Odjel! Údajně do práce!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
28.12.17 16:48
@aiwwa píše:
tak to by byl úplný tydýt kdyby si nechal důkazy v telefonu. Ale to se stejně už nedozvíme…

To by ses divila, co byl ten můj schopen nechat v telefonu, i když dávno věděl, že ho hodně podezřívám

• Citovat
  • Upravit
5403
28.12.17 17:44

Když někdo odvádí a je už profi tak věřím že si dává hodně majzla, ale myslím že vždy nějaká chybka se najde když už se podvadi4. Nakonec se na to přijde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1805
28.12.17 19:09

No, už tě podvedl, chová se jak hovado a podle mě tu milenku každopádně zas má. A i kdybys nezjistila že to tak je, to ti nevadí jak se k tobě chová?! Dala bych si par dní pohov a pozorovala ho, pak bych mu v klidu dala ještě šanci to vysvětlit a za své chování se omluvit, nebo třeba dokázat mi pravdu tím že přinese výplatní pásku nebo docházku z práce aby bylo vidět kdy tam skutečně byl. Pokud by se opět choval takhle tak už by mi bylo jedno jestli milenku má nebo nemá, byl by konec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.12.17 19:12

@sladke-mameni naprosto s tebou souhlasím. Záleží ale, jestli zakladatelka má představu, jak to bude pokračovat. Myslím tím práce, děti, bydlení.

Příspěvek upraven 28.12.17 v 19:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
28.12.17 19:13
@sladke-mameni píše:
No, už tě podvedl, chová se jak hovado a podle mě tu milenku každopádně zas má. A i kdybys nezjistila že to tak je, to ti nevadí jak se k tobě chová?! Dala bych si par dní pohov a pozorovala ho, pak bych mu v klidu dala ještě šanci to vysvětlit a za své chování se omluvit, nebo třeba dokázat mi pravdu tím že přinese výplatní pásku nebo docházku z práce aby bylo vidět kdy tam skutečně byl. Pokud by se opět choval takhle tak už by mi bylo jedno jestli milenku má nebo nemá, byl by konec.

chtít předložit docházku do práce je sice možné, ovšem ponižující pro oba.Ani o to nadřízené nepožádá, protože by se v práci stal směšným. A šikulové se z toho stejně vykroutí, akorát budou příště při páchání nevěry obezřetnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
28.12.17 19:27

Zakladatelko tak uz nam rekni, co se delo dal. Tady jsme vsechny straslive nedockave. Drzime ti palce a prozivame to s tebou :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
28.12.17 19:39
@Adlita píše:
Zakladatelko tak uz nam rekni, co se delo dal. Tady jsme vsechny straslive nedockave. Drzime ti palce a prozivame to s tebou :hug:

No, jestli to fakt nebyl náhodou troll, jak už tady zaznělo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
28.12.17 19:47

@Evulina No to snad nebyl, kdyz to resila tak dlouho. Vypadalo to verohodne, ze ji to fakt trapi. Chapu, ze ted nepise. Buh vi, co se u nich doma stalo dal :-/ Ale tak jsem zvedava, to je taky jasny. Hm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
28.12.17 21:53

Taky jsem zvědavá. Sice nepřispívám do diskuze, ale zajímá mě jak to bude pokračovat :-). Ale zakladatelka nepsala nikdy dříve jak večer, asi nemohla a třeba nyní má doma co řešit. :nevim:
Každopádně ten chlap se chová divně a taky bych byla s důvěrou naštíru. Hlavně po tom, co se již jednou něco podobného stalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
28.12.17 22:54

Asi má zakladatelka svých starostí dost tak kašle na emimino :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2098
29.12.17 07:23
@Anonymní píše:
Manžel dnes celý den spal, nebyla s ním kloudná řeč, stěžoval si že ho bolí vše možné, nechala jsem ho být a věnovala se dítěti. Ve 2Ohod. zazvonil telefon, manžel vyskočil, přijml hovor a odešel telefonovat do kuchyně. Zaslechla jsem něco že říká jojo jasný přijedu, kdo vlastně volá?!Už jsem na cestě, budu tam v čas, neboj se! Začal se oblékat, na mojí otázku kam jede mě bylo řečeno do práce! Nemluvil jsi o tom že dnes jdeš do práce, máš dovolenou přece? Prostě musím, je to nutné, spolupracovník potřebuje vyložit a naložit nějaké zboží, potřebuje mě k tomu! Tak ok, však do půlnoci přijedeš, tak já na tebe počkám. Začal na mě ječet že do půlnoci určitě nepřijede že už zůstane do rána v práci aby se mu to vyplatilo!!Bouchl dveřmi a zmizel jako cukrář!
Já to nechápu, když nad tím ale přemýšlím choval se tak jako by s tím počítal a jenom čekal na ten telefon. Ještě dopoledne jsem mu říkala jak je fain že je doma, do práce nemusí, odpočine si. Nevyjádřil se k tomu, vlastně ano, řekl hmmm! Mě se honí v hlavě vše možné, tohle nikdy neudělal! Mám divný pocit, nevím jak to popsat, srdce mi tluče jako splašené. Potřebovala by jsem to s někým probrat, pomůžete mi? Prosím o možnost anonymu, děkuji za pochopení

Jak se manzel chova ted?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
29.12.17 15:44

Jak to dopadlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.12.17 21:47
@Olcatko píše:
Když někdo odvádí a je už profi tak věřím že si dává hodně majzla, ale myslím že vždy nějaká chybka se najde když už se podvadi4. Nakonec se na to přijde

To máte pravdu, když víte, že se něco nestandardního děje a začnete ho více sledovat, tak i když si dává velký pozor, tak to nejde úplně uhlídat a ta chyba se dříve či později objeví. Něco jiného je, když mu ještě plně věříte.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.1.18 23:21

Moc se všem omlouvám ale nemohla jsem reagovat dříve, moc mě to mrzí, měla jsem starosti v rodině…do toho jsme řešila s manželem pořád to samé do kola. Nedostala jsem z něho nic, je to pořád to samé ne-li horší. Hodně se na mě utrhuje, když ihned něco nepochopím tak po mě křičí, včera jsem se ho zeptala na jednu věc kterou jsem pořád nechápala ač jsem se snažila, začal po mě řvát že se ptám na takové kraviny, mám si to vyguglovat, dát mu pokoj, chce mít klid! Jedné věci jsem si všimla, už pomalu rok řeší smrady ano, prostě smrady! Pokaždé když s naším dítětem vylezu z pokoje, nezavřu hned dveře, začne po nás štěkat aby jsem okamžitě zavřeli, nebude čuchat ten smrad z pokojíčku kde chrápeme, vyvětral si tak aby jsme to pochopili už konečně! Hned po příchodu do obýváku následuje druhá otázka, zda jsem zavřela topení a otevřela obě okna! Zvykla jsem si nicméně to co manžel předvedl před dvěma dny…dělala jsem dítěti mléko v kuchyni než půjde do školky, má rádo když si vypije mléko v klidu v postýlce ještě než vstane a budeme se chystat, hygiena apod. tentokrát naše dítko nevydrželo, utíkalo za mnou do kuchyně kdy už bude mlíčko hotové. Najednou řev až jsem se lekla, manžel vyskočil, práskl dveřmi do pokojíčku, řval po nás že má vyvětráno, pouštíme mu smrady do obýváku, že nám ukáže takové vyvětráno až se budeme divit!!Vůbec poslední dobou mi přijde, že manžela chování hraničí se šikanou, větrání je jenom kapka co ho štve! Na jeho nečekaný odchod do práce už jsem se ptát přestala, pokaždé ho chytne amok, štěká po mě, prý jsem žárlivá, přísahá že nikde nic špatného nedělá. Tohle asi nevyřešíme, jen je mi z toho smutno. Ještě jednou přijměte mojí omluvu, děkuji za vaše slova.

• Citovat
  • Upravit
6822
3.1.18 23:30
@Anonymní píše:
Moc se všem omlouvám ale nemohla jsem reagovat dříve, moc mě to mrzí, měla jsem starosti v rodině…do toho jsme řešila s manželem pořád to samé do kola. Nedostala jsem z něho nic, je to pořád to samé ne-li horší. Hodně se na mě utrhuje, když ihned něco nepochopím tak po mě křičí, včera jsem se ho zeptala na jednu věc kterou jsem pořád nechápala ač jsem se snažila, začal po mě řvát že se ptám na takové kraviny, mám si to vyguglovat, dát mu pokoj, chce mít klid! Jedné věci jsem si všimla, už pomalu rok řeší smrady ano, prostě smrady! Pokaždé když s naším dítětem vylezu z pokoje, nezavřu hned dveře, začne po nás štěkat aby jsem okamžitě zavřeli, nebude čuchat ten smrad z pokojíčku kde chrápeme, vyvětral si tak aby jsme to pochopili už konečně! Hned po příchodu do obýváku následuje druhá otázka, zda jsem zavřela topení a otevřela obě okna! Zvykla jsem si nicméně to co manžel předvedl před dvěma dny…dělala jsem dítěti mléko v kuchyni než půjde do školky, má rádo když si vypije mléko v klidu v postýlce ještě než vstane a budeme se chystat, hygiena apod. tentokrát naše dítko nevydrželo, utíkalo za mnou do kuchyně kdy už bude mlíčko hotové. Najednou řev až jsem se lekla, manžel vyskočil, práskl dveřmi do pokojíčku, řval po nás že má vyvětráno, pouštíme mu smrady do obýváku, že nám ukáže takové vyvětráno až se budeme divit!!Vůbec poslední dobou mi přijde, že manžela chování hraničí se šikanou, větrání je jenom kapka co ho štve! Na jeho nečekaný odchod do práce už jsem se ptát přestala, pokaždé ho chytne amok, štěká po mě, prý jsem žárlivá, přísahá že nikde nic špatného nedělá. Tohle asi nevyřešíme, jen je mi z toho smutno. Ještě jednou přijměte mojí omluvu, děkuji za vaše slova.

8o Tak to je masakr a s takovým chceš být? Jestli chceš zjistit pravdu, koukni se do telefonu. Otázka je, jak budeš řešit to, až budeš vědět, že někoho má. Mě to totiž tak přijde, doma je nervózní, má na vás vztek, vadíte mu. Napadly mě i problémy v práci, ale to si myslím by tak nevyváděl a řekl by to. A hlavně, kde byl tu noc…Práce to nebude, nebo je jeho milenka v jináči..Každopádně mi to přijde, že chce, aby si udělala první krok ty a rozešla se s ním. Drž se a dej vědět, až se pravda ukáže a že se ukáže brzy :( :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí