Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Snorlaxik píše: Více
Sedíš si na vedení nebo děláš hloupou schválně? Psala jsem, že dnes mi začíná dovča, čili nyní pracuju a během pár hodin odjedu na dovolenou. Na Šumavu, kdybys potřebovala detaily
![]()
@unuděná píše: Více
Tak dnes mi začíná dovča beru tak, že dneska mám první den dovolené ![]()
No tak to bereš blbě. Dnes mi začíná dovča = dnes na ní jedu. Krásná ukázka chytání za slovo, protože už nevíš, kde bys do mě kopla co? ![]()
Zatímco ty tady neustále nenapadáš zakladatelku. Asi nemáš úplně dobré dny ![]()
Mám je výborné, děkuji za optání
A přestaň jí to tu plevelit útoky na mě, je to fakt přízemní a mimo téma.
Ty to tady svými útoky už dávno plevelíš sama. A hlavně že ty píšeš vždy k tématu.
@Anonymní píše: Více
A já zrovna dnes našla náhodou jeden super trip přes rodinnou cestovku do Černé Hory, tenhle rok je už teda obsazený, ale dělají to každý rok, tak za rok to budu sledovat. A cena není vůbec nadnesena, až se divím, že jen tolik. A je to nej z toho, co Černá hora nabízí. A je tam plno výletů na kopce, kdo bude chtít být na pláži, tak může být klidně i celých 10 dnů tam. Ale možná nás napadne do té doby ještě něco lepšího, vhodnějšího.
Já neutočím, kritizuju zakladatelky přístup k rodinné komunikaci a ano, je to k tématu. Tvoje rejpání do mé práce a manžela a často i dětí je mimo téma, zbytečné a naprosto hloupé ![]()
edit: pardon zakladatelko, myslela jsem, že to píše Lucena. Ale to jde asi pochopit.
Tak snad to manžel schválí a budete spokojeni vsichni ![]()
Pohoří Velebit s NP Paklenica jsou mnohem severněji, k Zadaru vede dálnice a časově to je stejné jako na Istrii.
Jestli je manžel spíš pohodlný, tak nevěřím tomu, že by si na leteckém zájezdu byl ochotný půjčit auto a někam jezdit (spíš ti vysvětlí, co všechno by se mohlo pokazit a proč je to zbytečné). Fakt si nemyslím, že v Kotoru bez auta mu bude líp než ve Starigradu s autem. ![]()
@zrcadlo píše: Více
Právě, my zvažovali jeste i Turecko a řekl, že tak na jeden den by se auto půjčilo, to ho zas znám
A pokud by neměl na starosti nás, tak by mu stačilo i půjčení skútrů na přesuny po plážích.
Přesně. Mnaželovi bylo pomalu jedno kam pojedem k moři, ale řekl, že tam musí být fitko a nechce se plahočit kilometr k vodě. To bylo to nejjednodušší. Mamka zas chtěla ty stromy a stín, já nějaký ten kopec, syn zas bazén. Když se o všem mluví, tak to prostě jde. Dalsí dovču máme od 24.8. a hledám vše tak nějak stejné, jen ještě pro syna nějakou zábavu. A já vím, že najdu ![]()
Já třeba mamce natočila video z google map přímo cestu po které se půjde, manželovi poslala xx fotek, před zaplacením.
Chápu. Já mám dovču od 23.8 a odjíždíme 24.8. Takže první den dovča je a není ![]()