Odpustit příteli?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10680
1.6.13 21:24
@Anonymní píše:
Já právě jsem na vážkách…máte pravdu ve všem co píšete, ale najdu ještě takovej blahobyt…to je to co mě také děsí jsem zvyklá na prepych…

Hm, tak to je potom jiná, když s ním budeš jen kvůli přepychu, tak budeš vlastně celej život dělat takovou… hm, jak to říct slušně… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
evill
1.6.13 21:27
@Anonymní píše:
Já právě jsem na vážkách…máte pravdu ve všem co píšete, ale najdu ještě takovej blahobyt…to je to co mě také děsí jsem zvyklá na prepych…

Tak to si měla říct hned. Nejde o to, že je to hajzl, který lže jako když tiskne a dělá si ze všech okolo dobrý den ale o to, že bys přišla o zlatou žílu.

Njn, tak pokud Tě zlaťáky uspokojí natolik, že Ti nebude vadit žít s člověkem, kterého nezajímá vlastní dítě, tak není co řešit ;)

• Citovat
  • Upravit
Gabika
1.6.13 21:29
@Anonymní píše:

Zvyklá na prepych…
Bola jedna slečna, ktorá pracovala v banke, kam chodil jeden úspešný podnikateľ. Bol vo veku, keď už chcel zakladať rodinu, hladal len vhodnú slečnu. Slečna videla prepych, nechala sa zlákať, v priebehu dvoch mesiacov luxusná dovolenka, spoločné bývanie v novom dome, dostala k dispozícii luxusné auto, nakupovať mohla, koľko chcela… Po pár mesiacoch ju požiadal o ruku s tým, že chce hneď dieťa. Veľa detí… Bol to ale veľký sukničkár, skoro každý večer v bare končil s inou slečnou v posteli a ľudia okolo budúcej nevesty si šepkali… „To je fakt tak slepá? To je tak zamilovaná, že to nevidí? Alebo ju zaslepilo bohatstvo? Alebo o všetkom vie, ale tie peniaze jej za to i tak stoja?“

Dal jej podpísať predmaželskú zmluvu, krútila sa ako červ… ale podpísala. Kúpili krásny pozemok, začali stavať ďalší dom, superluxusný. Bola svadba, nevesta bola v tom… Podnikateľ sa nezmenil, cez víkendy chodil do barov, slečny balil ďalej. Manželka doma s dieťaťom nadávala, kde sa zase túla…

Syn ešte nemal rok, keď sa rozišli… Potom to skúšali lepiť, nešlo to. Čoskoro bude rozvod, s predmanželskou zmluvou to bude pre neho srandička… Ona? S prázdou prišla, s prázdnou odišla…

Otázka znie, čo všetko si ochotná za luxusný život vydržať? On ten život nie je ako v Pretty Woman…

• Citovat
  • Upravit
Raďulle
1.6.13 21:32
@Anonymní píše:

dočetla jsem to téměř vše, a sorry, ale jsi uplně mimo… tak on si vklidku užívá 2 roky s bejvalkou udajně pro to že ji chce udělat dítě a pak jdou na umělý oplodnění a ty o ničem nevíš… v klidku na něj doma čekáš, až si vytřepe semeník jinde a vrátí se k zaslepené přítelkyni… a když se jeho exka naštve a vše vyklopí tak on kam vítr tam plášť a vkládá ti do hlavy klíny jak tě šíleně miluje a kecy v kleci… by mě zajímalo jak často myslel na to že tě miluje když klátil jinou… a ty místo abys ses k tomu postavila s hrdostí a nakopala mu pozadí (popřípadě i popředí :roll: ) tak ho tu obhajuješ a odvoláváš se na to že s ním máš blahobyt…
přemýšlela si vůbec jak by to dopadlo, kdyby jste spolu zůstali a počali dítě??? on bude platit alimenty jak mourovatej, o víkendech by stejně jezdil za tím druhým dítětem (stejně mu to ješitnot nedá) a bůh ví jestli by jezdil jen za dítětem a ty budeš jak trubka doma se svým dítětem ale hlavně že budeš mít blahobyt??? :zed:
podváděl jednou, bude podvádět znovu a bůh ví které další tvrdí to co tobě… jéžiš, vzpamatuj se, a vycouvej dokud máš ještě z čeho a máš špetku hrdosti… není to poslední chlap na planetě… a prachy fakt nejsou všechno

• Citovat
  • Upravit
1.6.13 21:34

Tak tady si z nás někdo pěkně střílí, tohle přece nemůže být pravda :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1532
1.6.13 21:34

Zakl.: Přepych je opravdu v životě důležitý :roll:. Začni myslet trochu, tedy pokud máš čím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.6.13 21:37
@teta 278 píše:
Zakl.: Přepych je opravdu v životě důležitý :roll:. Začni myslet trochu, tedy pokud máš čím…

No pokud to co psala je pravda, tak nemá čím, udivuje mě že takhle uvažuje dospělá žena :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1532
1.6.13 21:39

@jurášek 07.07.09 : Jo, lidi jsou různí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.6.13 21:42
@teta 278 píše:
@jurášek 07.07.09 : Jo, lidi jsou různí :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
1.6.13 21:44
@jurášek 07.07.09 píše:
No pokud to co psala je pravda, tak nemá čím, udivuje mě že takhle uvažuje dospělá žena :roll:

mě ani ne. jen nechápu, proč teda řeší nějaký city, když se z ní vyklubala zlatokopka. holt každý má svoje priority :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
1.6.13 21:45
@Anonymní píše: Řekl mi ze ji nenávidí za to ze mi to napsala a ze ji nikdy nechce vidět… A ze ji ukáže zač je toho loket…

Ale on je na ni přece nasr.anej proto, že mu praskla ta idylka dvou paralelních vztahů! To si děvčica dovolila hodně, takhle mu tu „bigamii“ pokazit! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
1.6.13 21:46
@Anonymní píše: Říká že miluje mě..a že semnou to dítě chce…a to její dítě výdat nechce protože mi to napsala…ani jí… mám s ním vše, peníze, budu mít dítě…a kdž nechce být s ní ani s dítětem…

A copak asi říká jí? ;)
Nebo, nepřijde ti ani trošku divným že k tomu dítěti nic necítí?
nebyla bych s ním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
napresdrzku
1.6.13 23:46

Jestli jsi zvyklá na přepych, tak musíš počítat i s tím jak je pomijivý. Ale celkově mi to přijde jako fake, takže je to asi fuck :-$

• Citovat
  • Upravit
900
1.6.13 23:54
@napresdrzku píše:
Jestli jsi zvyklá na přepych, tak musíš počítat i s tím jak je pomijivý. Ale celkově mi to přijde jako fake, takže je to asi fuck :-$
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13002
2.6.13 00:23

Tohle bych neodpustila :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...