Odmítá mléko - miminko 4 měsíce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26.1.19 22:11

@cihomi dobrý den, chtěla jsem se zeptat, co vám tenkrát bylo? Já přes měsíc prožívám to samé, a už jsem opravdu zoufalá. Syn má 4,5měsice. Navíc byl teď nemocný a měl vysoké horečky, tak mi i tento týden zhubl. Cokoliv do nej dostat je nadlidský výkon. U nás tento problém začal po očkováni. Navíc mi přijde, že hodně prdi. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
5.2.19 14:02

@Bulavčáček ahoj, u nás ten samy problém. Synovi budou 4 měsíce. Začalo to dva týdny po očkováni, nevím, zda to má nějakou souvislost, už je to dlouho a žádné zlepšení. Dnes jsme dostali první prikrmy a kaši. Jak jste na tom vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
1.2.21 11:18

@cihomi můžu se zeptat co vám teda pomohlo? Momentálně řeším se synem úplně to samé… děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
30.3.21 06:47

U nás úplně to samé. Teď už 4 den mléko vůbec nechce. Jen v noci vypije cca 160ml. Takže pomalu najíždíme na příkrmy. Za měsíc mi přibrala pouze 400g což je málo. Spíš se bojím aby nebyla dehydratovaná. Čaje moc nevypije…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
3.11.21 08:32

Zničehonic přestala chtít pít UM

Prosím pomoc, jsou zoufalá, malá tři měsíce, poslední dva týdny bojujeme s pitím, máme Sunar hypoalergenní, pila v pohodě a teď odmítá, brali nám stery že stolice i moč, kontrola uši, všechno v pořádku ale nic nepije, zkusila jsme ji dát obyč Sunar kvůli chuti napřed se chytla a asi tři pití v pohodě a teď je to ještě horší, nepije a ještě ji bolí břicho, máte někdo zkušenost a co s tím, doktorka neřeší, je zavalena nemocnýma dětma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
2.9.23 16:33

Chtěla jsem se zeptat, jak vám to tenkrát dopadlo? Přišlo se na něco? Já řeším to samé. Dcerka za týden bude mít 3 měsíce a taky nejí. Prso odmítá už zhruba od šestinedělí, takže odsávám a krmím z flašky. 2× jsme už byly v nemocnici a nic se nevyřešilo. Umělý jsem už taky zkusila a to snad bylo ještě horší. Jsem z toho fakt zoufalá. I když má lepší den, tak stejně svoji dávku nevypije. Když je horší den, tak to jsou porce jak pro novorozence. Někdy dá jen 20, někdy 50, 60 a když vypije 80, tak už skoro slavíme. A to by měla vypít dle 7 krmení 100 na dávku. Předem děkuji za jakékoli tipy, jsem už zralá na psychiatrii a mateřskou si rozhodně neužívám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.4.24 20:21

Nechce pit mleko a ani jist prikrmy

Dobrý den, řeším to samé, dnes už mi snědl malý Libor 5 měsíců, jen 150ml kaše. Prosím, jak vám to dopadlo? Den ode dne sní méně…za tři dny už do něj nic nedostanu a mé možnosti jsou snad už vyčerpané, jak do něj dostat jídlo( prestal pít z prsu, pak přestal pít UM, pak přestal pít allergy care, pak neocate a teď už nechce ani kaši lžičkou, přestal uplne polykat). Prosím poraďte jak mu navodit pocit hladu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
20.4.24 21:03

@Janka241281 Dobrý den. U nás se to s mlékem nijak nezlepšilo. Musela jsem malou krmit v polospánku do té doby, než mohla příkrmy. Pak jsem to kombinovala a pak mléko v polospánku komplet začala odmítat ca v 8. měsíci. To už se naštěstí docela rozjedla s příkrmy. Nyní má ráno a večer mléčnou kaši + nějaké mléko ještě schovám do oběda.

U Vás mě napadá, nerostou synovi zuby? To obvykle děti nechtějí nic. Poznala byste to pohmatem na dásně, začal by plakat. Nám na dásně pomáhá mazat gelem. Většinou stačí namazat večer před spaním a pak ráno po probuzení a aspoň trochu jídla si vezme. Důležité je dbát na tekutiny, když nejí. A má i nějaké jiné projevy? Řídkou stolici, hlen/krev ve stolici, zvracení, teplota, vyrážka, únava, podráždění a plačtivost? Těžko takto soudit, když jste moc neuvedla. Když tak mi můžete napsat i soukromou zprávu, pokud to nechcete řešit veřejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí