Odnaučení psa do domu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
MDK
10952
20.8.14 14:54

@anubis25 tady se razí heslo (jak jsem už psala),že pes je jen hlídač. Nemá po zahradě co lítat. :cert:

Jj, já právě poslední 3 roky taky buduju okrasnou zahradu, ale i když třeba mám perfektní místo, kde by byla skalka, tak to tam nedělám z důvodů, že je naše fenka zvyklá se tam jít venčit. Vždycky se dá udělat nějaký kompromis. Jendou jsem si toho psa pořídila s tím, že je to zodpovědnost a musím počítat i s nějakými problémy.

A zrovna ta sousedka mi už kdysi povídala, že teď chodím se psem, protože nemám žádné starosti (ještě jsme neměli děti),ale že mám počkat, až to přijde. Dneska mám děti 2 a pes jde ven vždy za každého počasí minimálně na hodinu a půl. V létě je venku nepřetržitě i sama nebo s náma na zahradě. Sousedka je už s menšíma přestávkama 6 let doma, ale její fenka je zavřená v kotci pořád, vypustit na zahradu nebo nedej bože jít s ní ven…no na to přece ona pořád nemá čas. 8o :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
20.8.14 14:56

Já bydlím na samotě, ale v nejbližší vsi bydlí 16 obyvatel, pak po 3 kilometrech je další ves s 10 lidmi a po dalších 4 km městečko s 200 lidmi. Bohužel se tady drží stále trend pes patří do kotce. Když jsem se ptala proč je v kotci, dostala jsem odpovědi jako třeba, že by jim rozkousal holiny, co mají na zápraží a podobně.
Koťata se tady stále topí, i když ochranáři nabízeli kastraci venkovních koček zadarmo. Jenže je to ve městě cca 20km, tak proč se tam s kočkama tahat. :nevim:
Jeden soused koťata hází psovi do kotce a ten pes je zakousává a je to bráno jako sranda. :nevim: Žiju v drsném kraji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
20.8.14 14:58

No a pes na zahradě, není problém, psi mi NIKDY nejdou na záhony, dodržují hranice pozemku a pes (samec) čůrá na zahradě „na holku“. Takže nemám NIC och. caného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
20.8.14 15:00

@Ester13 s temi kotaty me to dostalo. To jsou hnusni krupani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
20.8.14 15:16
@g.sandova píše:
@Ester13 s temi kotaty me to dostalo. To jsou hnusni krupani

Je to hnus :,( Člověk vysvětluje, ale akorád si z něj dělají srandu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
20.8.14 15:18
@Ester13 píše:
Je to hnus :,( Člověk vysvětluje, ale akorád si z něj dělají srandu.

Vysvětlovat něco deb*lovi, který na to nemá papír, je naprosto zbytečné plýtvání slov.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný