Odstrčený pes

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Nejhodnější
20.2.14 18:37

@zuzouš
U nás je v Kaufu Zvěrokruh a tam velmi rádi a zadarmo pejsky po dobu nákupu pohlídají :-) Náš tam chodí moc rád, jelikož ty ho hodné tety ho nacpou pokaždé vším možným :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
458
20.2.14 18:37
@mookiee píše:
tu diskuzi si pamatuju, osobu ne!! :cert: :cert: tak co ta ženská vlastně chce :nevim: :think: chudák pejsek :evil:

Můj pes není chudak ja ho netyram. naopak ho miluji..ma vsechno co potrebuje. v životě jsem ho neuhodila ani po něm nervu.jak jiné radoby milujici pejskarky.ja se za sebe nemám proč stydet.vy jste zle…ja jsem jen trubka ze se vubec nekomu sveruji.jen utok a urážky. a radost ze nekomu ublizujete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
20.2.14 18:40
@cumlanek píše:
Predstav sy to ty piiiiiip…
@G12 píše:
aha, no tak to ano. je mi to jasné

Psala jsem to rychle a nastvana. nejsem ze zvláštni skoly. uděláte hlupaka z každého. ubohost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
20.2.14 18:43
@zuzouš píše:
Jéé, tos byla ty? :oops: Já vím, že už jsem někdy někomu tohle psala :) Ale ve městě to taky terno nebude, běhají tu na každém kroku :nevim: No jak chceš, ale kdyby se ti někdy chtělo, naklop do sebe panáka, vezmi pytel piškot a hrdě do toho :)

ve městě je zvládám celkem dobře
(jsem tu každou chvíli a vyrostla jsem ve městě). Mě nevadí, dokud mě nazačnou očuchát. I jsem měla snahu toho tchánova psa vychovávat a párkrát jsem se překonala a vzala ho na procházku. Ale naštěstí včas mi došlo, že si na sebe pletu bič - tchánovi došlo jaká je se psem práce a když viděl, že se dokážu překonat, tak chtěl na mě hodit všechnu péči :cert: Takže jsem opět couvla a psa pohladím přes plot (za rok ho neodnaučil skákat a má sílu, takže se bojím, že mě porazí), projdu kolem něj do garáže. Ale nevylučuju, že v budoucnu se s nějakým psem spřátelím (dokázala jsem pohladit a nechat se očuchat od ridgbecka - asi to píšu blbě - kde jsem věděla, že se jedná o vychovanýho psa a majitel byl nadosah). Ale dlouhodobě bych ve své blízkosti snesla asi jenom nějaký malý plemeno a pak asi irskýho teriéra (ale tam je to dáno vzpomínkou na dětství).

• Citovat
  • Upravit
101702
20.2.14 18:44
@zuzouš píše:
No tak obvykle se to dělá tak, že před návštěvou koutku psa utaháš venku, takže zatímco ty blbneš v herničce s děckem, pes doma spokojeně chrápe. A když jdeš nakoupit, vydrží tu chvíli venku. Co furt řešíš?

Tak zrovna čivava tu chvíli venku nevydrží… neb ji někdo ukradne :mrgreen: ale po dobu nákupu rozhodně vydrží chrnět na gauči 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2727
@cumlanek píše:
Můj pes není chudak ja ho netyram. naopak ho miluji..ma vsechno co potrebuje. v životě jsem ho neuhodila ani po něm nervu.jak jiné radoby milujici pejskarky.ja se za sebe nemám proč stydet.vy jste zle…ja jsem jen trubka ze se vubec nekomu sveruji.jen utok a urážky. a radost ze nekomu ublizujete.

tak za prvé, nejsem zlá, za druhý nikomu nebližuju. jen vlastně nevím, co vlastně chceš :nevim: vadí ti tvůj pes, vadí ti s ním chodit ven, na druhou stranu ho miluješ a vadí ti, že ho nemůžeš brát sebou. já svýho psa majznu když zlobí, i na něj zakřičím - obojí dělám opatrně a nevidím na tom nic špatnýho, v rámci výchovy. nikdy mi nevadilo jít s ní ven, chodím s ní 4× denně. musela si před pořízením psa uvažovat co bude potřeba, né? stydět se nemusíš, ale protiřečíš si :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351

@Nejhodnější to je škoda, že to není všude, určitě by se takový psí hlídání využívalo dost. Takže pak dorazíte domů a pejsánek se ve dveřích zeblije? :lol:
@cumlanek takže je to jedna z těch nevyrovnaných potvor bez socializace, který se válejí po gauči a v posteli, neumí jediný povel a venku blafou na všechno živý? Který mají vše, co si páníček myslí, že potřebují? Který nechápou pozici v rodině (smečce)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nejhodnější
20.2.14 18:46
@zuzouš píše:
@Nejhodnější to je škoda, že to není všude, určitě by se takový psí hlídání využívalo dost. Takže pak dorazíte domů a pejsánek se ve dveřích zeblije? :lol:
@cumlanek takže je to jedna z těch nevyrovnaných potvor bez socializace, který se válejí po gauči a v posteli, neumí jediný povel a venku blafou na všechno živý? Který mají vše, co si páníček myslí, že potřebují? Který nechápou pozici v rodině (smečce)?

Nezeblije :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: On je školenej :-D Něco vydrží, není z cukru :mrgreen: :mrgreen:

Příspěvek upraven 20.02.14 v 18:46

• Citovat
  • Upravit
G12
20.2.14 18:46
@cumlanek píše:
Psala jsem to rychle a nastvana. nejsem ze zvláštni skoly. uděláte hlupaka z každého. ubohost

ale prosím tě, já vůbec nereagovala na ten pravopis. Jen mi přišlo, že ty příspěvky píše 13-leté dítě. Proto jsem se ptala, jestli máš fakt děcko

• Citovat
  • Upravit
26716
20.2.14 18:49

@cumlanek To chodíš denně nakupovat a denně do dětskýho koutku? Jako fakt nechápu, už ta první diskuse byla marast a tohle je marast na druhou. Furt opakuješ, jak svého psa miluješ, ale skutek utek. Já mám taky dítě a psa a je to paráda, každodenní dlouhé procházky s oběma jsou prostě parádní a pes si to řádně užije. Když jedu do obchodu, psa nechám doma, ona si chrápe a když přijedu, tak jdeme ven, věnuju se jí maximálně a fakt v tom nevidím problém a hlavu si umyju třeba v mezičase :roll: Psala jsi, že ráda nakupuješ, pomyslela jsi někdy na to, že by i pro to dítě bylo mnohem přínosnější strávit těch 5 hodin v přírodě místo v obchoďáku, kde by ještě mohl být i ten pes a všichni byste byli spokojení? Jako každej má jiný koníčky, ale nakupování když máš dítě a psa v takhle velkým mi přijde jako sobeckost největší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
20.2.14 18:55
ZZepro
@mookiee píše:
tak za prvé, nejsem zlá, za druhý nikomu nebližuju. jen vlastně nevím, co vlastně chceš :nevim: vadí ti tvůj pes, vadí ti s ním chodit ven, na druhou stranu ho miluješ a vadí ti, že ho nemůžeš brát sebou. já svýho psa majznu když zlobí, i na n ěj zakřičím - obojí dělám opatrně a nevidím na tom nic špatnýho, v rámci výchovy. nikdy mi nevadilo jít s ní ven, chodím s ní 4× denně. muse taddy la si př!ed pořízením psa uvažovat co bude potřeba, né? stydět se nemusíš, ale protiřečíš si :think:
v
Kdyby si cetla pozorne tak v té diskuzi o venceni jsem pak psala ze jsem měla osobní krizi. když jste psychicky vycerpana a máte nějaké tezke období. tak se kolikrát matkam těžko stara o děti. což nebyl můj pripad jo a svého psa jsem i přes to vencila. nestradal. :! Spíš bylo m vubecimo misu, ze jsem taby tohle vůbec resila.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
20.2.14 18:55

Všechno jde, když se chce. Pokud psa skutečně milujete, tak jistě dokážete skloubit návštěvy rodičů, nákupy a podobně. Nejste první ani poslední, kdo má psa a dítě. Plno mamin má hospodářství a taky to zvládají. Navíc čivava nepotřebuje denně naběhat deset kilometrů, aby byla spokojená.
A pes není spokojený, pokud celý dny leží na gauči. Pes potřebuje zaměstnat tělo, ale i hlavu. Potřebuje svoji smečku, protože pes je zvíře smečkové.
Ale opravdu se to zvládnout dá v pohodě, akorát je potřeba si to v hlavě urovnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
20.2.14 19:01

Dekuji všem za zkažený večer. a dál se tady na emiminu prijemne hadejte a urazejte. preji vám prijemnou zabavu.ja na emiminu koncim. a dávejte pozor aby jste tady netravili hodně casu aby vaší psy nebo deti nedejboze nestradaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
20.2.14 19:03

@cumlanek Místo urážení se by ses měla zamyslet sama nad sebou a Tvým přístupem k psovi, nemůžeš se divit, že jsi rozčílila spoustu matek pejskařek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
20.2.14 19:08

No zakladatelko, původně jsem se tě chtěla zastat a říct, že je to fakt blbý, ale že respektovat je u nich doma musíš, na dovolenou nejezdi - pokud to bez psa nezvládáš. Nechápu averzi tvojí rodiny. A není to tím, že sama mám dva psy a to daleko větší. ALE!!! Po přečtení druhé diskuze - pamatuju si jí z dřívějška jen sem si to nespojila.. Dej pryč někomu kdo ho bude mít rád, bude s ním chodit bez problému ven apod.! Protože teď je mi ho líto ještě víc a to obecně nesnáším malý psy. Ale tohle je moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný