Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@mookiee píše:
tu diskuzi si pamatuju, osobu ne!!![]()
tak co ta ženská vlastně chce
![]()
chudák pejsek
Můj pes není chudak ja ho netyram. naopak ho miluji..ma vsechno co potrebuje. v životě jsem ho neuhodila ani po něm nervu.jak jiné radoby milujici pejskarky.ja se za sebe nemám proč stydet.vy jste zle…ja jsem jen trubka ze se vubec nekomu sveruji.jen utok a urážky. a radost ze nekomu ublizujete.
@cumlanek píše:
Predstav sy to ty piiiiiip…
@G12 píše:
aha, no tak to ano. je mi to jasné
Psala jsem to rychle a nastvana. nejsem ze zvláštni skoly. uděláte hlupaka z každého. ubohost
@zuzouš píše:
Jéé, tos byla ty?Já vím, že už jsem někdy někomu tohle psala
Ale ve městě to taky terno nebude, běhají tu na každém kroku
No jak chceš, ale kdyby se ti někdy chtělo, naklop do sebe panáka, vezmi pytel piškot a hrdě do toho
ve městě je zvládám celkem dobře
(jsem tu každou chvíli a vyrostla jsem ve městě). Mě nevadí, dokud mě nazačnou očuchát. I jsem měla snahu toho tchánova psa vychovávat a párkrát jsem se překonala a vzala ho na procházku. Ale naštěstí včas mi došlo, že si na sebe pletu bič - tchánovi došlo jaká je se psem práce a když viděl, že se dokážu překonat, tak chtěl na mě hodit všechnu péči
Takže jsem opět couvla a psa pohladím přes plot (za rok ho neodnaučil skákat a má sílu, takže se bojím, že mě porazí), projdu kolem něj do garáže. Ale nevylučuju, že v budoucnu se s nějakým psem spřátelím (dokázala jsem pohladit a nechat se očuchat od ridgbecka - asi to píšu blbě - kde jsem věděla, že se jedná o vychovanýho psa a majitel byl nadosah). Ale dlouhodobě bych ve své blízkosti snesla asi jenom nějaký malý plemeno a pak asi irskýho teriéra (ale tam je to dáno vzpomínkou na dětství).
@zuzouš píše:
No tak obvykle se to dělá tak, že před návštěvou koutku psa utaháš venku, takže zatímco ty blbneš v herničce s děckem, pes doma spokojeně chrápe. A když jdeš nakoupit, vydrží tu chvíli venku. Co furt řešíš?
Tak zrovna čivava tu chvíli venku nevydrží… neb ji někdo ukradne
ale po dobu nákupu rozhodně vydrží chrnět na gauči ![]()
@cumlanek píše:
Můj pes není chudak ja ho netyram. naopak ho miluji..ma vsechno co potrebuje. v životě jsem ho neuhodila ani po něm nervu.jak jiné radoby milujici pejskarky.ja se za sebe nemám proč stydet.vy jste zle…ja jsem jen trubka ze se vubec nekomu sveruji.jen utok a urážky. a radost ze nekomu ublizujete.
tak za prvé, nejsem zlá, za druhý nikomu nebližuju. jen vlastně nevím, co vlastně chceš
vadí ti tvůj pes, vadí ti s ním chodit ven, na druhou stranu ho miluješ a vadí ti, že ho nemůžeš brát sebou. já svýho psa majznu když zlobí, i na něj zakřičím - obojí dělám opatrně a nevidím na tom nic špatnýho, v rámci výchovy. nikdy mi nevadilo jít s ní ven, chodím s ní 4× denně. musela si před pořízením psa uvažovat co bude potřeba, né? stydět se nemusíš, ale protiřečíš si ![]()
@Nejhodnější to je škoda, že to není všude, určitě by se takový psí hlídání využívalo dost. Takže pak dorazíte domů a pejsánek se ve dveřích zeblije? ![]()
@cumlanek takže je to jedna z těch nevyrovnaných potvor bez socializace, který se válejí po gauči a v posteli, neumí jediný povel a venku blafou na všechno živý? Který mají vše, co si páníček myslí, že potřebují? Který nechápou pozici v rodině (smečce)?
@zuzouš píše:
@Nejhodnější to je škoda, že to není všude, určitě by se takový psí hlídání využívalo dost. Takže pak dorazíte domů a pejsánek se ve dveřích zeblije?
@cumlanek takže je to jedna z těch nevyrovnaných potvor bez socializace, který se válejí po gauči a v posteli, neumí jediný povel a venku blafou na všechno živý? Který mají vše, co si páníček myslí, že potřebují? Který nechápou pozici v rodině (smečce)?
Nezeblije
On je školenej
Něco vydrží, není z cukru
![]()
Příspěvek upraven 20.02.14 v 18:46
@cumlanek píše:
Psala jsem to rychle a nastvana. nejsem ze zvláštni skoly. uděláte hlupaka z každého. ubohost
ale prosím tě, já vůbec nereagovala na ten pravopis. Jen mi přišlo, že ty příspěvky píše 13-leté dítě. Proto jsem se ptala, jestli máš fakt děcko
@cumlanek To chodíš denně nakupovat a denně do dětskýho koutku? Jako fakt nechápu, už ta první diskuse byla marast a tohle je marast na druhou. Furt opakuješ, jak svého psa miluješ, ale skutek utek. Já mám taky dítě a psa a je to paráda, každodenní dlouhé procházky s oběma jsou prostě parádní a pes si to řádně užije. Když jedu do obchodu, psa nechám doma, ona si chrápe a když přijedu, tak jdeme ven, věnuju se jí maximálně a fakt v tom nevidím problém a hlavu si umyju třeba v mezičase
Psala jsi, že ráda nakupuješ, pomyslela jsi někdy na to, že by i pro to dítě bylo mnohem přínosnější strávit těch 5 hodin v přírodě místo v obchoďáku, kde by ještě mohl být i ten pes a všichni byste byli spokojení? Jako každej má jiný koníčky, ale nakupování když máš dítě a psa v takhle velkým mi přijde jako sobeckost největší.
@mookiee píše:v
tak za prvé, nejsem zlá, za druhý nikomu nebližuju. jen vlastně nevím, co vlastně chcešvadí ti tvůj pes, vadí ti s ním chodit ven, na druhou stranu ho miluješ a vadí ti, že ho nemůžeš brát sebou. já svýho psa majznu když zlobí, i na n ěj zakřičím - obojí dělám opatrně a nevidím na tom nic špatnýho, v rámci výchovy. nikdy mi nevadilo jít s ní ven, chodím s ní 4× denně. muse taddy la si př!ed pořízením psa uvažovat co bude potřeba, né? stydět se nemusíš, ale protiřečíš si
Všechno jde, když se chce. Pokud psa skutečně milujete, tak jistě dokážete skloubit návštěvy rodičů, nákupy a podobně. Nejste první ani poslední, kdo má psa a dítě. Plno mamin má hospodářství a taky to zvládají. Navíc čivava nepotřebuje denně naběhat deset kilometrů, aby byla spokojená.
A pes není spokojený, pokud celý dny leží na gauči. Pes potřebuje zaměstnat tělo, ale i hlavu. Potřebuje svoji smečku, protože pes je zvíře smečkové.
Ale opravdu se to zvládnout dá v pohodě, akorát je potřeba si to v hlavě urovnat.
Dekuji všem za zkažený večer. a dál se tady na emiminu prijemne hadejte a urazejte. preji vám prijemnou zabavu.ja na emiminu koncim. a dávejte pozor aby jste tady netravili hodně casu aby vaší psy nebo deti nedejboze nestradaly.
@cumlanek Místo urážení se by ses měla zamyslet sama nad sebou a Tvým přístupem k psovi, nemůžeš se divit, že jsi rozčílila spoustu matek pejskařek.
No zakladatelko, původně jsem se tě chtěla zastat a říct, že je to fakt blbý, ale že respektovat je u nich doma musíš, na dovolenou nejezdi - pokud to bez psa nezvládáš. Nechápu averzi tvojí rodiny. A není to tím, že sama mám dva psy a to daleko větší. ALE!!! Po přečtení druhé diskuze - pamatuju si jí z dřívějška jen sem si to nespojila.. Dej pryč někomu kdo ho bude mít rád, bude s ním chodit bez problému ven apod.! Protože teď je mi ho líto ještě víc a to obecně nesnáším malý psy. Ale tohle je moc!
@zuzouš
Náš tam chodí moc rád, jelikož ty ho hodné tety ho nacpou pokaždé vším možným

U nás je v Kaufu Zvěrokruh a tam velmi rádi a zadarmo pejsky po dobu nákupu pohlídají