Odjel! Údajně do práce!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13010
26.12.17 00:16
@Anonymní píše:
Ano a přesně tak to vypadalo! Před chvílí jsem se obhajovala ohledně smíchu! Je to tak jak to říkáš, měla jsem pocit úplně stejný! Až jsi mě vyrazila dech, přesně tak jsem to myslela, snad jen ne na té benzínce, mohl zastavit někde u krajnice na cestě! Bude mě tvrdit že čeká na kolegu v práci, když jsem jasně slyšela rádio! Ano, rádio je i v práci tohle ovšem bylo rádio z auta, jak jsem napsala, byl slyšet šum, někdo se chychotal a manžel mluvil celou dobu jako by ho někdo poslouchal!!Rozpačitě, usměvavě, jak kdyby ho někdo poslouchal a dělal na něho pošklebky! prostě nevím jak to vyjádřit!

zřejmě to bude blízké pravdě…naopak tvrzení že jej někdo zrovna v tento svátek odvolá z dovolené a zrovna na noc…není to pravděpodobné

hele, těžko říci…znáte ho, víte jak se zvykne chovat

je to blbý, kdyby to bylo někde hodně blízko, asi bych byla schopna čapnout dítě / jedno dítě / a jet se podívat, at se nemučím
daleko ne, mimino ne, více dětí taky ne, za mokra, náledi, sněhu a spol bych pochopitelně nejela
za sucha a s jedním možná ano

a nebo si dát šláftrunk, pustit to na chvíli za hlavy, říci si " že já se vůbec zlobím a nervuju pro blb -ce " a jít spát

těžko říci, fakt nevím co je lepší, asi to je nepřenosná věc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.12.17 00:18
@Kobliha51 píše:
Stejne nic nerekne. Podle toho chovani je to profík. Ten se jen tak nedA. Udela z ni akorat tak blbce.

Profík manžel ve lhaní je, mrzí mě to ale musím to sem napsat. Mockrát jsem byla svědkem jeho lží! Bylo to tak věrohodné, normálně by jsem to spolkla. Mě zalhal jednou, tenkrát s tím románkem co měl, zapíral i když jsem měla důkaz! Jinak mi doma nelže, tedy doufám! Spolehnout se na to nemůžu, věřím mu, tedy věřila jsem mu, po tom dnešku nevím prostě!

• Citovat
  • Upravit
13010
@Emimin7 píše:
Tak by za milenkou prave o Vanocich v ramci utajeni nejel. Jeste takhle z niceho nic a uprostred noci. Leda by byl fakt absolutne blbej.

a proč by nejel?
když milenka a libido poručí… :nevim:…milence se vyskytl volný kvartýr, nevím co…možná za dostatečné utajení považuje hlášku " musím okamžitě do práce "

co my víme, do hlavy mu nevidíme… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14609

Jeden můj ex mi do telefonu tvrdil, že je na diskotéce v půl dvanáctý v noci pracovně :roll: :D Ale to už bylo ve fázi, kdy už na mě úplně kašlal, akorát nebyl schopný to říct na rovinu a zkoušel, co ještě vydržím, než to ukončím já. Ty výmluvy a blbý kecy, to mě štvalo snad ještě víc než ty milenky, že se ze mě snažil dělat takovou hlupuňu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
26.12.17 00:20

Ja bych mu napsalA zpravu, ze mi xy hlida deti a ja si beru taxi a jedu za nim do prace. Kdyz nic jinyho, tak mu alespon zkazim naladu.

• Citovat
  • Upravit
666
@Anonymní píše:
Profík manžel ve lhaní je, mrzí mě to ale musím to sem napsat. Mockrát jsem byla svědkem jeho lží! Bylo to tak věrohodné, normálně by jsem to spolkla. Mě zalhal jednou, tenkrát s tím románkem co měl, zapíral i když jsem měla důkaz! Jinak mi doma nelže, tedy doufám! Spolehnout se na to nemůžu, věřím mu, tedy věřila jsem mu, po tom dnešku nevím prostě!

To už jako byl nevěrný? Docela sila. Myslím že ani nikam jezdit nemusíš. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
@Borrealis píše:
a proč by nejel?
když milenka a libido poručí… :nevim:…milence se vyskytl volný kvartýr, nevím co…možná za dostatečné utajení považuje hlášku " musím okamžitě do práce "co my víme, do hlavy mu nevidíme… :nevim:

Nejel by, protoze se to jinak musi v takove situaci provalit. Jak rikam, leda by mel v hlave vakuum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
26.12.17 00:21
@Anonymní píše:

A fakt chces vedet, kde ted je a co dela? Jestli uz ti lhal, tak se fakt bojim, ze lze znova :-/ Pokud bys mu prip. prominula a chces s nim zustat za kazdou cenu, tak radeji nepatrej. Ja jsem palic mostu, jel by jak namydleny blesk, kdybych zjistila, ze ma jinou a jeste mi lze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
26.12.17 00:23

A nebo at posle fotku mista kde ted je. To by mu snad problem nemelo delat ne?

• Citovat
  • Upravit
29582
26.12.17 00:26
@Kobliha51 píše:
A nebo at posle fotku mista kde ted je. To by mu snad problem nemelo delat ne?

:mrgreen: To jako mu má napsat, pošli mě fotku s kamionem, stýská se mě po tobě, tak tě chci vidět alespoň na fotce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.12.17 00:27
@Kobliha51 píše:
A nebo at posle fotku mista kde ted je. To by mu snad problem nemelo delat ne?

To je dobrý nápad! Děkuji moc

• Citovat
  • Upravit
Kobliha51
26.12.17 00:28
@marin píše: :mrgreen: To jako mu má napsat, pošli mě fotku s kamionem, stýská se mě po tobě, tak tě chci vidět alespoň na fotce?

Ne. Rict pravdu.

• Citovat
  • Upravit
26.12.17 00:28

Ahoj, co dělá za práci? Normálně mu napiš, že čekáš před prací, že ho tam nikde nevidíš, kde je, že jsi ho nechtěla nechat o svát¨cích sama. Ani bych tam nejezdila, uvidíš podle reakce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3074
26.12.17 00:30

Já bych jela, přendala bych spící dítě do auta. Vyfotila prázdné parkoviště (nebo místo kde obvykle parkuje) a poslala mu fotku, něco ve smyslu. Miláčku, kampak se podělo tvoje auto, před prací není? Asi ho někdo ukrad, volám policii. Když nic, aspoň si uvědomí, že nejsi žádná blbka co si nechá kakat na hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29582
26.12.17 00:30
@Kobliha51 píše:
Ne. Rict pravdu.

To jí asi moc nepomůže. Vyfotí se někde u práce, jak čeká na kolegu a ještě se budou všichni dobře bavit na její účet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí