Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Asi bych rekla, ze jeho odchod do prace je ten nejmensi problem, ale to vis asi taky. Myslim, ze kdyby mel namireno k milence, dovolenou by ti uplne zatajil - pokud teda nemas moznost, jak to zjistit, zda skutecne byl v praci. Spis asi jeho rozhorceni pramenilo z toho, ze musi narychlo do prace a utrhnul se na tebe. Nebo mas nejaky podezreni? Nedostal treba nejakej darek, nevysvetlitelnej?
@vejilka píše:
Tak to je masakr a s takovým chceš být? Jestli chceš zjistit pravdu, koukni se do telefonu. Otázka je, jak budeš řešit to, až budeš vědět, že někoho má. Mě to totiž tak přijde, doma je nervózní, má na vás vztek, vadíte mu. Napadly mě i problémy v práci, ale to si myslím by tak nevyváděl a řekl by to. A hlavně, kde byl tu noc…Práce to nebude, nebo je jeho milenka v jináči..Každopádně mi to přijde, že chce, aby si udělala první krok ty a rozešla se s ním. Drž se a dej vědět, až se pravda ukáže a že se ukáže brzy
![]()
Manžel je tak trochu prudič už od začátku ale nikdy to nepřekročilo hranice únosnosti! Já mám také dost chyb, každý jsme nějaký, bohužel čím je starší, tím je protivnější, náladovější, někdy je těžké s ním vyjít ale vím, že když ho nechám v klidu dýchat, probere se z toho, funguje, je zase v pohodě a normální. Bohužel to co předvádí poslední dobou je vskutku zarážející. Mnohokrát jsem mu na tvrdo řekla, že nejsem zvědavá na jeho chování, pokud má problém aby si to ventiloval mimo domov, nejsem jeho hromosvod! Vždy to na něj platilo! A nyní?!Udělá na mě gesto podobné tomu jdi někam, nebo mě dořve, nebo je hrozně chytrý na vše zná odpovědi, na tvrdo mi řekne že ho nezajímá co plácám aby jsem ho nechala na pokoji v klidu koukat na televizi! A to jak jsme byli u našich a vyptávali se ho co mu je tak mi řekl! Nikdo se jich o jejich rady neprosí, mě to nezajímá, nic jim po mě není tak mě mají dát pokoj, jsem tak zvědavej na jejich kydy a kecy, si můžou radit sami sobě, start se sami o sebe, já na ně kašlu! Víš já pořád doufám, třeba má manžel jenom problém v práci, překonáme to, bude lépe, ovšem dlouhodobě to nevydržím, ničí mě to! Snad brzy zase bude lépe.
Sleduji tuhle diskuzi od zacatku, ale ted uz mi to neda a musim reagovat.
Jako vazne?!? Tohle si nechavas libit?!?
![]()
To bych se na nrj utrhla ja a to by si bud sedl a zamyslel se, nebo hledala jakykoliv zpusob jak z tohoto pryc!!! Chova se slusne receno jako prase a uprimne nedokazu pochopit ze si tohle nechavas libit. A to chytraceni… praskla bych s tim, at si to chytrak dela sam!!
Fuj tohle me teda nadzvedlo… s timhle „chlapem“ bych nevydrzela ani jednu minutu. Jak jako vetra smrady??? To fakt??? Takhle s tebou a vasimi detmi jedna??? Co si z toho proboha odnesou…
Tohle je chlap akorat na par facek a sbalit kufry ![]()
Příspěvek upraven 03.01.18 v 23:56
@Azeretereza píše:
Asi bych rekla, ze jeho odchod do prace je ten nejmensi problem, ale to vis asi taky. Myslim, ze kdyby mel namireno k milence, dovolenou by ti uplne zatajil - pokud teda nemas moznost, jak to zjistit, zda skutecne byl v praci. Spis asi jeho rozhorceni pramenilo z toho, ze musi narychlo do prace a utrhnul se na tebe. Nebo mas nejaky podezreni? Nedostal treba nejakej darek, nevysvetlitelnej?
Ne, nedostal dárek, tedy o žádném nevím. Každopádně si zjistím zda v práci skutečně byl, sice ještě nevím jak ale příští týden se budu stavovat u něho v práci, snad mě něco napadne, jak se šikovně zeptat.Jeho kolegy se určitě ptát nebudu, jestli něco ví, nebo mu kreje záda, popřel by to.
@serenkaklucici píše:
Sleduji tuhle diskuzi od zacatku, ale ted uz mi to neda a musim reagovat.
Jako vazne?!? Tohle si nechavas libit?!?![]()
![]()
To bych se na nrj utrhla ja a to by si bud sedl a zamyslel se, nebo hledala jakykoliv zpusob jak z tohoto pryc!!! Chova se slusne receno jako prase a uprimne nedokazu pochopit ze si tohle nechavas libit. A to chytraceni… praskla bych s tim, at si to chytrak dela sam!!
Fuj tohle me teda nadzvedlo… s timhle „chlapem“ bych nevydrzela ani jednu minutu. Jak jako vetra smrady??? To fakt??? Takhle s tebou a vasimi detmi jedna??? Co si z toho proboha odnesou…
Tohle je chlap akorat na par facek a sbalit kufryPříspěvek upraven 03.01.18 v 23:56
Už jsem si to také líbit nenechala! Pěkně jsem chtěla aby mě předvedl ty jeho recepty z televize! Najednou ohluchl, ochrnul, raději se vzdálil! Tohle ale dělá poslední dobou s tím poučováním, jestli ho chytl rapl nebo ho někdo očaroval to netuším, každopádně si to už dlouho líbit nenechám! A to mě nejdřív vystrnadil ze společného lože protože chrápu, nemůže spát, dýchám mu pod nos, hrozně mu vadím! Upřímně to bylo ale vzájemné, tolerovala jsem ač mě to hrozně štvalo, jeho chrápání, mlaskání, vzdychání, je to přeci můj muž. Bohužel pro mě už to bylo tolik ponižující, nechutné když na mě pořád mlaskal, budil mě, strkal do mě, každé ráno jsem poslouchala jak se nevyspal kvůli mě, prostě jsem to vzdala a odstěhovala si postel do dětského pokoje k dítěti. Máme klid oba, to zase uznám, že se mi spí lépe a jsme vyspalí až teda na ty smrady když nestihnu včas zavřít dveře ráno do obýváku!
@Anonymní píše:podle mě má nejspíš fakt milenku. A neví jak ty to říct že to chce ukončit. Tak začal dělat naschvály aby to potom mohl otočit proti tobě že je to tva vina. Že dělaš vše špatne, spát nemůže kvůli tobě, prostě vše otočít proti tobě. A protože vlastně s tebou nemůže žít tak radši odejde. Ale podle toho co píšeš v tomhle bys neměla ani ty ani to malé žít. Zasloužíte si lepší život
Už jsem si to také líbit nenechala! Pěkně jsem chtěla aby mě předvedl ty jeho recepty z televize! Najednou ohluchl, ochrnul, raději se vzdálil! Tohle ale dělá poslední dobou s tím poučováním, jestli ho chytl rapl nebo ho někdo očaroval to netuším, každopádně si to už dlouho líbit nenechám! A to mě nejdřív vystrnadil ze společného lože protože chrápu, nemůže spát, dýchám mu pod nos, hrozně mu vadím! Upřímně to bylo ale vzájemné, tolerovala jsem ač mě to hrozně štvalo, jeho chrápání, mlaskání, vzdychání, je to přeci můj muž. Bohužel pro mě už to bylo tolik ponižující, nechutné když na mě pořád mlaskal, budil mě, strkal do mě, každé ráno jsem poslouchala jak se nevyspal kvůli mě, prostě jsem to vzdala a odstěhovala si postel do dětského pokoje k dítěti. Máme klid oba, to zase uznám, že se mi spí lépe a jsme vyspalí až teda na ty smrady když nestihnu včas zavřít dveře ráno do obýváku!
Takove ponizovani
… po tomhle vsem by se mi pricilo na nej jen podivat… je mi tebe i deti lito…
Nebude vam lepe samotnym? Bez tehle ponizujicich kecu a tohohle chovani?
Me by to uz ani nestalo za to zjistovat zda ma bokovku…bylo by mi to uz fuk…natoz nejak se pokouset zachranovat tenhle „vztah“,protoze tohle je proste daleko za hranici… muj otectaky podvadel ale doma se rozhodne nechoval jako tohle ho*ado.
Nerozjíždí se mu nějaká psychická porucha? ![]()
Takovéhle změny chování způsobují prý i mozkové nádory, leč nejsem odborník.
Nějak si nedovedu představit, jaká milenka by šla do něčeho takového ![]()
U milenky bych chápala vyšší kritičnost, ale popsané mi přijde úplně mimo cokoliv (téměř i mimo pud sebezáchovy, když radí v kuchyni, kde jsou ostré nože, válečky na nudle a tak).
@smajlik345 píše:
podle mě má nejspíš fakt milenku. A neví jak ty to říct že to chce ukončit. Tak začal dělat naschvály aby to potom mohl otočit proti tobě že je to tva vina. Že dělaš vše špatne, spát nemůže kvůli tobě, prostě vše otočít proti tobě. A protože vlastně s tebou nemůže žít tak radši odejde. Ale podle toho co píšeš v tomhle bys neměla ani ty ani to malé žít. Zasloužíte si lepší život
Když mě už to také tak přijde, prostě čeká až mi runou nervy, zabalím to a on bude ten chudák kterého opustila žena, vzala mu dítě, odešla ona, ukažme si na ní jak zničila rodinu. Třeba jsem paranoidní, já už vlastně nevím na čem jsem, když se ho zeptám tak mě tvrdí jak mě má rád, miluje mě, nechce o mě a o dítě přijít. Nebo je tu varianta B kdy spíš se bojí toho, pokud odejdu, že si najdu někoho jiného, jeho dítě bude vychovávat někdo jiný a on bude na druhé koleji…to už mě totiž také naznačoval, že jeho dítě nikdy nebude vychovávat nějaký cizí č!
Proboha, proč s takovým hajz… zůstáváš? Za chvilku nebudete ani moct vycházet z pokoje. fakt to nepochopím. Co s ním zažíváš hezkého?
@Knihomyš píše:
Nerozjíždí se mu nějaká psychická porucha?
Takovéhle změny chování způsobují prý i mozkové nádory, leč nejsem odborník.
Nějak si nedovedu představit, jaká milenka by šla do něčeho takového
U milenky bych chápala vyšší kritičnost, ale popsané mi přijde úplně mimo cokoliv (téměř i mimo pud sebezáchovy, když radí v kuchyni, kde jsou ostré nože, válečky na nudle a tak).
Psychická porucha mě také napadla, díky…právě z toho důvodu jsem ještě stále shovívavá, vyčkávám jak se situace vyvine. Přijde mi i paranoidní plus psychická labilita dohromady. jeden čas mě zajímala psychologie, tím jak jsi napsala zda se nejedná o určitý druh nějaké psychické poruchy…má spousty symptomů, jinak k lékaři jsem ho nahnala na internu, jelikož si stěžoval, že trpí slabostí, vše má v naprostém pořádku, tedy ureu, krevní obraz, ekg apod.
Jdu zalehnout, ozvu se vám zase určitě! jak to probíhá dál, co je nového…každopádně se budu snažit manžela přimět k rozhodnutí jak to vidí a bude s námi se všemi dál. Zatím ahoj
@smajlik345 píše:
podle mě má nejspíš fakt milenku. A neví jak ty to říct že to chce ukončit. Tak začal dělat naschvály aby to potom mohl otočit proti tobě že je to tva vina. Že dělaš vše špatne, spát nemůže kvůli tobě, prostě vše otočít proti tobě. A protože vlastně s tebou nemůže žít tak radši odejde. Ale podle toho co píšeš v tomhle bys neměla ani ty ani to malé žít. Zasloužíte si lepší život
Mě to taky tak přijde. Problémy v práci by podle mě řekl. Hlavně, kde byl tu noc, kdy zakladatelce přišlo, že sedí v autě a hraje hudba.To mi fakt jako problémy v práci nepřijde. Já mám přesně takovou zkušenost, kdy měl ex jinou a najednou mu všechno vadilo. Vadilo mu, že jsem mu nevyžehlila košili, že jsem třeba dala víc papriky do omáčky, že jsem nevyvětrala
Kvůli takovým prkotinám se se mnou ke konci hádal a dělal dusno. Takže to vidím jako ty a on pak přiznal barvu, že má jinou.Ale já byla tenkrát mladá, nezkušená, taky jsem si myslela, že jsou to problémy v práci. Ale pracovní věci většinou doma řeknou, pokud to není nějaký nelegální průšvih..
Takže si myslím, že chce zakladatelku vyprovokovat, aby začala vyhrožovat rozvodem, nejlépe, aby ten krok udělala ona a on byl chudáček
Ale jsou to jen mé domněnky
Pane boze, k jeho chovani nemam slov. To je hruza. Tipuju to na milenku, ktera nektere veci dela tak a tak. On to okoukal a kdo to dela jinak = dela to spatne
.
To, ze te vystrnadil z loznice a to jeho neustale reseni smradu, to je hruza
. On tebou uplne opovrhuje
.
Ještě k tomu šikanování, kontroluje poslední dobou co dělám, jak to dělám, čumí mě pod ruce ustavičně, stresuje mě to! Taky je hrozně chytrý protože slyšel, uvedu příklad, bramborový salát se nemusí připravovat do předu, tedy uvařit brambory ve slupce a dát je vychladit, brambory se mohou normálně oloupit, dát vařit nechat vychladnout a rovnou dělat salát! Nebo když se prádlo pere na tu a tu teplotu, je to lepší protože…pro dítě je lepší když…vajíčka se nejlépe loupou tak a tak…už mi to pije krev ty jeho chytré rady! Když se ho zeptám kde to slyšel tak prý v televizi nebo radiu! Když mu řeknu aby se tedy chopil domácích prací sám, hle ohluchne najednou! Nevím kde jsem udělala chybu, připadám si jako malé dítě které má ustavičně potřebu kárat, kázat mu a vrcholem je, poslední dobou když jdu vařit, zeptá se mě zda jsem si umyla ruce!!!