Od kdy pouštět TV - Teletubbies, Krteček?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
397
15.9.16 17:00

@forstella to určitě neudržíš celou dobu. Jde o to na co se koukají ne jak dlouho. Problém je že v TV je čím dál víc násilí a proto se nedoporučuje často, my ale pouštíme pohádky přes DVD a je to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
15.9.16 17:03

Malému jsou dva roky a televizi prakticky nezapiname. Když uz se chci na neco kouknout ja, tak ho to stejne nezajímá a na ty pohádky zase nemám nervy ja :)) ale když to bude na par minut denně, tak podle mne v poho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
15.9.16 17:20

To ti jako nekdo z rodiny nadava, kdyz diteti pustis televizi? :lol: Je to snad tvoje dite, tak i kdyby jsi ho vesela z okna za nohy, je jim do toho houby. Jinak ja deti v koukani na tv, tablet, pocitac nikdy neomezovala a zadne negativni nasledky na nich nepozoruju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
15.9.16 17:32

@pikola souhlas naprosty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
15.9.16 17:33

@pikola souhlas naprosty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37145
15.9.16 17:35

U nás se na tv moc nekouká, ale když něco pustim tak normální televizi (nova, prima) a malej se chvíli kouká taky. Aby mi tu běželi teletubies apod. asi by mi brzo hráblo úplně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3383
15.9.16 18:21

U nás sleduje dětské pořady nějak od roku, ale jen vyjímečně, vydrží se koukat tak max.20 minut a jde od toho. Má oblíbené Máša a medvěd v ruském jazyce, Z. Svěrák-karkulka, písničky od Míši, popeláři, hasiči.., Myckey Mouse, traktor Tom, mašinka Tomáš atd.. vše pouštím na youtube.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
16.9.16 13:17

Já si myslím po roce, záleží jeslti to dítě zabaví, má o to zájem o nějakou pohádku.. U nás první kluk se díval tak v 15 měsících na Myckiho klubík a, mladší syn až ke 2 roku začal s nějakýma autíčkama..
Já vybírám.. nepouštím televizi, ale oouštím vybrané pohádky na PC.. prože mě nehorázně štve, že i mezi reklamami, řeší něčí vagínu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
16.9.16 13:19

@Kriss Tina :mrgreen: j´á měla puštené jednou asi 10 min a fakt jsem zuřivě běžela vypnout a dát něco jiného.. Pořád tam řešili, šest špinavých kolem a pořád dokola, jeden se sezptal jeslti má špinavá kolena, druhý, se zeptal, pak si dolena porovnali, no jako fakt toto neni namoje nervy, nic jiného jak věta špinavé kolena :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí