Odlišné představy o trávení dovolené

Napsat příspěvek
Velikost písma:
85476
31.7.24 07:46

Tak ja nevim, jak dovolene vybirate, u nas vybiram teda jen ja :mrgreen: ale vyberu idealni plaz pro me a deti a zaroven vychozi bod pro vylety manzela, odkud nekam dojde pesky nebo si muze pujcit auto (kdyby chtel) nebo muze jet mhd (toho vyuzil). Kdyz pocitam, ze se s nami na te plazi valet nebude, musi byt neco dostupne v okoli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
718
31.7.24 07:46

@Snorlaxik Ten článek je DEZINFORMAČNÍ, třeba na Slovensku do 11 kW jezdit můžeš na klasický řidičák i jako turista, tož tutově ověřeno. A pokud Slovensko mají jako NE, nelze tomu článku u zbytku zemi také věřit 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Qwerty987
31.7.24 07:58
@unuděná píše: Více

Nic nepřekrucuju, ale psala, že si má zařídit program, aby byla spokojená ona a že si za nespokojenost může sama, prootze si nezjistili kde tam co je, ale tak na to nemusí s tím partnerem komunikovat přece vůbec ne? Prostě mu oznámí, že se na dovo zařídí dle sebe a je to (pak je otázka, jestli má smysl jezdit na rodinou dovo)

• Citovat
  • Upravit
53190
31.7.24 08:00
@Qwerty987 píše: Více

No ano, kompromisně. On asi ví, že ona není válecí typ, tak ho nepřekvapí, když dva dny z dovolené vezme dítě a udělá si s ním celodenní výlet po okolí, zbytek času může strávit s ním. A jí by zase nemělo překvapovat, že on chce ležet na pláži. Snad oba vědí, koho si dobrovolně vzali ne? :nevim: To je asi jako bych se začala podivovat já, že můj manžel nechce odpoledne ležet u Netflixu, ale tahá mě na kolo. No ježiši, takový určitě nebyl, když jsem si ho brala! 8o :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Qwerty987
31.7.24 08:01

Jako dobrou partnerskou komunikaci si predstavuju právě to, že každý občas pristoupi na kompromis ve smyslu, ok baví mě se válet, ale válel jsem se dva dny, tak teď se s tebou jdu projít a ty se zítra můžeš zase půl dne na oplátku válet se mnou na pláži…to je za mě partnerská komunikace a hledání kompromisu ne vyčtení zakladatelce, že neumí komunikovat, protože si neumí zařídit na rodinné dovolené vlastní program, prootze neridi atd…to nedává smysl

• Citovat
  • Upravit
Qwerty987
31.7.24 08:02

No dobře ona má dva dny výlet a pak se s ním bude válet, ale tak ji jde k to, že on na oplátku 4. den nejde s ní na těm výlet taky ne? To je ten problém…ty tam pořád nezahrnujes žádný ústupek za strany toho manžela, jen z její :nevim:

• Citovat
  • Upravit
53190
31.7.24 08:05

Jenže ona neumí ani to, ani to :lol: O to jde. Neumí si zařídit program sama a očekává, že ten chlap jí ho nějak vymyslí, doveze jí, přizpůsobí, ne, že se bude válet a kynout na pláži (její slova). Všechno od A do Z špatně. Přece kdybych věděla, že můj chlap dává přednost válení před turistikou, domluvím se, jak to uděláme hlavně kvůli dítěti, najdeme kompromis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Qwerty987
31.7.24 08:05

Jako on má celou dobu valeci dovolenou kterou chtěl a ona je ta špatná, že se nechce válet s ním, že si neumí zařídit vlastní program, a že příští rok, chce dovolenou aspoň napůl aktivní nějak v tvých příspěvcích nevidím nic, co by mohl dělat jinak a lépe ten muž :nevim:

• Citovat
  • Upravit
53190
31.7.24 08:06

Vždyť ale on šel :nevim: Nejednou. Podle toho, co píše, on kvůli ní leze i po těch Tatrách :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
31.7.24 08:06

Ano, když věděla, že jede k moři, kde se chlap chce válet (což vědět musela, nejsou spolu měsíc), tak si mohla vymyslet program v okolí svůj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
31.7.24 08:08

Dítě prý rádo plave, potápí se a blbne ve vodě s manželem, ideální příležitost se na den sbalit a vyběhnout si někam na túru :nevim: Další den může prcka vzít na dvě hoďky na procházku kolem resortu, nechat vydechnout manžela. Další den společně do města například. A další den společně na pláži :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Qwerty987
31.7.24 08:08

No ale ji nejde už o tu dovolenou co byla ne? Jde ji o to, že navrhla dovo na priste, tak aby se tam zabavila a on to smetl že stolu :nevim:

• Citovat
  • Upravit
53190
31.7.24 08:11

Jenže trvala na té Černé hoře, žádná diskuze, žádná snaha o kompromis :nevim:
Jako chápu, že pokud jedou na dovču jednou ročně, že jí chce každý podle sebe. A lépe by asi udělali, kdyby se rozdělili, protože plážový povaleč a vysokohorská turistka, to fakt moc nejde dohromady. Já bych RODINNOU dovolenou dělala podle dítěte a pak se jela na týden realizovat sama, a tak bych to nechala udělat i manžela :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Qwerty987
31.7.24 08:28

Jo to zní rozumně, pokud to jejich vztah zvládá, že si jedou každý dle sebe, tak asi jo, asi jim ani nic jiného nezbývá :nevim:

• Citovat
  • Upravit
107026
31.7.24 08:30

Ja ho uplne chápu…mit tak odlišnou predstavu a chtít to sklopit kvůli dítěti nepřinese spokojenost nikomu…dovolena za trest

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí