno, možná i dýl, uvidíme podle situace, fakt se nemusíš bát nevím co zkoušíš! Mám z toho pořád stejný divný pocit! Když mě ujištoval, že nic špatného nedělá, přišlo mi jako by se smál, jako by to bylo hrozně vtipné! Slyšela jsem jak kolem jezdí auta, slyšela jsem nějaké pochychychotávání, bylo slyšet rádio v autě, opravdu nevím co si myslet.

• Citovat
  • Upravit
29580
25.12.17 23:32
@pikola píše:
Navíc ve státní svátek je zákaz jízdy 13 - 22h tak odkud by jako dojel :nevim: Nevím detaily, jenom mi to moc nesedí.

Navíc měl dovolenou, takže bych se divila, že by ho z práce odvolávali o Vánocích z dovolené, k tomu by musel mít zaměstnavatel hodně velký důvod a i by mu to museli kompenzovat. Ještě když má malé dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14887
25.12.17 23:32
@Anonymní píše:
Zvedl to, tak dotčeně se ptal co se děje! Vysvětlila jsem mu to na rovinu, bylo mě řečeno že:nemám mít žádné obavy, nic špatného nedělá, že si nemám co myslet, mimochodem to že nic špatného nedělá mi řekl za tu chvíli čtyřikrát, prý čeká v práci na kolegu, posílám ti pusinky měj se zatím. Nevím kdy přijedu, asi ve 4hodiny ráno, možná i dýl, uvidíme podle situace, fakt se nemusíš bát nevím co zkoušíš! Mám z toho pořád stejný divný pocit! Když mě ujištoval, že nic špatného nedělá, přišlo mi jako by se smál, jako by to bylo hrozně vtipné! Slyšela jsem jak kolem jezdí auta, slyšela jsem nějaké pochychychotávání, bylo slyšet rádio v autě, opravdu nevím co si myslet.

Tak to tu asi nic nevymyslime. Svého muže znáš nejlíp ty, tak uvidíš zitra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14887
25.12.17 23:33
@marin píše:
Navíc měl dovolenou, takže bych se divila, že by ho z práce odvolávali o Vánocích z dovolené, k tomu by musel mít zaměstnavatel hodně velký důvod a i by mu to museli kompenzovat. Ještě když má malé dítě.

Na cernotu by ho asi nevolal šéf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14602
25.12.17 23:35
@Anonymní píše:

Takže v deset strašně rychle a náhle musel do práce za kolegou, na kterého tam čeká ještě v půl dvanáctý? To je fakt divný :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29580
25.12.17 23:36
@Kfětoslava píše:
Na cernotu by ho asi nevolal šéf

Právě, takže si myslím, že tam něco nehraje. A jak může ona vědět, kdo mu volal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35764
@Anonymní píše:

Sama musíš vědět, zda to co on říká je u něj v práci pravděpodobné nebo ne, jakou funkci v jaké práci dělá. Asi se ti dneska nebude spát dobře, ale Colombové nejsme, leda by jsi našla nějakýho zvěda tady :mrgreen:
Sama uvidíš, co bude ráno a hlavně jak se bude chovat dál a zda tomuhle předcházely nějaké jiné excesy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8

Dělalo mu radost, že žárlíš..proto ti připadalo, že se směje!..že by se ani neosprchoval a nepřipravil na vánoční setkání?..nevzal dárek..já nevím, neměj divný pocit, nevzal by ti ten hovor a pokud by byl s někým, kdo by mu za to stál jet přes Vánoce na noc pryč - tak by před dotyčnou snad neposílal pusinky atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707

No.. Tj divný. Nezávidím. Buď bejt naivní a věřit, nebo aktivní a řešit. V obou případech můžeš být za,, blbce,,. Promiň, ale má chování hovada…tohle udělat mně, sbírám se a odjíždím. A až by se vyptával, co kde a jak, tak bych mu řekla, otravuj mě, až mi budeš schopnej jako chlap vysvetlit co ti šibe. Že si snad nemyslí, že jsem taková kráva naivní :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29580
25.12.17 23:38
@Anonymní píše:

Viděla bych to na nějakou dámskou společnost a evidentně se tím telefonátem ještě dobře bavili. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35764
25.12.17 23:39
@Michelle_M píše:
Takže v deset strašně rychle a náhle musel do práce za kolegou, na kterého tam čeká ještě v půl dvanáctý? To je fakt divný :think:

Co v deset už v 8 :cert:
Pak ještě můžeme probrat co měl na sobě a jestli se voněl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
25.12.17 23:40

Hele, jak jsem to přečetla, tak mi úplně vyskočila milenka, která rodí a on odjel do porodnice, volala třeba sestra z nemocnice… Asi je to ujetý, ale to bylo fakt první co mě napadlo… držím palce ať to není nic takového..Moc dobře znám, jaké to je, když musíš sedět doma s dítětem a chlap si dělá co chce… drž se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
25.12.17 23:44
@Anonymní píše:

Jed tam! Tohle je fakt ted jeste divnejsi. Normalne seber deti a jed. Maximalne budes za hysterku, ale budes mit jasno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.12.17 23:46
@Michelle_M píše:
Takže v deset strašně rychle a náhle musel do práce za kolegou, na kterého tam čeká ještě v půl dvanáctý? To je fakt divný :think:

Také jsem mu to řekla! Kolega prý musel na rychlo odjet, za chvíli přijede zpátky! Nedostala jsem z něho o co se jedná, proč to tak spěchalo. Nadhodila jsem, že se budeme mít dobře, budou jistě super prémie. Neví prý o čem mluvím! Jaké premie?!Přece je svátek, bylo to tak a odjel si tak na rychlo…však se se šéfem srovnám, o to neměj strach! Zase ten podivný smích! a jestli mám jako málo peněz, za to on nemůže!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky