Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tady nemá žádná z nás věšteckou kouli, takže se to tu nevyřeší kam šel
@Anonymní píše:
Také jsem mu to řekla! Kolega prý musel na rychlo odjet, za chvíli přijede zpátky! Nedostala jsem z něho o co se jedná, proč to tak spěchalo. Nadhodila jsem, že se budeme mít dobře, budou jistě super prémie. Neví prý o čem mluvím! Jaké premie?!Přece je svátek, bylo to tak a odjel si tak na rychlo…však se se šéfem srovnám, o to neměj strach! Zase ten podivný smích! a jestli mám jako málo peněz, za to on nemůže!
Sorry, ale taky si myslím, že v tom bude nějaká jiná žena. ![]()
@Adlita píše:
A muzes zavolat nejakemu kolegovi, u ktereho bys overila, ze je v praci? I kdyz pokud ma milenku, tak by mel tohle asi pojistene a nekdo by kvuli nemu zalhal. Ja jsem razna, vzala bych deti a jela tam. Nesnasim tenhle blby pocit nevedet, na cem jsem a co se deje. Klidne i taxikem. Pak bys mela jasno raz dva. Az druhy den prijde, mozna z nej nic nevyrazis a bude ti z toho akorat spatne, ze nevis, co se deje :-I Drzim palce teda kazdopadne, at je to fakt prace.
neumim si predstavit trapnejsi situaci, jak stiham nekde manzela s detmi v naruci…zoufalost sama
@Venetia píše:
neumim si predstavit trapnejsi situaci, jak stiham nekde manzela s detmi v naruci…zoufalost sama
Přesně. Naprosto pod úroveň.
Taky je možnost, že se objevil na vánoce nějaký dávný kamarád, láska z mládí apod. a on s ním/ní chtěl narychlo normálně zachlastat a pokecat a bál se, že budeš nadávat nebo ho nepustíš.
@Terrinka93 píše:
@Evulina omlouvám se za trochu OT, ale připomělo mi to jednoho známého mého kamaráda. Má doma ženu a malé dítě, ale zároveň to táhne s takovou rajdou profkaklou. Dělá na stavbě, takže taky by měl domů chodit zesvihanej. Takže ráno odjede v pracovním, jede k ní se převléknout, jdou někam trajdat muchlovat se atd.. No pak zajede v pracovním na stavbu namoci ruce do cementu a jede dom. Tam mezi dveřma řekne,, ahoj lásko, hele ani ti nebudu dávat pusu a sahat na tebe koukej jak vypadám jdu rovnou do sprchy "..no a je totímhle se chlubí ignorant
to jen tak s tím pracovním ohozem
ale to samozřejmě není nic proti tvému muži, taky mám doma traktoristu a chodí domů od hnoje a podobně takže, též doufám, že dělá to co říká, že dělá
Pro zákl. tohle ja bych nevydržela, je to divný a ani bych si tohle nenechala libit. Ale nevím, jak to u vás funguje. Snad to bude opravdu jen blbá nalada a náhoda
![]()
Tak to snad abych napíchla GPS na traktor
![]()
No ne, svému muži věřím, přece kdybych nevěřila, nemělo by to cenu ne?
A i kdyby nějakou někde měl, což je nepravděpodobné, tak bude mě snad mít radši, když za ním budu šmejdit a dělat stíhačku? Apropo, kdybych na něco takovýho přišla, taky bych se šla někam vyřádit..v tomhle bych asi byla oko za oko.. ![]()
@Adlita píše:
Jed tam! Tohle je fakt ted jeste divnejsi. Normalne seber deti a jed. Maximalne budes za hysterku, ale budes mit jasno.
@Borrealis píše:
Hmpodezřelé to je, to se nedá svítit
jestli je to blízko, možná bych jela…a vidělo by se, i s dítětem
kéž by bylo
jestli daleko…nevím, jít spát, a… ráno někdy je moudřejší večera
Jako nevím, ale je tohle normální? Tahat dítě o půlnoci spící z postele a jet s ním šmírovat chlapa? ![]()
@Anonymní píše:
Profík manžel ve lhaní je, mrzí mě to ale musím to sem napsat. Mockrát jsem byla svědkem jeho lží! Bylo to tak věrohodné, normálně by jsem to spolkla. Mě zalhal jednou, tenkrát s tím románkem co měl, zapíral i když jsem měla důkaz! Jinak mi doma nelže, tedy doufám! Spolehnout se na to nemůžu, věřím mu, tedy věřila jsem mu, po tom dnešku nevím prostě!
Jo aha, on už někdy nějakou měl..tak to trochu mění situaci ![]()
@Venetia píše:
No me osobne by bylo trapny i to jak tu padalo zavolat nekoho na hlidani nebo nekoho kdo pujde skontrolovat manzela ![]()
@Anonymní píše:
Z mého pohledu má jinou. Celý den jen ležel a nic neděl jen proto že neměl náladu, asi se s milenkou dost pohadali, „vztah“ ukončili a proto ho celý den nic nebavilo a polehaval. Pak mu zavolala ptz si to rozmyslela a on najednou ožil a letěl za ní. Což svědčí o hoooodne dlouhém poměru, kdy není hlavní náplní je sex. Na místě Zakladatelky bych nereagovala, spíš bych nenápadně dávalo najevo že se kvůli něho s prominutím nepos.ru, odkazoval bych hlavně sama sobě že se mám ráda, že umím fungovat i bez něj. Tady je to hodně o sebevědomí… Když chlap ví že má doma jistou ženušuku co litá mezi kuchyni a prťatama a to je její jediný „důvod žití“, tak si je hodně jist s ani ho nenápadně že by ta právě jeho mohla dělat to co on. Tudíž bych ho nechala jen tak v klídku a schválně před ním často byla na telefonu a někomu psala (kamarádce,… Nebo jen tak), víc bych o sebe pečovala, potřebovala bych přihlidnout děti na hodinku kvůli např. : nehtům, vlasům, doktorovi, nákupům… No protáhla bych to na 2… 3 hodky a bez důvodu s úsměvemsi hned uvědomí, že nemá nic jistě a že i jeho žena je ŽENA!! :dance:
Přesně tak
![]()
Když se zkusím na situaci podívat tak trochu očima toho chlapa, taky by mě moc nepřitahovala nesebevědomá a žárlivá stíhačka, ale spíš žena, která si je jistá sama sebou a svou ženskostí, šarmem a má tak trochu i svůj vlastní život („něco“ si zařídit ve městě a muž neví co, srazy s kamarádkami apod.). Chápu, že v krizové situaci nastoupí hromada stresových hormonů a tady je každá rada drahá..nicméně často se to žárlivými scénami a stíháním partnera akorát zhorší. Kdybych chtěla vypátrat, co kde manžel dělá, sama bych to nedělala, ale to soukromé očko bych možná najala.. ![]()
Jinak na návštěvu příbuzných bych jela sama s dětmi a asi bych si neodpustila mu to tak trochu vpálit, že tou noční nečekanou šichtou tak trochu zkazil svátky a i na návštěvu pak nejel..že proto jsi mu zakladatelko volala, protože tohle jsi nečekala, že uteče o svátky v noci pryč..že ti bylo jasný, že když bude v noci pryč, tak příští den bude vyspávat, nic s ním nebude a takhle jsi si svátky nepředstavovala..svedla bych to na Vánoce ![]()