Odjel! Údajně do práce!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
836
25.12.17 23:48
@sunshine125 píše:
Hele, jak jsem to přečetla, tak mi úplně vyskočila milenka, která rodí a on odjel do porodnice, volala třeba sestra z nemocnice… Asi je to ujetý, ale to bylo fakt první co mě napadlo… držím palce ať to není nic takového..Moc dobře znám, jaké to je, když musíš sedět doma s dítětem a chlap si dělá co chce… drž se :hug:

Mě napadlo úplně to stejné, ale nechtěla jsem to psát :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3587
25.12.17 23:49

Zakladatelko, bohužel to vypadá, že šel někam s milenkou - možná mají rande v autě a jen vylezl ven když viděl že voláš. Ten vnitřní pocit, že něco není v pořádku je většinou u žen správný. :? :( A nikam bych nejezdila a už vůbec né s dětmi, to by bylo pod mou úroveň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010

Hm

:?

podezřelé to je, to se nedá svítit

jestli je to blízko, možná bych jela…a vidělo by se, i s dítětem
jestli daleko…nevím, jít spát, a… ráno někdy je moudřejší večera

kéž by bylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371

Ten podivny smich :mrgreen: Nejak nemuzu uverit, ze se to fakt stalo. Doslova. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
25.12.17 23:52

Nerada to píšu ale vypadá to na ženskou :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.12.17 23:54
@Riski píše:
Zakladatelko, já si myslím, že byl prostě unavený a nebylo mu dobře, a proto byl celý den divný, mrzutý a v posteli..a když mu do toho někdo zavolal, ať dojede do práce, radostí prostě neskákal..a proto byl na tebe takový, chlapi jsou někdy fakt jak z jiné planety a kdyby ti byl nevěrný, určitě by nečekal na tel a následně tě neposlal někam místo vysvětlení. Určitě by měl připravenou hirtorku, proč a kam jde..a že se ptal, kdo volá, to je taková úlevová věta, že nic s nikým neměl domluvené apod…držím palce :mavam:

Ale přece chápu, nebylo mu dobře, beru to, také jsem ho v klidu nechala odpočívat, nerušili jsme ho, nechali ho dýchat. Právě že vyskočil jako já od porodu ne! A,hurá k telefonu, šup šup oblečení, vypadl jak cukrář! Po nějaké nemoci v tu chvíli nebyl ani náznak! Zázračně se uzdravil, ožil, přecházel mě zrak jak se vypakoval rychle z baráku! A kdyby jel za milenkou, tak by se umyl jsi asi chtěla říct? Parfém vozí v autě, vlhčené ubrousky také, má tam hřeben…nemám strach že by jel neupraven.Ale děkuji ti moc, vím co máš na mysli, a konečně, třeba máš pravdu…kéž by!

• Citovat
  • Upravit
Kobliha51
25.12.17 23:57

Je nekde na pumpe s pritulkyni. Kolem jezdi auta, obcerstveni tam je. Takhle se to casto dela. A maji z toho srandu. U blizkych lidi je poznat jak se vyjadruji do telefonu v pripade ze je tam nekdo, kdo je posloucha. Ja ho tedy neznam ale tohle tak vypada. Mel obecenstvo a tak trochu mluvil z cesty.

• Citovat
  • Upravit
421
25.12.17 23:58

Nikam bych nejezdila… to je opravdu pod úroveň… dej si čokoládu (nebo nevím co tě uklidňuje) a jdi si lehnout a ráno trvej na vysvětlení… také bych si nějakým způsobem zpětně ověřila, jestli v té práci byl… ALe jednat v klidu, nejlépe se tvářit, že je ti to v podstatě jedno, jen v tom chceš mít jasno. Jinak mu bude tvé žárlení ještě zvedat ego… Když by ti to nechtěl vysvětlit, sebrala bych dítě a jela k rodičům nebo někam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2258
25.12.17 23:59

Tak leda někdo, kdo by bylo ochtný buď pohlídat dítě (abys tam mohla zajet a ověřit), nebo se tam sám zajet podívat. Tohle zní opravdu šíleně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56278
26.12.17 00:00
@Adlita píše:
Jed tam! Tohle je fakt ted jeste divnejsi. Normalne seber deti a jed. Maximalne budes za hysterku, ale budes mit jasno.

fakt bys někam tahala uprostřed noci dítě? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.12.17 00:00
@Anonymní píše:
Ale přece chápu, nebylo mu dobře, beru to, také jsem ho v klidu nechala odpočívat, nerušili jsme ho, nechali ho dýchat. Právě že vyskočil jako já od porodu ne! A,hurá k telefonu, šup šup oblečení, vypadl jak cukrář! Po nějaké nemoci v tu chvíli nebyl ani náznak! Zázračně se uzdravil, ožil, přecházel mě zrak jak se vypakoval rychle z baráku! A kdyby jel za milenkou, tak by se umyl jsi asi chtěla říct? Parfém vozí v autě, vlhčené ubrousky také, má tam hřeben…nemám strach že by jel neupraven.Ale děkuji ti moc, vím co máš na mysli, a konečně, třeba máš pravdu…kéž by!

Třeba si myslí, že když jsi mu jednou odpustila, tak to uděláš znovu. A to zázračné uzdravení! Můj manžel byl unavený také jen doma. O nic zájem, nic ho nebavilo, nic nedělal. Vypadalo to na deprese a vyklubala se z toho milenka.

• Citovat
  • Upravit
Kobliha51
26.12.17 00:01

Dovedes si predstavit, ze bys takhle o svatcich timto zpusobem vypadla z domova bez ohledu na vsechny ostatni? To asi ne. To by se asi divil.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.12.17 00:02
@Emimin7 píše:
Ten podivny smich :mrgreen: Nejak nemuzu uverit, ze se to fakt stalo. Doslova. :mrgreen:

Byl to ten smích, jako když někomu vypravuješ do telefonu něco vtipného, něco co nemyslíš úplně vážně! Já ho znám, vím jak reaguje, jak komunikuje. Tohle bylo jako rozpačitý, maskovaný smích, jako kdyby tu obhajobu říkal před někým a styděl se a u toho se usmíval! Ne že by se smál až by mu bylo vidět do žaludku…s tím smíchem jak se tady bavíme to je jako Homolkovi u té babči jak přijeli že děda je na tom špatně a dohadovali jak se tatínek smál! :)

• Citovat
  • Upravit
1326
26.12.17 00:03

@Moise Ja tohle nesnasim, tkz jo. Mam auto, proste bych je spinkajici prendala do sedacek a jela. Uprednostnila bych samozrejme moznost, zavolat babicku na hlidani, ale to u nas moc nefunguje a uz vubec ne bez predchozi domluvy. Nesnesla bych ten pocit, ze je mi neverny a dela ze me blbku. Ale tohle ma kazdy hozene samozrejme jinak. Pro me je nevera totalni ztrata duvery a konec vztahu. Nekdo to klidne odpusti, a nekdo dokonce i vicekrat. U me pres tohle nejede vlak. Pokud zustane doma, nedozvi se nic. Min. by tam mela nekoho poslat, nekoho, komu duveruje a muze zkontrolovat, jestli je v praci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
26.12.17 00:04

Snad neexistuje napadnejsi zpusob utajeni milenky, nez vyse popsany. Pravdepodobnejsi by se mi jevilo, ze preklada od Mexicanu kokain.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí