Odjel! Údajně do práce!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18304
5.1.18 20:19
@Anonymní píše:
Manžel je tak trochu prudič už od začátku ale nikdy to nepřekročilo hranice únosnosti! Já mám také dost chyb, každý jsme nějaký, bohužel čím je starší, tím je protivnější, náladovější, někdy je těžké s ním vyjít ale vím, že když ho nechám v klidu dýchat, probere se z toho, funguje, je zase v pohodě a normální. Bohužel to co předvádí poslední dobou je vskutku zarážející. Mnohokrát jsem mu na tvrdo řekla, že nejsem zvědavá na jeho chování, pokud má problém aby si to ventiloval mimo domov, nejsem jeho hromosvod! Vždy to na něj platilo! A nyní?!Udělá na mě gesto podobné tomu jdi někam, nebo mě dořve, nebo je hrozně chytrý na vše zná odpovědi, na tvrdo mi řekne že ho nezajímá co plácám aby jsem ho nechala na pokoji v klidu koukat na televizi! A to jak jsme byli u našich a vyptávali se ho co mu je tak mi řekl! Nikdo se jich o jejich rady neprosí, mě to nezajímá, nic jim po mě není tak mě mají dát pokoj, jsem tak zvědavej na jejich kydy a kecy, si můžou radit sami sobě, start se sami o sebe, já na ně kašlu! Víš já pořád doufám, třeba má manžel jenom problém v práci, překonáme to, bude lépe, ovšem dlouhodobě to nevydržím, ničí mě to! Snad brzy zase bude lépe.

Já bych tohle nevydržela..popravdě, muž z rodiny má taky příklad v panovačném a ponižujícím chování svého otce a i vím, že něco málo v něm taky je, ale já se teda rozhodne nenechám. Když začal zkoušet nemístně prudit, tak jsem ho pěkně seřvala, blbce ze sebe dělat nenechám. Ví, že u mě se siláckými řečičkami neobstojí. Jestli se s ním nechceš rozvádět, tak musíš být na něj tvrdší a musíš znát svou cenu a dát najevo, že nejsi žádná fusekle, na kterou se bude kvůli malichernostem utrhovat. Jestli to zabere uvidíš..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
5.1.18 20:30
@Anonymní píše:
Když mě už to také tak přijde, prostě čeká až mi runou nervy, zabalím to a on bude ten chudák kterého opustila žena, vzala mu dítě, odešla ona, ukažme si na ní jak zničila rodinu. Třeba jsem paranoidní, já už vlastně nevím na čem jsem, když se ho zeptám tak mě tvrdí jak mě má rád, miluje mě, nechce o mě a o dítě přijít. Nebo je tu varianta B kdy spíš se bojí toho, pokud odejdu, že si najdu někoho jiného, jeho dítě bude vychovávat někdo jiný a on bude na druhé koleji…to už mě totiž také naznačoval, že jeho dítě nikdy nebude vychovávat nějaký cizí č!

Zkus na něj být tvrdší, fakt..když začne zas o těch smradech, normálně bych (ne před dětma) mu řekla třeba: "Tak a dost!!! Nejsem žádnej hej počkej, aby jsi se do mě takhle navážel, jsem tvoje žena. A jestli to nechápeš, pořád budeš po mě pořvávat a dokonce ti smrdí kromě mě i naše vlastní děti, tak se sbal a táhni do háje, tohle nemám já a hlavně děti zapotřebí.
Buď se vzpamatuje anebo fakt ať táhne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5403
6.1.18 21:20

Přece když chlap zabývá a nexhx3 aby se mu na to prislo tak většinou je doma pozornější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
6.1.18 22:22
@Olcatko píše:
Přece když chlap zabývá a nexhx3 aby se mu na to prislo tak většinou je doma pozornější.

Ale když chce svobodu a je to srab, dožene manželku k podání rozvodu.

A nebo taky nemusí být nejchytřejší a vůbec neví, co provádí. Takže si můžeme hodit korunou. Každý se chová v dané situaci jinak a zakladatelčina muže neznáme, takže těžko usoudíme, jaká motivace ho k samému chování pravděpodobně vede. I když minulá nevěra je dost velký vykřičník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
6.1.18 22:24

Tak co!!? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
7.1.18 16:05

Zajímalo by mě jak se to vyvíjí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
12.11.24 17:02

Dobrý den, jak to funguje když jsem odjel v pondělí v 9 ráno z práce (pracuji do 14:00) do porodnice, ženě praskla voda a od 9 ležela v porodnici ale rodit začala až okolo 18hod. Byl jsem tam celou dobu s ni. Jak to mám vyřešit v práci? Da se dat nějaké neplacené volno? Děkuji za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65090
12.11.24 17:26
@Albert 22 píše: Více

a ty ses nedohodl předem v práci, jak to budete řešit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32084
12.11.24 17:35

@Albert 22 Tak se musíš s nimi nějak dohodnout, ne? Třeba dovolenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
12.11.24 18:09

Pravé ze nedohodl, někde jsem četl ze bych mohl na to mít neplacené volno od doby co jsem odjel z práce ale jestli to tak je nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32084
12.11.24 18:11

@Albert 22 Ale ty nemůžeš jen tak odejít z práce aniž by ses jakkoliv s nimi dohodl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65090
12.11.24 18:14
@Albert 22 píše: Více

nechápu, takové věci se řeší předem. To ses prostě jen tak sebral a odjel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32084
12.11.24 18:20

@vokishka jo, vypadá to, že se sebral, odjel a řeší to zpětně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32084
12.11.24 18:34

Jinak tady si to můžeš pročíst…nárok máš při narození dítěte, musíš to doložit…https://www.euro.cz/clanky/neplacene-volno-narok-podminky-cerpani-zamestnanec-pojisteni-1438651/…stačí požádat, jestli i zpětně, to tam není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
12.11.24 18:54

Ano, řekl jsem ze manželce praskla voda a jel jsem za ni. Nikdo problém s tím neměl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí