Odstranění chlupů - sušička

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1085
30.1.17 15:43
@SábaW píše:
@anivbl A máte sušičku nebo 2v1pracku se sušičkou. Kvůli úspoře místa chci 2v1, ale nějakou kvalitnější. Snad chlupy odstraní stejně jako samostatná sušička.

My mame samostatnou AEG. Ale tak snad by mela fungovat stejne i 2v1, tam je jen omezeni v mnozstvi suseneho pradla. A diky susicce taky skoro nevim, kam jsem pred rokem schovala zehlicku, jen to tusim :lol: pracka a susicka jsoui dva nejvetsi pomocnici v domacnosti :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
19.8.18 11:33

ahoj, přidám se k dotazu, chci si sušičku také pořídit, takže mě zajímá, zda vy všichni, co si nemůžete sušičku vynachválit se zvířaty, máte sušičku kondenzační nebo jiný druh? někde jsem četla, že zrovna nějaký druh sušičky právě není vhodný, když jsou doma zvířata, že sušička může kvůli chlupům brzy odejít. díky za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
19.9.18 22:01
@adrasteiaa
@adrasteiaa píše:
ahoj, přidám se k dotazu, chci si sušičku také pořídit, takže mě zajímá, zda vy všichni, co si nemůžete sušičku vynachválit se zvířaty, máte sušičku kondenzační nebo jiný druh? někde jsem četla, že zrovna nějaký druh sušičky právě není vhodný, když jsou doma zvířata, že sušička může kvůli chlupům brzy odejít. díky za odpověď

Dobrý,už jste zjistila která sušička nejlépe A++ odstraní ty chlupy? Mame 3 kočky,je to pro mě priorita+ i bez žehlení. Dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
24.9.18 19:26

@eva02 ono chlupy odstraní pravděpodobně každá, nakonec jsem už to tak moc nezkoumala a pořídila tuto: https://www.mall.cz/…45-a1-eco-eu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
8.11.21 13:02

Sušička

Dobrý den,
Máme doma dvě kočky a dva pejsky a spousty chlupů. Dostala jsem typ na sušičku :D Která značka nebo typ by jste doporučili? Chtěla bych max do 15 000,– děkuji za typ :)
A jestli máte robotický vysavač, jaký můžete doporučit do 5 000,–,který bere též chlupy a umývá
:mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1