Odnaučení psa do domu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4341
20.8.14 11:34

@MarkétkaBeruška Je rozdíl učit to od štěněte ( spousta štěňat je zprvu doma ) a po 4 letech bydlení v ložnici.

Příspěvek upraven 20.08.14 v 11:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
20.8.14 11:35

@pegink tak dítě si na štěkání zvykne, mě malej spí venku v kočárku se dvěma psy, kteří štěkají na kolemjdoucí a nezbudí ho to je to o zvyku, a pokud ste měly pejska doma a teď ho chcete od sebe odstřihnou tak si myslímm že nepomůže ani ten ohradník a ještě bych měla strach aby pak hodně nežárlila na miminko, ona si to spojí, já musela ven a ono je tam :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
20.8.14 11:36
@Pipet píše:
Mnohem jednodušší by bylo odnaučit ji štěkat.

to sice ano, ale co když bude dítě alergik?

• Citovat
  • Upravit
MarkétkaBeruška
20.8.14 11:37
@ZItu píše:
@MarkétkaBeruška Je rozdíl učit to od štěněte ( spousta štěňat je zprvu doma ) a po 4 letech bydlení v ložnici.Příspěvek upraven 20.08.14 v 11:35

jj, už jsem si všimla že jsou jí 4 roky ( :oops: zase jsem blbě četla) ale i tak si myslím že je potřeba jí naučit na ven.

• Citovat
  • Upravit
120

Fenku vůbec neznáte, ona děti miluje a i k miminkům se chová krásně, ted jich je všude kolem nás hodně, takže máme vyzkoušeno. elektriku nechceme používat, ale chtěla bych vidět vás jak by vám tak pes škrábal dveře v noci takovým brutálním způsobem, jak by jste to řešili. kdyby tam byly dveře dřevěné, je už proškrábaná určitě naskrz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
@pegink píše:
není venku, je na průjezdě kde je bezpečno a teplo, je to přístupová chodba veliká. žádné nebezpečí ji nehrozí a co se týká bouřky a ohnostroje, tak i doma šílela, je jedno jestli je na průjezdě nebo v ložnici, blbne na to stejným způsobem

Pro ní tam zjevně bezpečno není - alespoň se tam tak necítí.
S bouřkou, že takto šílela i doma. To sice ano, ale měla tam vás. Tady je na to sama ( i když bude mít kolem sebe smečku dalších psů ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100

CO ho třeba učit neštěkat, místo toho ho nechat samotnýho :-/ Já teda plánuju rodinu, tak se snažim psa vychovat co nejvíc aby nám pak nebyl na „obtíž“. Už se těším jak bude chodit u kočárku a sedět u postýlky, nevím proč bych ho měla někam vyhazovat :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7715
20.8.14 11:38
@pegink píše:
ne venku! je to vnitřek domu, normální velká chodba přístupná jak z venku tak ze dvora…tam má lítačky psí ven a může si chodit po zahradě kdy chce.

No jo, ja tvuj duvod chapu, nechci te atakovat, ale proste ten pes je tak naucenej, jemu to nevysvetlite. Je to chudak, kdyz to tak reknu, protoze je leta naucenej byt s vama a ted je jak kdyby potrestanej, vyhozenej ze smecky ven a nechape to. na to ste proste meli myslet driv. co fakt zkusit nejakou metodu na odnauceni stekani? prohledej proste net, pocti diskuze, napis odbornikovi. pokud mas psa rada, tak ho prece nevyhodis na mraz. ja taky cekam mimino a mam psa, co skace po gauci a vsichni rikaji, ze to bude hruza. taky ho z gauce nebudu odnaucovat, kdyz dva roky se po nem vesele vali s nasim dovolenim. budu vysavat denne a pes dostane urcity pravidla, ktery se nauci za pamlsky, jako doted…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
20.8.14 11:41
@pegink píše:
Fenku vůbec neznáte, ona děti miluje a i k miminkům se chová krásně, ted jich je všude kolem nás hodně, takže máme vyzkoušeno. elektriku nechceme používat, ale chtěla bych vidět vás jak by vám tak pes škrábal dveře v noci takovým brutálním způsobem, jak by jste to řešili. kdyby tam byly dveře dřevěné, je už proškrábaná určitě naskrz.

Ale tady nikdo netvrdí, že nemá ráda děti. Jen Ti píšeme to, že pes není blbej a dokáže si spojit 2 a 2 dohromady: tzn. „za někoho mě vyměnili, tak na něj začnu žárlit, být hnusná, pokusím se ho vypudit“.
Máme psy doma a nenapadlo by mě je přeučovat na venek. Jsou zvyklí s námi spát, být na gauči, asistovat při spoustě věcech. Ano, také štěkají, ale to se dá opravdu lépe odnaučit, než je po x letech nutit k tomu, aby byli někde sami v průjezdu ( venku ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7715
20.8.14 11:41
@pegink píše:

Je rozdil cizi deti a vlastni deti. Zarlit bude, i ten nas se stane nejvetsim zarlivcem, protoze doted je nase mimino on. Ale proste to pochopi. Na to jsou taky ruzny praktiky, neodsunovat psa, zapojovat do cinnosti, mluvit na nej treba pri kojeni, atd. Pro nekoho silene, pro pejskare normalni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
20.8.14 11:42

Já bych fene v domě zařídila kotec, tam bude mít soukromí. Ovšem je problem, že je naučena být s váma v domě, tos te ji neměly učit, pokud v domě ji nechcete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7715
20.8.14 11:42
@ZItu píše:
Ale tady nikdo netvrdí, že nemá ráda děti. Jen Ti píšeme to, že pes není blbej a dokáže si spojit 2 a 2 dohromady: tzn. „za někoho mě vyměnili, tak na něj začnu žárlit, být hnusná, pokusím se ho vypudit“.
Máme psy doma a nenapadlo by mě je přeučovat na venek. Jsou zvyklí s námi spát, být na gauči, asistovat při spoustě věcech. Ano, také štěkají, ale to se dá opravdu lépe odnaučit, než je po x letech nutit k tomu, aby byli někde sami v průjezdu ( venku ).

podepisuji se pod to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4596
20.8.14 11:43

@pegink odnaučila bych ji štěkat a nechala si jí doma ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
20.8.14 11:43

Jinak psi máme 4 a papouška. Malá je na hluk zvyklá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
20.8.14 11:44

@scentini No jako promiň ale fena neni babička, smečkový zvíře asi evidentně o soukromí nestojí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný