Odjel! Údajně do práce!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2258
4.1.18 11:21
@Anonymní píše:
Psychická porucha mě také napadla, díky…právě z toho důvodu jsem ještě stále shovívavá, vyčkávám jak se situace vyvine. Přijde mi i paranoidní plus psychická labilita dohromady. jeden čas mě zajímala psychologie, tím jak jsi napsala zda se nejedná o určitý druh nějaké psychické poruchy…má spousty symptomů, jinak k lékaři jsem ho nahnala na internu, jelikož si stěžoval, že trpí slabostí, vše má v naprostém pořádku, tedy ureu, krevní obraz, ekg apod.

Nebuď shovívavá. Jestli je to psychická porucha (taky to na mne tak působí) a projevuje se takto agresivně - byť zatím slovně je možné, že to bude gradovat. Abys pak měla čas alespoň s dítětem utéct. Ono i takto by bylo minimálně pro dítě lepší nemít takový vzor. Je ale fakt, že by nejspíš dostal střídavou péči a pak to děcko člověk ani neuchrání :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35415
4.1.18 12:05

Zakladatelko, chování tvého muže podle mě ukazuje na nějaký zdravotní problém :( Konkrétně to „pruzení“ s větráním, to prostě není normální, působí to, jako by doopravdy cítil nějaký zápach :nevim:
Chlap, který má milenku, nebo trable v prací se určitě chová jako s vodpuštěním de.il, ale tohle zní patologicky :think: Ať už za tím jsou změny na mozku, psychický onemocnění, nebo drogy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.1.18 12:08
@Fiducia píše:
Zakladatelko, chování tvého muže podle mě ukazuje na nějaký zdravotní problém :( Konkrétně to „pruzení“ s větráním, to prostě není normální, působí to, jako by doopravdy cítil nějaký zápach :nevim:
Chlap, který má milenku, nebo trable v prací se určitě chová jako s vodpuštěním de.il, ale tohle zní patologicky :think: Ať už za tím jsou změny na mozku, psychický onemocnění, nebo drogy.

Neřekla bych, že je to patologické, už mu prostě přestala „vonět“, už jí nemiluje a pouhá její přítomnost ho obtěžuje. Osobní zkušenost je stejná jako u zakladatelky. A ona taková zamilovanost je jako drogová závislost.

• Citovat
  • Upravit
35415
4.1.18 12:22
@Anonymní píše:
Neřekla bych, že je to patologické, už mu prostě přestala „vonět“, už jí nemiluje a pouhá její přítomnost ho obtěžuje. Osobní zkušenost je stejná jako u zakladatelky. A ona taková zamilovanost je jako drogová závislost.

Nemyslím si. Tohle nezní jako normální chování :nevim:
Takový ten ranní puch cítím, když vlezu do ložnici, ale aby to smrdělo po celém domě? 8o Svého muže, děti, dokonce ani zvířata v běžném provozu necítím. I když mi manžel často po fyzické práci vonět přestane :mrgreen: Prostě neotevřu dokořán dvě okna, nepřipadá mi to přirozené ani trochu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
4.1.18 12:25
@Fiducia píše:
Chlap, který má milenku, nebo trable v prací se určitě chová jako s vodpuštěním de.il, ale tohle zní patologicky :think: Ať už za tím jsou změny na mozku, psychický onemocnění, nebo drogy.

Drogy mě už taky napadly… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35415
4.1.18 12:26

@nostress trochu to vysvětluje odjezdy, a ten telefonát, že? :think: Popravdě jsem ráda, že nejen mě to nepřijde normální ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
4.1.18 12:28
@Fiducia píše:
@nostress trochu to vysvětluje odjezdy, a ten telefonát, že? :think: Popravdě jsem ráda, že nejen mě to nepřijde normální ;)

No právě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115878
4.1.18 12:35

Já si vzpomněla na pubertu a jednoho našeho „kamaráda“, který fetoval. A vždycky když jsme s ním někde byli, tak prohlašoval, jak mu smrdí např. parfém na nějaké holce a všude větral a otvíral okna…
No a něco na mozku? Nedejbože nádor???
Ale to poučování zase svědčí na milenku.

Zakladatelko, držím palce ať to nějak rozsekneš, bude to asi bohužel na tobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
4.1.18 16:05
@Marcam píše:
@padesátikoruna to ještě není na rozchod, měli by jsi v klidu sednout a promluvit si, manžel je podrážděný z nějakého důvodu :nevim:

děláš si prdel??? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3587
4.1.18 16:12

Já jsem přesvědčená, že žádnej nádor na mozku nemá a nejsou za tím ani drogy.
Prostě zakladatelku nemiluje, možná má milenku, ale láska je prostě pryč tak jako tak. :nevim: A k tomu smradu - můj ex, než jsme se rozešli tak asi půl roku pořád mlel o tom, že to u mě doma smrdí a to mám doma vždy uklizeno a potrpím si na difuzery, vonné vosky atd. Prostě jsem mu přestala vonět já…tenkrát mi to nedošlo. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115878
4.1.18 16:15
@siamka7 píše:
děláš si prdel??? 8o

asi je normální čekat na první facku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
4.1.18 18:30

@Avele Třeba mu smrděly ty difuzery a vonný tyčinky, z toho by můj partner taky zešílel, ten nedává ani tak 50 % parfémů a já tyhle vůně do domácnosti taky moc nesnesu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3587
4.1.18 18:55

@Ifvka Neřekla bych, když mu to dřív nevadilo, navíc on byl tak trochu metrosexuál - tyhle věci měl rád. Vadila jsem mu já, vše se mnou spojené, stejně jako to má manžel zakladatelky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
4.1.18 20:14

Ja osobne bych od nej odesla..vim, ze je to tezke, mam takovou zkusenost za sebou..ale on te casem dostane na uroven, kdy budes nesebevedoma a verit vsemu, co ti o tobe rika..navic vase detatko to takto schyta taky a je to skoda. Jen vas brzdi v uzivani si zivota, lasky a vseho hezkeho. Mi by zlomilo srdce slyset, ze z pokojicku se linou smrady (kvuli detatku)..jak tu holky psaly, fakt to nemuze byt citit v celem byte. Stesti vam domu neprinasi a dobrovolne se protrapit zivotem je opravdu zbytecne. Drzim ti palce a hlavne je drzim kvuli vaseho detatka!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2098
4.1.18 21:36
@Malina7 píše:
Pošli ho nekompromisně do háje. Slušně do háje. Vzchop se a udělej to. Časem stejně zjistíš, že je to jediné řešení. Já bych mu dala smrad z dětského pokojíčku, až by mu zalezl do vnitř. Moc se s ním mazlíš. Nic bych s ním už neřešila ale už bych jednala. Sama vidíš že řešení dokola nikam nevede. Aby se vozil ještě po dítěti, to už by byla pro mě poslední kapka, za kterou by letěl do zádele i s futrama. Musíš hodně přitvrdit a nebát se to udělat. Žádné žehlení košil, žádné praní jeho zapařených ponožek. A kdyby měl kecy že není vypráno a pro něj uvařeno, bych mu řekla,, ať se o Tebe stará ta Tvoje nová krasavice ( byť to nemáš podložené, ale něžná lež umí ledacos prozradit), moje úloha služky skončila frajere. A už mě neobtěžuj nějakým Tvým špinavým prádlem, to si odvez k ní a Tvůj hladovej chřtán už mi je také i zádele, Ty nejsi u mě ani dobrý manžel ani otec, a na takový mi stojí akorát za vztyčení prostředníčku a né za to abych mu ještě podstrojovala, na to už zapomeň, tohle už je úloha Tvé nové Lady,,. Kdyby měl plky řekla bych,, vyjádřila jsem se snad dost jasně, takže už to více řešit nebudu, a už mě s tím vícekrát neobtěžuj a běž si zalíst do ložnice, protože tady začalo něco hodně smrdět ale ani já ani děcko to nejsme, takže mi běž z očí a neobtěžuj mě,,. Kdyby plkal znova, dala bych buď nahlas TV či rádio a silná ignorace. Musíš být tvrdá a ukázat mu že ho máš fakt na háku a smát se mu do toho jeho věčně nasr…ýho ksichtu. :pankac:. Ber frajera jako osobního trenéra k tomu, jak se naučit být vůči mužům tvrdá, jak se naučit nastavit hranice za který, kdo vleze, bude zle, naučit se nenechat sebou zametat a vorat. Trenéra máš a zadarmo, takže začni okamžitě. :palec:. Budeš muset v sobě hodně změnit, hlavně přístup k mužům.

Souhlasim :palec:. Ty bys to tomu chlapovi natrela :potlesk: :pankac:. Nestacil by ziral 8o :mrgreen:.

To jsem zapomnela napsat, zakladatelko, kdyz mu s ditetem smrdite a stejne delas vsechno spatne, tak mu prestan prat, zehlit, varit. Nejsi jeho poskok!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí