Odnaučení psa do domu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1724
20.8.14 14:15

@MDK 8o 8o lidská debilita nezná mezí! Pak to tady tak vypadá na tom našem „krásném“ světě :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MDK
10952
20.8.14 14:15

@Nikolllet @ZItu No holky, nemohu psát detaily, když nejsem anonymní, ale napíšu jen to…sousedku už potkalo docela nedávno něco dost závažného v nejbližší rodině…oklepala se a žije si svůj „spořádaný“ život v klidu dál. Takže nevím, nevím s těmi božími mlýny. :? :? :? Pokud má někdo takovou povahu, asi dotyčnému neublíží nic. :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
20.8.14 14:17

@Nikolllet Máme to samé a spíš ještě horší. Pes v kotci, na gumách. Ven ho pouští jednou za uherský rok. Na jídlo a vodu má jeden hrnec přidělaný řetězem, věčně má tu vodu vylitou. Krmený je zbytkama :poblion: tchýně usmaží řízky na sádle, do toho sádla hodí kusy suchého chleba šlupky od okurky, nějaké kosti, zbytky brambor a kydne to tomu psovi do toho hrnce s vodou. Pes je totální asociál, já se k němu nemůžu přiblížit. Teď v těch vedrech ho dokonce chtěli přivázat do boudy, protože lítal furt tam a zpátky a museli mu furt dolívat vodu a že se moc unavuje a pak v noci spí, místo aby hlídal :pocitac: To už chlap zakročil, tak to neudělali, ale jinak nevím co s tím, když jim ho odvedeme, tak koupí dalšího. Nahlásit je, když u nich bydlíme taky není moc dobré řešení, prostě jen toho psa lituju, občas přihodím mlsku, když se dostanu k nim na zahradu. Jenže oni se tak chovají ke všem zvířatům, ovce jsou třeba v malinkých kójích, přes léto se sice dávají ven, ale teď jsem se dozvěděla, že celou zimu budou zavřené ve sklepě, kde si sotva lehnou a to je chtějí ještě rozmnožit víc :zed: To je prostě venkovská mentalita, babička mi říkala, že to dřív tak bylo, že se ti lidi těžko přeučí, jediné co jsem je naučila je, že k mému psovi se nesmí ani přiblížit. Párkrát měl takové blicí období, až jsme přišli na to, že mu dávali ty šlichty co mají i pro toho vlčáka, takový kravál asi ještě nezažili, teď už je naštěstí dlouho klid, jen mají blbé kecy, že chudák nic nedostane, přitom mu vyvařuju líp, jak nám lidem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MDK
10952
20.8.14 14:18

@Nikolllet No jo no…rozčilovat se můžeme jak chceme, ale s některými jedinci nenaděláš nic. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
20.8.14 14:20

@MDK Neboj se, i jí to semele. Dlouho jsem si myslela, že na největší svině jsou mlýny krátké, ale nejsou. I na ně jednou dojde. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MDK
10952
20.8.14 14:24

@Deninina koukám, že se půjdu snad ještě sousedce omluvit. :think: 8o To je teda síla, co píšeš. :zed: Proboha, proč si lidé, kteří nemají vztah ke zvířatům, vůbec nějaké pořizují. :nevim: Jen to čtu, tak se mi chce :poblion: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MDK
10952
20.8.14 14:25
@ZItu píše:
@MDK Neboj se, i jí to semele. Dlouho jsem si myslela, že na největší svině jsou mlýny krátké, ale nejsou. I na ně jednou dojde. ;)

kéž bys měla pravdu. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
20.8.14 14:29

@Deninina no tak to je naprostý humus :poblion: bohužel se to děje dnes a denně a někteří vám ještě řeknou dyť je to jen pes, je na to zvyklý. No nebudu se vztekat ať ještě malou nevypudím ven :-D já jen vzdy rikam, ze moje pejsky rozmazluju na úctu tady těch týraných miláčků :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
20.8.14 14:29
@Deninina píše:
@Ester13 Jenže ona se ptá na radu a většina z vás ji tady vyčítá, že si psa naučila a teď ho přeučuje. Pes není člověk a má své postavení, to že někdo přirovná dítě ke psovi, to už je spíš smutné, než směšné. Je to tu pořád dokola, někdo založí diskuzi za určitým důvodem, má určitou otázku a sesype se tu 20 holek, které ji to nandají, ale neporadí. Tak proč sem lezete a rozčilujete se?

Ale my jí všechny poradily: A to, že je to nesmysl a že má psa zaměstnat a odnaučit štěkat. Takže jaké moralizování? 8o Odpověď dostala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mi24
20.8.14 14:31

@MDK kde to žiješ na vesnici? já žiju taky, ale tady povětšinou jsou ty psy aspoň puštění na zahradě i když na procházky s nimi taky chodí malokdo, ale aspoň nejsou zavření v ohradě i když i takové vyjimky se tu najdou a to bych jsem ty majtele nejradějí zavřela do té ohrady taky, ale jsou to vyjimky povětšinou lítají aspoň po zahradě

• Citovat
  • Upravit
1724
20.8.14 14:33

@Ester13 Stejně pes nakonec skončí uplně pryč z baráku-dle mého názoru. To je lehčí jak ho něco odnaučovat. Jó nejlehčí je říct, že něco nejde.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
20.8.14 14:35

@Nikolllet Jo v těhotenství jsem to nesla těžce, jenže vím, že s tím nic nemůžu udělat, tak nad tím zavírám oči :( Proto jsme si pořídili drtič odpadu, protože po nás chtěli, ať si taky zařídím takový hrnec na zbytky a nosíme to psovi. A když nám vykradli tu zahradu, tak jsme řekli tchánovi, ať prostě psa pustí a zahradu a bude po problému a on mi řekl, že by mu ještě někdo mohl toho psa otrávit, ať tam pustíme našeho Yorka, to už jsem fakt neměla co říct. Prostě vůbec na jejich část zahrady nechodím, není tam ani vidět a snaží se na to nemyslet. Přesně, když vidím, jak našeho rozmazlujeme, tak mi to je líto o to víc :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MDK
10952
20.8.14 14:38

@anubis25 my jsme taková malá spešl vesnice. Cca asi 70 baráků. :roll: No, pár jedinců na zahradě jednou za uherský rok by se tu snad našlo, ale povětšinou, co takhle slyším, tak pes musí být v kotci, protože jinak by pošlapal kytky na zahradě, rozhrabal zeleninu a bla bla bla. Já to všechno mám na zahradě taky a naše čubina tam v životě nevlezla. To spíš místní toulavé kočky a kuny se mi tam válí. Potvory jedny. :cert: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mi24
20.8.14 14:38
@pegink píše:
Fenku vůbec neznáte, ona děti miluje a i k miminkům se chová krásně, ted jich je všude kolem nás hodně, takže máme vyzkoušeno. elektriku nechceme používat, ale chtěla bych vidět vás jak by vám tak pes škrábal dveře v noci takovým brutálním způsobem, jak by jste to řešili. kdyby tam byly dveře dřevěné, je už proškrábaná určitě naskrz.

když se chce všechno jde i odnaučít štěkaní i dát je spolu dohromady..vím o čem mluvím znamej má vymaraka a malého syna a bez problému…ale jak se říka kdo chce hledá způsob kdo nechce hledá důvod…ty hledáš důvod proč ho nechat venku a socializovat ho po 4 letech jak od vás tak i od malého

• Citovat
  • Upravit
Mi24
20.8.14 14:42
@MDK píše:
@anubis25 my jsme taková malá spešl vesnice. Cca asi 70 baráků. :roll: No, pár jedinců na zahradě jednou za uherský rok by se tu snad našlo, ale povětšinou, co takhle slyším, tak pes musí být v kotci, protože jinak by pošlapal kytky na zahradě, rozhrabal zeleninu a bla bla bla. Já to všechno mám na zahradě taky a naše čubina tam v životě nevlezla. To spíš místní toulavé kočky a kuny se mi tam válí. Potvory jedny. :cert: :lol:

je to hnus..u nás i před x lety co říkali rodiče byli psy puštění na zahradě žadné uvazovaní u kotce naštěstí nebylo..si neměli toho psa pořízovat když mají strach o kytky :pocitac: já v budoucnu planují okrasnou zahradu, ale nedokažu si představít že bych jsem neměla mít psa popř. jen uvazaného…právě naopak budu mít min. jednoho ne-li dva a budou lítat po zahradě

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný