Odpustit příteli?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1823
31.5.13 14:27

@Zazu ..tak tak.. svojí cenu si každej určuje sám.. i to co si k nám kdo dovolí.. a jaký si to kdo udělá, takové to potom má.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
31.5.13 14:27

Já bych zakladatelko řekla, že milenkou jsi tu spíš ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10021
31.5.13 14:28

Ne v žádném případě :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
31.5.13 14:32

Tak tohle bych teda fakt neodpustila 8o 8o 8o jak nad tim můžeš vůbec dumat??? 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31269
31.5.13 14:33
@admin píše:
Příspěvky pod různými přezdívkami měly stejného autora, smazala jsem a blokovala.Monika

myslela jsem si to…
a asi poupravím můj příspěvek, aby to nevypadalo, že tu melu blbiny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
31.5.13 14:34
@Anonymní píše:
Nevěděla:( tvrdí ze ji nemiluje… Řekl mi ze to bylo jednou. Ale milence asi rupli nervy a napsala mi ze bych měla vědet ze s ni ma díte ktere se narodilo nedávno. A udělal ji díte skrze uměle oplodnění… Díte prej vídat nechce…

si děláš řiť 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
31.5.13 14:36
@Anonymní píše:
Nabídl ji ze ji udělá díte, ale přirozené jim to neslo tak podstoupili uměle oplodnění. To mi tvrdí milenka… On tvrdí ze to tak neni… Ona se ale nastvala kdyz ji řekl ze díte nechce vídat…

8o 8o 8o to se mi snad jenom zdá 8o 8o a to všechno se dělo při vztahu s tebou??? 8o 8o 8o :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
31.5.13 14:42

.

Příspěvek upraven 30.01.14 v 19:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3515
31.5.13 14:42

Neveru mozna i kdyz dvoulete nepretrzite podvadeni asi taky ne… ale to dite Vam bude delat v budoucnu problem vzdy… takze lepsi driv nez pozdeji… Hodne sil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gabika
31.5.13 14:49

Jo, to že si ty, zakladatelko, bokovka, podporuje i fakt, že snáď žiaden chlap by ženskej neurobil dieťa len preto, lebo to od neho žena chce, pričom by on sám žiadnu rodinu či kontakt s dieťaťm neplánoval. To si myslím, že chlapi až takí rozsievači fakt nie sú… Už len preto, lebo im hrozí, že na to dieťa budú musieť platiť…

• Citovat
  • Upravit
Ariadne
31.5.13 16:57

Mně to přijde jako šílenost a ten chlap je pořádnej vůl, kterej se do toho pěkně zamotal.

Mně se to jeví tak, že s ní se sice rozešel, ale měli tam nějakou dohodu o návratu a tak nějak to pytlíkovali s tím, že dítě jim možná spraví vztah. Těžko věřit jemu, že když ho hezky smutně poprosila o dítě, tak on byl od té lásky a dobroty a udělal jí ho i když přes IVF.

Pak měl ale tebe, nabulíkoval vlastně cokoli a teď z toho musí nějak vybruslit. Ona ho podle mě zpátky chtít bude, ikdyž tvrdí opak, ptž by jinak fotku neposílala, to je super nátlakový prostředek.

Nebyla bych s ním a pěkně s gustem bych ho kopla ne do řiti, ale do koulí

• Citovat
  • Upravit
4624
31.5.13 19:29

Jejda, zmizel i můj příspěvek - ale já nejsem ten provokatér :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
900
31.5.13 19:32

Já si nemůžu pomoct, ale mě to přijde jako vtip! ale necetla jsem úplně vše. snad každý má v sobě nějakou hrdost!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
karfice
31.5.13 19:32
@Anonymní píše:
Je mi zle z toho ze dva roky jsem mu věřila zacali jsme spolu žít a uz plánoval díte jak semnou tak a ni… Celek nás vztah me podvadel…

A to mu míníte odpustit? Více co, vypakujte ho k milence, ať se stará a vy si najděte pořádného chlapa. Takého, co má dva vztahy najednou bych fakt nechtěla.

• Citovat
  • Upravit
Larr
31.5.13 19:38

Ano.

@Anonymní píše:
Ahoj, Stručně… Odpustili byste nevěru přítele ktery Vás dva roky podvádí a milence udělal díte? A my take plánujeme miminko… Děkuji
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky