Odmítá mléko - miminko 4 měsíce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
608
2.6.17 20:28

@cihomi Ja presvedcila nasi pediatru, aby nam to doporuceni napsala…ale vzali by nas i bez nej (detska gastrologie v Thomayerove nemocnici v Praze)…jen tedy cekacka na volny termin vysetreni byla asi mesic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1079
11.12.18 07:47

Holky oteviram diskuzi

Mam se synem stejne problemy,byli mu ted 3 mesice,je nedonoseny takze korigovane 1,5 mesice,no pred 14ti dny to zaclo,do te doby mi pil i 7× denne tech 120 nekdy i vic a ted sotva 6× denne v prumeru tech 100ml.uz si nevim rady,zkusili jsme snad vsechno,zmenit um,zmenit savicky,zabere to tal na den a pak zase prd.u doktorky jsme byli nekolikrat,ja zdravy nastesti,probehli i odbery krve a v pusimce nic nema no zatim jaks taks pribira tak to neresi.ale ja nechci cekat az to prijde :( vyresily jste to nejak po tom roce od zqlozeni teto disluze?jak to dopadlo?syn ma 55cm a 5kg.dekuji za vsechny odpovedi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
11.12.18 08:16

Ahoj,tak to jsme meli presne taky.Syn narozeny ale o 3 mes.drive,ve 4.mesici zacal mleko bojkotovat.Takze mu byl vlastne korigovane mesic ! ..Spal celou noc a rano misto 120 vypil treba 20 nebo 30 a to jsem mu to musela doslova nacpat..Mel taky 4,5 kg.
Takze po porade s doktorkou jsme najeli na prikrmy jinak to neslo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
11.12.18 08:18

Jeste k tomu mleku-nekolik mesicu ho nemel vubec-proste odmital.A to pil ukazkove i ode me.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1079
11.12.18 08:26

Jejku tak to budeme muset nejak dobojovat do tech prikrmu,hrozim se svatku ze mi prestane jist uplne a my skoncime v nemocnici :( ale zatim se naji pokazde,ale presne jak pisete,rano mi pojr nejmin ,dnes jen 60ml :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4248
11.12.18 08:53

@Kaci89 ahoj,dcera teda nebyla nedonosena ale ve 3 mesicich jsme meli to stejny.Totalni bojkot mlika.Misto nejakych 120 pila treba 30 a to jeste pomalu nasilim.Vyzkouseli jsme nekolik mlik,lahvicek,savicek a nic nepomohlo.Nakonec jsem se s dr domluvila ze jsme zacli s prikrmama.To pomohlo.No a ted ji jsou 3 roky a sunar pije stale :zed: :mrgreen: Tak na to vzdy vzpominam ze jako mala ho nechtela a ted ho bude pit snad jeste ve skole :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1079
11.12.18 09:04

@Ivana 85 ahooj no koukam i co jsem procitala diskuze,ze to maji hodne miminek kolem toho 3mesice.jako me doktorka rikala ze ten 3ti mesic je takovej divokej ale cloveku to neda,ze najednou takovy bojkot :roll: budu to muset prestat tolik resit,je to na palici ale mrnous se zda byt v pohode,smeje se a je aktivni tak asi nema takovy hlad,no kdyby to aspon mohli rict co ke stve :) ale dekuji za odpoved :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
11.12.18 13:25

Koukám ten 3. měsíc, je fakt na palici, u nás se kojení nebojkotuje, ale furt mi u toho řve, takže nakrmit v klidu v noci nelze, celý barák vzhůru. Někdy mi řve jen na jednom prsu, někdy na obou. S tím řvaním ho morduju snad půl hodiny, aby se vůbec najedl. Pak zase řve, protože ho bolí bříško a nebo má škytku. Manžel dělá na směny denní a noční, nevyspí se ani na jednu. Nevíte někdo proč u toho huláká, mléka mám dost, technika kojení taky správně. Zkoušela jsem i různé polohy a řve mi při všech. Už fakt nevím čím to je a jestli a kdy to přejde. Manžel se nevyspí do práce a starší syn do školy. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1079
11.12.18 13:34

@Katjerina ahojky co ti muzu jen poradit, dnes jsem byla opet u doktorky, malej si dvakrat potahl z flasky a rev, nechala jsem ho bejt a uz mu nedala, no to zase byl rev ze ma hlad a takhle dokola.musr prohlidla a nic mu nastesti neni, proste ho mam nechat dokud nebude rvat fakt hlady, klidne 5 hodin tak nevim, zkusim :nevim: je to na palici opravdu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
11.12.18 13:52

@Kaci89 tak já mu taky nedám hned prso při prvním heknutí, to dělám jen v noci, když opravdu spí a budí se třeba po 4 hodinách na jídlo, pokud nespí a huláká tak vyčkávám, aspoň ty tři hodinky pak mu dám, jako nevydržela bych ho nechat hulákat 5 hodin, kor když vůbec nezabere a jen řve a kroutí se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1079
11.12.18 14:14

@Katjerina no prave ten muj nehulaka po tech 3hod takze ho mam nechat dyl kenze uz ldyz ted ji prd tak takhle ho budu krmit treba jen 5× denne misto 7× a sni jeste vetsi prd tak ja uz fakt nevim pac stejne kdyz spi v noci treba 6hod a chce falt jist ,stejne si vezme max 100. :zed: talze podle me to smysl nema no ale zkusim to den dva co to udela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
12.12.18 12:50

@Kaci89 tak jsem to včera zkusila, mu to krmení trochu protáhnout, nedala jsem mu hned jak se vzbudil, nechala jsem ho chvilku kňourat, dopila jsem si kafe, pověsila prádlo, mezi tím se dokroutil a změnil řev, to už byl asi opravdu hlad, přicucnul se a ani muk, obě prsa prázdná já spokojená dítě spokojený, brknul si a byl klid, chvíli skuhral než usnul, ale bylo to mnohem lepší než před tím, kolik toho vypije nevím, ale pocit prázdných prsou, že už tam snad není ani kapka je asi dostačující :D Takhle to můžu praktikovat aspoň přes den v noci bohužel, to by byli všichni hned vzhůru, kdybych ho nechala hulákat byť jen 5 minut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1079
12.12.18 14:15

@Katjerina jee tak to je dobre,ono je asi potreba je nechat trosicku vyhladovet :D ja ho taly nenutiˇ,ani v noci jsem ho POPRVE nebudila na jidlo,spal 10hodin tak aspon jsem se vyspala a dneska ZATIM taky ji v celku dobre tak to snd vydrzi :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
14.1.19 10:57

Maminky, čtu si vaši diskuzi. Teď s odstupem času, můžete mi prosím říct, jak to s vašimi nejedliky vypadá? mám 9.měsíční holčičku a jsem už úplně na dně. Nechce nic. Příkrmy zkoušíme od 4.měsíce a stále ani lžička. Nesnáší všechno. No a mlíčko je tragédie. Za den cca 600-700ml ale to jen díky mému úsilí. Jinak by nevypila nic. U každého pití řev, kroucení…
Krevní obraz má ok. Utz bříška měla ve 3.měsících a taky ok. Nevím co ji prostě na tom jídle vadí. Ale něco jist musí…hlavně pít. 600ml za den je strašně málo. I málo cura.
Prosím jak jste dopadli vy, vyrostli z toho děti? Nebo co zabralo? Já už mám vyzkoušené všechno. Různý mlika, savicky, jídla, chutě, konzistence, zábavu, klid, kupovaný, domácí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
15.1.19 08:00

@Xivickss u nás je to skoro na 5ti měsících furt to samé, na prsou řev, už to tak nějak beru, že to lepší nebude, příkrmy taky nechce, zkouším dávat kaši a nic, maximálně si cucne trochu čaje. Sunar odmítá taky, flašku nechce ani vidět, pokud přestanu kojit a vypadá to, že to bude brzy, protože i s řevem je nakrmeno do 5ti minut mu to prostě nemůže stačit, kojíme co dvě hodiny, v noci si to občas prodlouží. Tak nevím jak do něj tu um dostanu. Na konci měsíce jdeme k Mudr, tak uvidím co mi řekne, pokud zase nepřibere, tak už nevím, vypadá to taky na nejedlíka. S prvním synem jsem takové problémy neměla, ten baštil ukázkově. :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí