Odpustit příteli?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
33916
31.5.13 13:38
@Anonymní píše:
Nabídl ji ze ji udělá díte, ale přirozené jim to neslo tak podstoupili uměle oplodnění. To mi tvrdí milenka… On tvrdí ze to tak neni… Ona se ale nastvala kdyz ji řekl ze díte nechce vídat…

to nemá hlavu ani patu. Proč šel do dítěte natož ivf, když není jeho partnerka?? Jako pochopím, kdy si chlap vrzne, ale už vidím jak s ní lítá po ivf, když by s ní neplánoval život. nebo nevím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř.G12
31.5.13 13:39

No a proč s ní nezůstal radši? s tou bývalou?

• Citovat
  • Upravit
1854

@Pudloslava

zadny dite nemaji, jen ho planuji v obou vztazich :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724

Nevěru bych odpustila, ale dvouletý vztah s dítětem..to je mnohem víc než nevěra..to už skoro vypadá, že ta bokovka jsi ty. A miminko bych si za takových podmínek teda rozhodně neplánovala. Měj rozum, za sebe i to malé..zasloužíte si oba víc, než mít půlku partnera a otce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725

Nikdy, nakopala bych ho :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elessar

Trošku mi to připomíná jeden americkej film :think: :roll:

• Citovat
  • Upravit
1823
31.5.13 13:40
@Anonymní píše:
Nabídl ji ze ji udělá díte, ale přirozené jim to neslo tak podstoupili uměle oplodnění. To mi tvrdí milenka… On tvrdí ze to tak neni… Ona se ale nastvala kdyz ji řekl ze díte nechce vídat…

No asi ti nebude tvrdit, že splodili dítě lásky po noci plné vášní.. :zed: ale tohle je fakt debilní výmluva pro nevěru.. že jí 2 roky jenom dělal dítě z čistě křesťanskejch důvodů.. :poblion:

Hele, jdi od něj.. a založ rodinu s někým normálním.. Taky mám kamaráda.. on nemá koule odejít od baby, se kterou je 10 let.. tak „rozdává radost“ všude okolo.. a každému tvrdí dle situace tak, aby to zrovna vyhovovalo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.5.13 13:41

Řekla jsem, že přežiju všechno, ale jakmile by udělal dítě jiný tak ho zabiju i jí :D takže neodpustila nidky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krakatice88
31.5.13 13:42

Tohle se mi nějak nepozdává :think:

• Citovat
  • Upravit
1520
31.5.13 13:42

Jestli je to tak jak píšeš, tak bych doporučovala mít trochu více sebeúcty k sobě sama a chlapa poslat někam! Dokázala bych odpustit nějaký úlet, ale tohle už je trochu moc, ne?! 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
31.5.13 13:43
@Lolllo píše:
@Pudloslavazadny dite nemaji, jen ho planuji v obou vztazich :-)

aha, tak to je nejaky divny
v kazdem pripade pokud chlap chce udelat nejake dalsi zene dite, musi s tim podle me souhlasit jeho trvala partnerka, ikdyby se jednalo jen o darcovstvi spermatu. preci z toho plynou zavazky pro celou rodinu

nechce ho ta milenka jen ocernit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.5.13 13:43

Vím to… Napsala mi ze ji je to líto ze to píse, ale ze to proste napsat musi protože bojuje za miminko aby měl tatu. Ze nechce majetek ze nechce ani jeho. Ze ma dost těch lži… Ze chce proste jen to aby se s miminkem stykal a byl otec… Já to jejich díte nechci!!! Popsala mi fotografii

• Citovat
  • Upravit
10631
31.5.13 13:44
@SatanekTerezka píše: Řekla jsem, že přežiju všechno, ale jakmile by udělal dítě jiný tak ho zabiju i jí :D takže neodpustila nidky!
:mrgreen: :pankac: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9970
31.5.13 13:45

Twl…tak tohle je hustá situace :-O…zakladatelko nechápu, nad čim vůbec ještě přemýšlíš :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
31.5.13 13:47

Ne, letěl by jak namydlenej blesk :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie