Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Vystihla jsi to přesně: manželé nejsou siamská dvojčata a proto si do Černé Hory jeď sama, třeba vezmi i syna, a pak ještě někam spolu ve třech anebo ať si jede do Portugalska bez tebe sám, případně vezme s sebou syna. Syn na tom vydělá a ty budeš spokojená, on taky. ![]()
Tradá! Tak se ozývám znovu a už máme vybranou letní dovolenou, už je zaplacená i záloha. Všechno jsem zařizovala já, manžel jen přikyvoval.
Bude to Chorvatsko, Paklenica kousek od Zadaru, jak tady kdosi zmiňoval. To manžel odjet zvládne. Sice brblal, že otevřené moře tam není, zátoka jako u Lipna, tak jsem mu řekla, že pláž tam není jen jedna, holt si kilometr popojede, já taky 1,5 km půjdu pěšky do národního parku. Včera dokonce řekl, že jo, ty hory budou asi krásné, jeden den se hecne a půjde se mnou, do jeskyně taky, když bude horko, tak půjde do jeskyně i na 2×, do Bosny a Hercegoviny také chce jít, na nějaké vodopády, prý chápe, že já ty hory chci, no tak když jsem to takhle všechno našla, naplánovala a sehnala, tak jo, může být. Takže by to mohlo i celkem klapnout.