Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Holky, potřebuji radu, mám týdenní miminko a mám hodně mléka, tak mi strašně tvrdnou prsa. koupila jsem si odsávačku/úžasná úleva/, mám dotaz, mám odsát mlíko až dokojím, plně do prázdna nebo ne? a já jsem chtěla dát ve flašce to mlíko vypít malé ale po půl hodině pití z flašky vůbec neubylo?
že by neuměla pít z flašky? malá je teda malinká, má jen 2490g
není to tím? musela jsem ji znovu nakojit z prsa. z každého prsa jsem odsála 100ml, takže mlíka mám dost. poraďte ![]()
Příspěvek upraven 14.06.14 v 16:35
@siamka7 Odsávej jen pokud ti prsa tvrdnou a jen do úlevy-víc ne. Jinak si budeš tu laktaci podporovat a nezbavíš se toho. Malé flašku nedávej, může se ti odstavit…a jo, neumí z ní pít, je to jiný mechanismus než kojení-děti se to chvilku učí.
Příspěvek upraven 14.06.14 v 10:35
Odsala bych po kojeni, ale jen do ulevy. Protoze cim vic budes odsavat, tom vic mlika se bude delat. Casem se to srovna. Lahev bych zatim nedavala pokud to neni nezbytne nutne.
@BaMaK píše:
@siamka7 Mlíko si zamraz-třeba se bude hodit.
Nebo to dopadne jako u nás, ani jedno dítko si ho nevzalo, tak jsem vše vylila… a pak už jsem to vylévala rovnou…
@j.a.n.i1 Já to lila do koupele-aspoň něco…ale raději mít zásobičku kdyby přišla krize něž v noci ovíkendu shánět Sunar.
@BaMaK No, u nás to občas urval pes
no, u nás byla zásobička na prd, stejně jako ten Sunar, nepili ani ten, ani rozmrazené mlíko… pouze ten den odstříkané, takže krize prostě přijít nesměla.