Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ne neodpustila. pokud bych s takovým člověkem ještě neměla děti šla bych bez rozmýšlení
@Anonymní píše:
Nevěděla:( tvrdí ze ji nemiluje… Řekl mi ze to bylo jednou. Ale milence asi rupli nervy a napsala mi ze bych měla vědet ze s ni ma díte ktere se narodilo nedávno. A udělal ji díte skrze uměle oplodnění… Díte prej vídat nechce…
To je zamotaný tak jak to tedy je??
On sní spal jednou, pak přes umělko, že jí daroval sperma..
Píšeš, že tě podvádí dva roky..
Proč si sní dělal dítě přes umělko a nechce ho vídat??Je tu hodně Proč???
A ne nebyla bych sním
Ne, neodpustila… dvouletou, stalou a v tomto pripad euz citovou neveru bych neodpustila…
@Anonymní píše:
Ahoj, Stručně… Odpustili byste nevěru přítele ktery Vás dva roky podvádí a milence udělal díte? A my take plánujeme miminko… Děkuji
Těžko soudit, pokud bych odpustila, tak jen za dalších špatných okolností /např. že tě tlačí věk ohledně mimča/. ale stejně, pokud bych odpustila, tak by to ve mně pořád hlodalo a pochybuju, že bych zapomněla
Tak jinak, s tebou plánuje miminko, s milenkou už to nejen naplánoval, ale i zrealizoval. Když se nad tím zamyslíš, fakt není co řešit ![]()
@Anonymní píše:
Nevěděla:( tvrdí ze ji nemiluje… Řekl mi ze to bylo jednou. Ale milence asi rupli nervy a napsala mi ze bych měla vědet ze s ni ma díte ktere se narodilo nedávno. A udělal ji díte skrze uměle oplodnění… Díte prej vídat nechce…
tak proč s ní šel na ivf, když jí nemiluje??Přeci musel vědět k čemu je umělko a pak tvrdí, že dítě nechce vídat?? To je dobrý pako
Tady dobře chápu, že nejste manželé, prootže by na ivf s ní nemohl jít ![]()
Zakladatelko - dokazes mu odpustit? Dokazes mu jeste nekdy verit? Nebudes ho kazdy den pristich x let podezirat, ze si jde nekam vrznout? Mela bys radost ze spolecneho ditete? Nemela bys strach, ze te jednou opusti?
Odpovez si na tyhle zakladni otazky a rozhodni se sama. Preji ti hodne sily a pevne nervy.
Jednorázová, případně krátkodobá nevěra je něco jiného, tam bych rychlé soudy nedělala…
ale pokud držel dlouhodobý paralelní vztah, ze kterého dokonce vzešlo dítě, tak bych odpouštěla jen velmi velmi velmi těžce a hrozně by záleželo na milionu jiných okolností. A rozhodně bych s ním nezkoušela otěhotnět.
Ale pokud chceš „jednoduchou“ odpověď, tak ne, neodpustila.
Můj chlap ve dvaceti měl několik měsíců milenku (byl i citově zaangažován), po nelehkém období jsme tu situaci zvládli a jsme spolu už dalších deset let a jsme šťastní, ale jak říkám, záleželo na milionu jiných okolností, proč jsem ho nakonec neodeslala do míst kam slunce nesvítí - a rozhodně bych si v tom období s ním neplánovala rodinu. Prostě musel ukázat, že to myslí se mnou vážně, trvalo dlouho, než se důvěra obnovila…
Nabídl ji ze ji udělá díte, ale přirozené jim to neslo tak podstoupili uměle oplodnění. To mi tvrdí milenka… On tvrdí ze to tak neni… Ona se ale nastvala kdyz ji řekl ze díte nechce vídat…
@Anonymní píše:
Ahoj, Stručně… Odpustili byste nevěru přítele ktery Vás dva roky podvádí a milence udělal díte? A my take plánujeme miminko… Děkuji
Anonymní, ty jsi netušila, že tě 2roky podvádí? S hajzlem, který tě podvádí plánuješ miminko? Takovou nevěru bych neodpustila.
Ja ti nevim
Pisu jen abych trosku porusila ten zastup jednoznacnych odpovedi.
Logikou se mi jevi jasne, ze 1. si te nezaslouzi, a za 2. je to otec ditete a mel by se o nej starat, dite potrebuje tatu.
Ale asi ho zrejme hodne milujes a dost jste spolu zazili. Sotva se dokazu vcitit do tve situace. Mela bych pochopeni i kdybys mu sanci dala.
@Anonymní píše:
tak to by šel. Za prvé, lhal ti a stále lže. Za druhé dítě bylo očividně plánované, nešlo o nehodu. Za třetí nechce dítě vídat - je to šmejd, když už si nadrobil, měl by se k tomu postavit jako chlap.
Na druhou stranu, máš to potvrzené, nebo je to jen jedovatá nepravdivá informace od zhrzené milenky, která plive síru, páč jí ten tvůj kopnul do zadku?
NEEE
takhle si zkomplikovat život
…čeká, nebo má dítě s jinou…no to už je vrchol
…kdo ví, jak by to s vámi dopadlo. Milenka by ho stejně určitě lanařila na svojí stranu, kor s dítětem na krku. A když by měl dítě i s tebou, tak to byl hustej blázinec ![]()
@Anonymní píše:
Nabídl ji ze ji udělá díte, ale přirozené jim to neslo tak podstoupili uměle oplodnění. To mi tvrdí milenka… On tvrdí ze to tak neni… Ona se ale nastvala kdyz ji řekl ze díte nechce vídat…
A nedela si tady nekdo prdel? To je uz trochu moc.
![]()