Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Vím to… Napsala mi ze ji je to líto ze to píse, ale ze to proste napsat musi protože bojuje za miminko aby měl tatu. Ze nechce majetek ze nechce ani jeho. Ze ma dost těch lži… Ze chce proste jen to aby se s miminkem stykal a byl otec… Já to jejich díte nechci!!! Popsala mi fotografii
hmmm
tezka situace
jestli ho fakt nechce, tak by bylo asi dobre umoznit mu, aby se s deckem stykal, at bylo co bylo
jestli ale meli k sobe romanticky vztah a on neni vyslovene divnej, tak ho asi bude chtit casem ziskat pro jejich rodinu, s tim musis pocitat
bylo by asi nejrozumnejsi nechat ho jit, at to s nima dopadne, jak chce a jak ma. Ma tam vyznamnou vazbu, vzdycky to bude rizikove.
Samozrejme ty jsi nevinna obet cele situace, je mi moc lito.
Dite s nim zaplatpanbuh nemas, takze bych nic extra neresila a sla
co s takovym…podvadi a jeste jako bonus dite, jestli se mas rada, tak sama vis, ze tudy cesta nepovede.
Je mi zle z toho ze dva roky jsem mu věřila zacali jsme spolu žít a uz plánoval díte jak semnou tak a ni… Celek nás vztah me podvadel…
Nemusíme být nutně mařeny, co naletěly, zní to sice jak z blbé telenovely, ale z vlastní zkušenosti můžu říct, že se může stát.EDIT-REAKCE NA ANONYMA, CO UŽ BYL ODSTRANĚN
Zakladatelko, nechci tu rozepisovat mou situaci a plevelit tvé téma, pokud si o tom chceš důkladněji promluvit, tak mi napiš SZ ![]()
Příspěvek upraven 31.05.13 v 14:34
Prosimvas ja zrovna tedka slysela zarucene pravdivou historku o holce, ktera uz bydlela u sve budouci tchyne s pritelem - a jen z fotek, ktere ji prisly domu, se dozvedela, ze se tento pritel mezitim ozenil s nekym jinym!!! na svatbe mel i jeji kamarady, kteri si mysleli, ze jsou na svatbu ji!!!
@Anonymní píše:
Ahoj, Stručně… Odpustili byste nevěru přítele ktery Vás dva roky podvádí a milence udělal díte? A my take plánujeme miminko… Děkuji
tohle bych neodpustila, odpustila bych jednorázovou nevěru ne dlouhodobou a to dítě to je třešnička na dortu ![]()
@Pudloslava píše:
Prosimvas ja zrovna tedka slysela zarucene pravdivou historku o holce, ktera uz bydlela u sve budouci tchyne s pritelem - a jen z fotek, ktere ji prisly domu, se dozvedela, ze se tento pritel mezitim ozenil s nekym jinym!!! na svatbe mel i jeji kamarady, kteri si mysleli, ze jsou na svatbu ji!!!
taky slušný…story ze života, jen mi to hlava trošku nebere
…jsem asi hrozná konzerva a staromódní ![]()
Zakl.: Chlap je prostě chlap, s tim nic nenaděláš. Ale co absolutně nechápu - CO ještě řešíš?
@Anonymní píše:
Ahoj, Stručně… Odpustili byste nevěru přítele ktery Vás dva roky podvádí a milence udělal díte? A my take plánujeme miminko… Děkuji
Ja to asi úplne nechápem… Tvoj priateľ sa rozišiel s bývalkou, začal žiť s tebou. S bývalkou ale udržoval vzťah a dokonca s ňou plánoval rodinu. To sa nedarilo, tak šli na umelé oplodnenie. Teraz má teda s bývalkou dieťa…
No, mne to pripadá, že hlavný vzťah má stále s bývalkou, s ňou si naplánoval rodinu (ale momentálne im to tam nejako škrípe). A ty si akurát bokovka, ktorá si myslí, že ona je jeho hlavná partnerka…
Nuž, ukončila by som to.
Ja bych byla rada, ze s nim dite nemam ja a rychle bych zdrhla.
Příspěvky pod různými přezdívkami měly stejného autora, smazala jsem a blokovala.
Monika
Já bych mu odpustila a potom ho opustila.
Myslím, že si tě nezaslouží ![]()