Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak podle reakci zakladatelky bych rekla, ze se tady sice pta na radu, ale sama uz to ma rozmyslene, pritele bude obhajovat a nakonec s nim zustane, takze tady pouze plytvame svou energii…
Zakladatelko, on muze rikat co chce, neni zrovna lehke jen tak nekomu vzit dite, ty by jsi se mela vzpamatovat a kopnout ho do zadele, dela z tebe s prominutim blbecka
@Freetibet : ne nejsem rozhodnutá…jen chci slyšet vaše názory které mi pomáhají…jen jsem zmatená z jejich informací a jeho…
@Anonymní** píše:
Také mi do té zprávy co psala, napsala že jí vyhrožuje že pokud mi to řekne tak jí to dítě veme…ale já ho vychovávat nechci…
Tak tady už si vážně někdo dělá srandu ![]()
@Anonymní píše: Říká že miluje mě..a že semnou to dítě chce…a to její dítě výdat nechce protože mi to napsala…ani jí… mám s ním vše, peníze, budu mít dítě…a kdž nechce být s ní ani s dítětem…
Hovorí sa: Komu niet rady, tomu niet pomoci…
Ako si môžeš byť istá, že tej prvej tiež nehovoril, že s ňou dieťa chce? (To myslíš, že si od neho odobrala sperma násilím alebo v spánku?) Čo má znamenať „nechce vídať jej dieťa, pretože mi to napísala..“? To ako, keby ti to nenapísala, tak by ho vídať chcel?
„Máš s ním všetko, peniaze, bude dieťa…“ A dokedy? Kedy si nájde nejakú ďalšiu, ktorej budeš ty vypisovať, že má s tebou dieťa?
Ty chceš počuť jeho výhovorky a zdôvodnenia, tak ti ich dáva. Presne to, čo chceš počuť. Je až neuveriteľné, ako veľmi chcú niektoré ženy byť klamané… Bohužiaľ, dlhodobé šťastie z toho býva málokedy…
@Anonymní píše:
@Tarinka : jak to myslíš…odpustila bys mu?..
Já?
Já rozhodně ne, já jsem strašně žárlivá, mě by kleplo a pak bych klepla jeho
Víš co, že žil s jinou ženskou, to asi ještě dokážu pochopit, že to někdo dokáže odpustit, ale když už si někde upíchne dítě, ať už jakýmkoli způsobem, tak se prostě musí k tomu postavit jako chlap, dítě má tátu jenom jednoho… a ty vůbec nemůžeš být polichocena tím, že upřednostňuje tebe před tím děckem, snad chápeš, že to dítě je v tom úplně nevinně, prostě takovej chlap není u mě chlap… buď ráda, že se to provalilo, tej jeho ženskej dojdi poděkovat, vezmi kramle dokud je čas a pokud se jí chceš nějak pomstít, tak nejlepší bude, když jí takovýho vola přenecháš… ![]()
Víš já jí chápu že ti nepsala podívej se na to tak…to dítě za to nemůže a ona sek tomu staví takhle? Udělal velkou chybu(i když kdo ví jak to je) a ted utíká. Kdyby to byl pořádnej chlap tak pokud už tohle takhle pokopal tak bude aspon otec tomu prckovi.
Nebyla bych s ním a už by byl dávno v čudu. Co když tady je ještě další paní nebo slečna které slibuje kdo ví co? Pak otěhotníš ty a dopadneš stejně? Možná přehnané ale pokud ti takhle skvěle lhal pár let, nikdy nevíš co další přijde přístě…
Já právě jsem na vážkách…máte pravdu ve všem co píšete, ale najdu ještě takovej blahobyt…to je to co mě také děsí jsem zvyklá na prepych…
Presne, ako píše @Tarinka
Nemôžeš sa cítiť polichotená tým, že uprednostní tvoje dieťa pred jej dieťaťom, pretože v takom prípade je len otázkou času, kedy pôjde lichotiť tretej slečne a jej dieťaťu…
No..Myslím, že v roli milenky není ona ale Ty. Je s ní mnohem déle než s Tebou, vztah s ní nikdy neukončil, má s ní dítě. Z rovnice mi vychází, že si chtěl akorát oživit sex a Ty ses mu náramně hodila. Je mi to líto.
PS : nechce nikdy vidět své dítě, proto, že jeho matka řekla pravdu?
Asi je k tomu všemu asi chlapec i iqvé tykvé ![]()
@Anonymní píše:
Také mi do té zprávy co psala, napsala že jí vyhrožuje že pokud mi to řekne tak jí to dítě veme…ale já ho vychovávat nechci…
Však se nestarej o cizího parchanta, vem rozum do hrsti, ale jak píšeš, máš doma luxus, a nechceš se ho vzdát. Takže ho příjmi i s parchantem nebo úplně odejdi a začni odznova.
@Anonymní píše:
Já právě jsem na vážkách…máte pravdu ve všem co píšete, ale najdu ještě takovej blahobyt…to je to co mě také děsí jsem zvyklá na prepych…
Také jsem mohla žít ve zlaté kleci, ale snášet tucty milenek a možná by byly i nějaké dětičky…ale já taková povaha nejsem…takže si musíš ty zvážit, jestli je pro tebe víc mít se dobře ve vztahu s nevěrníkem a lhářem a nebo se mít hůře, ale najít si normální vztah… ![]()