Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@cumlanek píše:
Predstavsi ze si dupu porad i se s mamkou hadam a co mi to pomuze. nijak. a ja nemám žádné vymluvy.my si vubec asi nerozumimetak me neprud. když neznas moji rodinu.
Tak když si nerozumíte, tak proč se jim tam cpeš na noc a chceš s nima jezdit na dovolenou
to mi hlava nebere…
@jannina1 píše:
To ale značně přeháníš. Je to jen o teleraci. Tihle nenávistníci jí totiž neznají..
@j.a.n.i1 píše:
Tak je to ale jejich domov a tedy jejich pravidla… co je na tom sobeckýho sakra. Pokud mě někdo se psem doma nechce, tak se mu tam s ním nebudu cpát. A rozmyslím si, zda mi ten člověk stojí za to, abych přišla bez psa nebo nepřišla vůbec.
Ano, někdy to bohužel je tak, že návštěva kvůli psovi přijít nemůže, i když by o to stála. Není to škoda takhle narušovat vztahy?
@cumlanek píše:
Jo moje rodina je zla mysli kazdy jen na prachy a nemaji žádné city.ja jsem jina po otci. vyresila jsem to tedy tak ze jim to slušně vysvetlim a pokud ho nebudou chtit aspoň z poloviny akceptovat.tak si najdu nějaké lepší lidi kolem sebe co mně budou brát i s pejskem a pochopí me. nesnasim jejich averzi vůči zvířatům. kde se to v nich muze brat
tak teď nevím esli je to ironie a nebo fakt
tady nikdo nechce, aby sis hledala novou rodinu, nic takovýho. ale prostě jim ukaž, že ten pes je tvoje druhý dítě
jeden příklad: moje teta moc psy nemusí, strejda má sice vlčáka na zahradě, ale teta se mu tak nějak zdárně vyhýbá, pes k baráku nesmí blíž než pod schody. teta je uklízecí maniak, vidí chlup na zemi a šílí. my když jezdíme na návštěvu, bereme malou sebou. tetu by ani nenapadlo, nám zakázat vzít jí dovnitř
jen jsme se prostě domluvily, že na ní budu dávat pozor, aby neudělal louži (to ona nedělá, ale v cizím si to občas značkuje
), aby něco nerozbila a aby tak nějak „neotravovala“ chvíli jí nechám proběhnout, jinak leží na mě nebo na příteli. a je klid a spokojenost na obou stranách ![]()
@j.a.n.i1 píše:
Tak když si nerozumíte, tak proč se jim tam cpeš na noc a chceš s nima jezdit na dovolenouto mi hlava nebere…
zakladatelka myslela, že si nerozumí s druhou diskutující ![]()
@kočička Evička píše:
zakladatelka myslela, že si nerozumí s druhou diskutující
Aha, tak to jsem nepochopila
to se omlouvám, ale to nic nemění na tom, že kdyby mě mamka prudila kvůli psovi, tak s ní na dovolenou jezdit nebudu, protože na dovolené očekávám klid a odpočinek a ne blbé kecy a kyselé ksichty.
@jannina1 píše:
Ano, někdy to bohužel je tak, že návštěva kvůli psovi přijít nemůže, i když by o to stála. Není to škoda takhle narušovat vztahy?
No, nemůže přijít, to bych zas až tak kategoricky netvrdila, pokud chce, tak se to dá vždycky zařídit… případně pokud chce i druhá strana, tak se mohou sejít na neutrální půdě i se psem.
@j.a.n.i1 píše:
Tak je to ale jejich domov a tedy jejich pravidla… co je na tom sobeckýho sakra. Pokud mě někdo se psem doma nechce, tak se mu tam s ním nebudu cpát. A rozmyslím si, zda mi ten člověk stojí za to, abych přišla bez psa nebo nepřišla vůbec.
neřeknu kdyby to byla návštěva, ale tady se bavíme o dceři a mámě. a pokud chci, aby jezdili, nebudu jim zakazovat člena rodiny. to mě sobecký prostě přijde, a je mi jedno, že je to jejich domov. můj je to zase člen rodiny ![]()
Rozhodně bych omezila návštěvy tam, kam se mnou nemůže pes. Třeba k mému strýci se psem nechodím (on by mi to samozřejmě nezakázal, ale nebavilo by mě furt hlídat psa, jestli po něm nerafne - navzájem se holt nesnáší), ale takyže ho navštěvuji mnohem méně, než třeba mamku, kam pes bez problémů může.
A jen krátké návštěvy, rozhodně ne přes noc ![]()
@mookiee Tak ona je otázka, zda zas tak moc chtějí, aby jezdili ![]()
@j.a.n.i1 píše:
@mookiee Tak ona je otázka, zda zas tak moc chtějí, aby jezdili
tak to je potom jiná no ![]()
@j.a.n.i1 píše:
Aha, tak to jsem nepochopilato se omlouvám, ale to nic nemění na tom, že kdyby mě mamka prudila kvůli psovi, tak s ní na dovolenou jezdit nebudu, protože na dovolené očekávám klid a odpočinek a ne blbé kecy a kyselé ksichty.
naprostej souhlas ![]()
@mookiee píše:
neřeknu kdyby to byla návštěva, ale tady se bavíme o dceři a mámě. a pokud chci, aby jezdili, nebudu jim zakazovat člena rodiny. to mě sobecký prostě přijde, a je mi jedno, že je to jejich domov. můj je to zase člen rodiny
přesně tak, mluvíš mi z duše ![]()
@cumlanek píše:
Jo moje rodina je zla mysli kazdy jen na prachy a nemaji žádné city.ja jsem jina po otci. vyresila jsem to tedy tak ze jim to slušně vysvetlim a pokud ho nebudou chtit aspoň z poloviny akceptovat.tak si najdu nějaké lepší lidi kolem sebe co mně budou brát i s pejskem a pochopí me. nesnasim jejich averzi vůči zvířatům. kde se to v nich muze brat
Tak když jsou tak zlí a bezcitní, tak proč se k nim dvakrát do týdne cpeš? ![]()
@kočička Evička Mimo seš podle mě ty a to jak ses opřela do martiny krásně ukazuje, kdu tu diskutuje bez soudnosti a rozumu. Klasické stavění zvířete nad člověka a neschopnost nahlídnout, že druzí to tak mít nemusí.
Problém zakladatelky podle mě není v tom, že její rodina nechce psa, to je jejich právo (jakkoli podle mě zbytečně vyhnané do krajnosti), ale v tom, že je na rodině a hlavně na psovi až příliš závislá. Teda sorry, ale plakat na dovolené každý večer, že nejsem se svým psem…
![]()
Prostě bych navštěvovala rodinu jen potud pokud bych vydržela bez psa (pokud vůbec nějaký takový čas existuje teda…), zbytek času bych si nechala na jiné aktivity, které se psem dělat jde. A na jiné lidi. A pokud nejsou jiné aktivity a jiní lidé, tak je problém asi někde jinde než v odmítání psa rodinou…
Jo a pro dobu, kdy nejsi se psem, najdi jiné řešení než zavírání doma. Třeba ho nech u někoho, kdo taky psa má a pohlídá apod.