Odpustit příteli?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1074
31.5.13 20:22
@Larr píše:
Ano.

A děťátko by sis vzala na víkendy, aby oni dva mohli jezdit po výletech. Také bys jí zvedla urč. alimenty, aby se měla dobře a ještě bys chlapovi připlácela z vlastní kapsy! a sama by ses plánování dítěte zřekla, aby jejich PRVNÍ nebylo omezováno nevlastním sourozencem :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
31.5.13 20:26
@Larr píše:
Ano.

A ty jsi ten její přítel, ne? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
31.5.13 23:11
@Davdan píše:
Já bych zakladatelko řekla, že milenkou jsi tu spíš ty.

Tak s tímhle názorem bych souhlasila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.5.13 23:15

Řekl mi ze ji nenávidí za to ze mi to napsala a ze ji nikdy nechce vidět… A ze ji ukáže zač je toho loket…

• Citovat
  • Upravit
66
31.5.13 23:21

Nejlepší věc je předat ho zpět jeho milence. Najdeš si někoho s kým budeš šťastná. A jestli na ní nadává, źe jí nenávidí a upíchne si s ní dítě, není natolik zodpovednej a chlap aby se k tomu postavil čelem, tak to je vůl!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
900
1.6.13 02:46
@Anonymní píše: Řekl mi ze ji nenávidí za to ze mi to napsala a ze ji nikdy nechce vidět… A ze ji ukáže zač je toho loket…

a až mu ukáže zač je toho loket ona…sorry, ale ona na něj má docela slušnou páku a tou je dítě, když se prokáže, že je jeho tak co miláček udělá? bude solit prašulky. nechci se tě dotknout, ale asi bych nebyla za… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Maorka
1.6.13 09:21

Nikdy bych s takovým nebyla…

• Citovat
  • Upravit
1823
1.6.13 09:55

No zakladatelko.. tak ti nevim, kdo komu ukázal, zač je toho loket.. :mrgreen:

tahle diskuse má skoro 100 reakcí.. a všechny do jedné ti na otázku, zda by zůstaly, odpověděly NE.. :zed:

ty ho tu obhajuješ, jako by byl „svatá dala, neví komu“.. dyť si ho nech!!! :kytka:, na to nepotřebuješ náš souhlas.. když seš s tím šťastná.. aspoň bude o jednoho volně pobíhajícího exota méně.. :poblion:

taky mám kamarádku, on jí podvádí.. klíďo má jinou na klíně, ikdyž jsou spolu na akci někde.. a ona? místo aby rozhodila sandál jemu, tak se de poprat s tou babou.. doma pak roní krokodýlí slzy a jede se dál.. :palec: Zajímalo by mě, co bys tý mojí kamarádce poradila? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
1.6.13 12:24

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Nejsem. Teď přišel můj chlap, dala jsem mu přečíst zakladatelku a řekla, že jsem reagovala, že bych mu odpustila. A on mi odpověděl: „Jo :?: Ufff“ :! - ve stylu někoho, kdo to ty dva roky má taky tak :mrgreen: :mrgreen:.

@Tarinka píše:
A ty jsi ten její přítel, ne? :P
  • Citovat
  • Upravit
Larr
1.6.13 12:25

Až další vývoj událostí ti napoví, jak vážně to s tebou myslí.

@Anonymní píše: Řekl mi ze ji nenávidí za to ze mi to napsala a ze ji nikdy nechce vidět… A ze ji ukáže zač je toho loket…
  • Citovat
  • Upravit
Larr
1.6.13 12:26

Všichni ne.

@erinv píše:
No zakladatelko.. tak ti nevim, kdo komu ukázal, zač je toho loket.. :mrgreen:

tahle diskuse má skoro 100 reakcí.. a všechny do jedné ti na otázku, zda by zůstaly, odpověděly NE.. :zed:

ty ho tu obhajuješ, jako by byl „svatá dala, neví komu“.. dyť si ho nech!!! :kytka:, na to nepotřebuješ náš souhlas.. když seš s tím šťastná.. aspoň bude o jednoho volně pobíhajícího exota méně.. :poblion:

taky mám kamarádku, on jí podvádí.. klíďo má jinou na klíně, ikdyž jsou spolu na akci někde.. a ona? místo aby rozhodila sandál jemu, tak se de poprat s tou babou.. doma pak roní krokodýlí slzy a jede se dál.. :palec: Zajímalo by mě, co bys tý mojí kamarádce poradila? ;)
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.6.13 20:55

Říká že miluje mě..a že semnou to dítě chce…a to její dítě výdat nechce protože mi to napsala…ani jí… mám s ním vše, peníze, budu mít dítě…a kdž nechce být s ní ani s dítětem…

• Citovat
  • Upravit
10680
1.6.13 20:59
@Anonymní píše: Říká že miluje mě..a že semnou to dítě chce…a to její dítě výdat nechce protože mi to napsala…ani jí… mám s ním vše, peníze, budu mít dítě…a kdž nechce být s ní ani s dítětem…

No tak je to prostě debil :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.6.13 21:01

@Tarinka : jak to myslíš…odpustila bys mu?..

• Citovat
  • Upravit
31594
1.6.13 21:04
@Anonymní píše: Říká že miluje mě..a že semnou to dítě chce…a to její dítě výdat nechce protože mi to napsala…ani jí… mám s ním vše, peníze, budu mít dítě…a kdž nechce být s ní ani s dítětem…

je to typickej blbeček, který zaměňuje vztah se ženou a dítětem. Co když jednou něco provedeš a on začne nenávidět tebe? Tak začne nenávidět i to vaše dítě, nebude ho vídat - jak pak vysvětlíš vašemu prckovi, že ho tatínek nechce? Je to bezpáteřní hajzlík a ty se řítíš do záhuby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí