Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Larr píše:
Ano.
A děťátko by sis vzala na víkendy, aby oni dva mohli jezdit po výletech. Také bys jí zvedla urč. alimenty, aby se měla dobře a ještě bys chlapovi připlácela z vlastní kapsy! a sama by ses plánování dítěte zřekla, aby jejich PRVNÍ nebylo omezováno nevlastním sourozencem ![]()
@Davdan píše:
Já bych zakladatelko řekla, že milenkou jsi tu spíš ty.
Tak s tímhle názorem bych souhlasila.
Řekl mi ze ji nenávidí za to ze mi to napsala a ze ji nikdy nechce vidět… A ze ji ukáže zač je toho loket…
Nejlepší věc je předat ho zpět jeho milence. Najdeš si někoho s kým budeš šťastná. A jestli na ní nadává, źe jí nenávidí a upíchne si s ní dítě, není natolik zodpovednej a chlap aby se k tomu postavil čelem, tak to je vůl!
@Anonymní píše: Řekl mi ze ji nenávidí za to ze mi to napsala a ze ji nikdy nechce vidět… A ze ji ukáže zač je toho loket…
a až mu ukáže zač je toho loket ona…sorry, ale ona na něj má docela slušnou páku a tou je dítě, když se prokáže, že je jeho tak co miláček udělá? bude solit prašulky. nechci se tě dotknout, ale asi bych nebyla za… ![]()
No zakladatelko.. tak ti nevim, kdo komu ukázal, zač je toho loket.. ![]()
tahle diskuse má skoro 100 reakcí.. a všechny do jedné ti na otázku, zda by zůstaly, odpověděly NE.. ![]()
ty ho tu obhajuješ, jako by byl „svatá dala, neví komu“.. dyť si ho nech!!!
, na to nepotřebuješ náš souhlas.. když seš s tím šťastná.. aspoň bude o jednoho volně pobíhajícího exota méně.. ![]()
taky mám kamarádku, on jí podvádí.. klíďo má jinou na klíně, ikdyž jsou spolu na akci někde.. a ona? místo aby rozhodila sandál jemu, tak se de poprat s tou babou.. doma pak roní krokodýlí slzy a jede se dál..
Zajímalo by mě, co bys tý mojí kamarádce poradila? ![]()
Nejsem. Teď přišel můj chlap, dala jsem mu přečíst zakladatelku a řekla, že jsem reagovala, že bych mu odpustila. A on mi odpověděl: „Jo
Ufff“
- ve stylu někoho, kdo to ty dva roky má taky tak
.
@Tarinka píše:
A ty jsi ten její přítel, ne?
Až další vývoj událostí ti napoví, jak vážně to s tebou myslí.
@Anonymní píše: Řekl mi ze ji nenávidí za to ze mi to napsala a ze ji nikdy nechce vidět… A ze ji ukáže zač je toho loket…
Všichni ne.
@erinv píše:
No zakladatelko.. tak ti nevim, kdo komu ukázal, zač je toho loket..![]()
tahle diskuse má skoro 100 reakcí.. a všechny do jedné ti na otázku, zda by zůstaly, odpověděly NE..
ty ho tu obhajuješ, jako by byl „svatá dala, neví komu“.. dyť si ho nech!!!
taky mám kamarádku, on jí podvádí.. klíďo má jinou na klíně, ikdyž jsou spolu na akci někde.. a ona? místo aby rozhodila sandál jemu, tak se de poprat s tou babou.. doma pak roní krokodýlí slzy a jede se dál.., na to nepotřebuješ náš souhlas.. když seš s tím šťastná.. aspoň bude o jednoho volně pobíhajícího exota méně..
Zajímalo by mě, co bys tý mojí kamarádce poradila?
Říká že miluje mě..a že semnou to dítě chce…a to její dítě výdat nechce protože mi to napsala…ani jí… mám s ním vše, peníze, budu mít dítě…a kdž nechce být s ní ani s dítětem…
@Anonymní píše: Říká že miluje mě..a že semnou to dítě chce…a to její dítě výdat nechce protože mi to napsala…ani jí… mám s ním vše, peníze, budu mít dítě…a kdž nechce být s ní ani s dítětem…
No tak je to prostě debil ![]()
@Anonymní píše: Říká že miluje mě..a že semnou to dítě chce…a to její dítě výdat nechce protože mi to napsala…ani jí… mám s ním vše, peníze, budu mít dítě…a kdž nechce být s ní ani s dítětem…
je to typickej blbeček, který zaměňuje vztah se ženou a dítětem. Co když jednou něco provedeš a on začne nenávidět tebe? Tak začne nenávidět i to vaše dítě, nebude ho vídat - jak pak vysvětlíš vašemu prckovi, že ho tatínek nechce? Je to bezpáteřní hajzlík a ty se řítíš do záhuby