Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Chlapi reaguji na zmeny, ne na reci..proto s nim nemluv, tvarvse dulezite a za rodinou jed sama..jeho ignoruj..bude tak v nejistote on a uvidis, co vymysli dal..hlavne se ho nedoprosuj, aby vstal a jel s vami, uplne ho ognoruj proste a bud hooooodne silna!
@Ifvka píše:
Ja vim, ze se to nema, ale nez se shazovat a zadat nejake fotky bych zachovala aspon na oko dekorum a pak mu hold pod urovni projela telefon, od koho byl ten posledni hovor. I neznama cisla jdou casto vygooglit na netu komu patri. Pokud ma telefon zaheslovany, je to dukaz skoro jak zenska prede dverma. Jo a nejsou jen milenky, jsou i placene slapoty, kde dotaz,,kdo vola" by mel i logiku (mam placenej sex docela nastudovanej, na venkove to da fusku se s nejakou domluvit, pomalu horsi jak sehnat remeslnika). Nicmene muze byt i v praci a manzelce se smeje, ze je paranoidni. Takze jak rikam, zahrala bych si na pani Colombovou pekne s chladnou hlavoh a z pohodli domova. A za rodinou bych jela sama, neumim-li ridit, jako prvni objednavam autoskolu nebo kondicni jizdy, zadne zavislaceni.
Tak pokud ma iPhone tak ten je zaheslovany vzdy takze to nic neznamena.. ![]()
No, jak došel ráno? Jinak pokud jste měli něco naplánovaného, tak bych z toho neslevila.
No já bych ty konspirační teorie o milenkach asi zavrhla a čekala bych nějaký pruser v práci ať už legální nebo nelegální, on ti ti určitě vysvětli až přijede
@zudina píše:
Tak pokud ma iPhone tak ten je zaheslovany vzdy takze to nic neznamena..
No vidis, to neznam, jsem technicky sto let za vopicema.
Jen bych chtela pro Anonymni rict, ze mit milenku neni zadna katastrofa, to se proste muze stat kazdymu. Dulezity je, jakym zpusobem se k tomu kdo postavi;-).
Já bych trvala na tom, že chci vidět to číslo, ze kterého mu někdo volal a pak bych ho vytočila, abych zjistila, kdo je na druhém konci. Navíc bych mu řekla, že zavolám jeho šéfovi, že si nepřeju, aby ho někam tahal po nocích o svátcích. A uvidíš, jak zareaguje.
Takže zakladatelka šla spát. Já bych tam fakt jela. Necháš se sebou zametat.
akorát sis postěžovala ale nevíš vlastně na čem jsi.
@Monchichik píše:
Já bych trvala na tom, že chci vidět to číslo, ze kterého mu někdo volal a pak bych ho vytočila, abych zjistila, kdo je na druhém konci. Navíc bych mu řekla, že zavolám jeho šéfovi, že si nepřeju, aby ho někam tahal po nocích o svátcích. A uvidíš, jak zareaguje.
A když zjistí že měl pravdu? bude vypadat jako hysterka a stíhačka
@GabinkaCh Psala, že už jí několikrát lhal, a navíc je hodně nepravděpodobný, že říkal pravdu. A radši budu hysterka než aby ze mě dělal blbce.
@Anonymní píše:
Děkuji. Ještě teď jsem z toho vedle, je to u nás poměrně čerstvá záležitost. Nic moc situace těsně před vánoci. Myslela jsem si, že to skončilo, říkal, že to ukončil, ale bohužel. Jen si tedy dával více pozor a už nic neříkal. Ráda bych Vám napsala něco povzbudivého, čím by se to dalo vysvětlit. Ale je to hodně divné, protože je státní svátek, a to snad kaminony ani nejezdí, obchody mají zavřeno.
Tak to ten můj mi šel teda taky asi zahejbat, jelikož jezdí kamionem a před chvílí odjel do práce. Normálně se zaváží i o svátkách. Navezou to do prodejen do skladů aby bylo zítra co prodávat.
@micta píše:
Tak to ten můj mi šel teda taky asi zahejbat, jelikož jezdí kamionem a před chvílí odjel do práce. Normálně se zaváží i o svátkách. Navezou to do prodejen do skladů aby bylo zítra co prodávat.
Taky tam šel naprosto nečekaně v době dovolené a po nějakém telefonátu?
@micta píše:
Před chvílí a ne na noc. A ten její není řidič. Nevysmívej se. Nevíš, co tě potká.