Odstrčený pes

Napsat příspěvek
Velikost písma:
101708
20.2.14 19:09
@cumlanek píše:
Dekuji všem za zkažený večer. a dál se tady na emiminu prijemne hadejte a urazejte. preji vám prijemnou zabavu.ja na emiminu koncim. a dávejte pozor aby jste tady netravili hodně casu aby vaší psy nebo deti nedejboze nestradaly.

No, nemyslím, že by tvůj odchod byla pro emimino výrazná ztráta :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
20.2.14 19:12

@Nejhodnější

Kde je ten koutek prosím pěkně?? :-D tohle mě zajímá ještě jsem o tom neslyšela tak kdyby si byla tak hodná a poučila mě prosím :-) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nejhodnější
20.2.14 19:15
@Natálka26 píše:
@NejhodnějšíKde je ten koutek prosím pěkně?? :-D tohle mě zajímá ještě jsem o tom neslyšela tak kdyby si byla tak hodná a poučila mě prosím :-) :kytka:

Já teď momentálně bydlím v Olomouci :-) je to v Ol v Kaufu, je tam prodejna Zvěrokruhu. Přišla jsem na to hlídání náhodou. Paní tam nechávala pejska a já zrovna nakupovala. A když jsem prodavačce řekla, že ho mám v autě, tak mě normálně zpucovala, že příště ho mám vzít sebou, že ho pohlídají :-) Od té doby toho využíváme furt. A s námi i spousta dalších lidí :-)
Prodavačky říkají, že je to pro ně příjemné zpestření nudné pracovní doby :-)

• Citovat
  • Upravit
6623
20.2.14 19:18

@Nejhodnější
To mám krapet z ruky.. Abych jela z Prahy do Olomouce :-D Tohle právě slyším poprvé, ale já se obávám že velký asi nehlídají nebo jo? Já mám ridgebacka a dogu a když odněkaď jedem a potřebuju do krámu tak je nerada nechávám v autě.

Já to tu chci taky to by bylo super, aspoň bych pak nelítala po krámě jak splašená a nenechala tam půlku věcí co potřebuju :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
801
20.2.14 19:19

Myslím, že je tu už zas trochu moc hysterično (jak to ostatně u psích témat běžně bývá :roll: ). Na předchozím ani na tomto tématu nevidím nic, co by zasloužilo ta kvanta blicích smajlíků a urážky a odsudky. Dámy, to už trochu hraničí s fanatizmem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nejhodnější
20.2.14 19:20
@Natálka26 píše:
@Nejhodnější
To mám krapet z ruky.. Abych jela z Prahy do Olomouce :-D Tohle právě slyším poprvé, ale já se obávám že velký asi nehlídají nebo jo? Já mám ridgebacka a dogu a když odněkaď jedem a potřebuju do krámu tak je nerada nechávám v autě.Já to tu chci taky to by bylo super, aspoň bych pak nelítala po krámě jak splašená a nenechala tam půlku věcí co potřebuju :-D

Viděla jsem tam i vlčáka ;) Takže by třeba s těmi tvými prcky neměli problém :mrgreen: :mrgreen:
V zahraničí jsou normální takové hlídací koutky :-) uvítala bych je i u nás :-)

• Citovat
  • Upravit
6623
20.2.14 19:24

@Nejhodnější
Perfektní! Chci to tady. :-) Moji jsou chovací mazlíci - sice velcí ale chovací.. :-D a samozřejmě vychovaní :-) No jo v zahraničí.. jenomže u nás to bude novinka tak za cca 10 let.. :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
20.2.14 19:25

@Lomikára
Prosím tě co je fanatickýho na tom, že ona si pořídí psa a pak si stěžuje že ho musí venčit??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nejhodnější
20.2.14 19:25
@Natálka26 píše:
@Nejhodnější
Perfektní! Chci to tady. :-) Moji jsou chovací mazlíci - sice velcí ale chovací.. :-D a samozřejmě vychovaní :-) No jo v zahraničí.. jenomže u nás to bude novinka tak za cca 10 let.. :roll: :zed:

Když budeme mít štěstí :roll: :roll: :roll:

• Citovat
  • Upravit
6623
20.2.14 19:30

@Nejhodnější
A nebo taky nikdy neboť by se to spoustě lidem nelíbilo a křičelo by se, že je to nehygienický apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101708
20.2.14 19:30
@Natálka26 píše:
@Lomikára
Prosím tě co je fanatickýho na tom, že ona si pořídí psa a pak si stěžuje že ho musí venčit??

A ještě u čivavy, která nějakým dlouhým procházkám fakt moc nedá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nejhodnější
20.2.14 19:32
@Natálka26 píše:
@Nejhodnější
A nebo taky nikdy neboť by se to spoustě lidem nelíbilo a křičelo by se, že je to nehygienický apod.

No tak u nás je možný včecko že… Ty jo, že bych si založila business :think: :think: :think: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
rozmary
20.2.14 19:37

Nestíhám číst všechno, taky máme psa a snažíme se ho brát všude sebou, ale jen já manžel a děti. Pokud k nám příjde návštěva, která evidentně má ze psů strach, nebo prostě psi nemusí, holka má smůlu, musí být chvilku zavřená v obýváku, zrovna tak ji sebou netaháme po návštěvách, protože né každý je pejskomil. Přiznám se, že když přijdu na návštěvu kde mě neustále obskakuje pes a vyžaduje pozornost, tak mi to taky vadí, takže na tvém místě bych respektovala rodinu a s pejskem chodila sama, nebo s někým komu to fakt nevadí.

• Citovat
  • Upravit
72725
20.2.14 19:44

No prosim :mrgreen: takové vyústění :lol: opět dokazuje, že né každý majitel psa by ho fakt měl mít :mrgreen: Holky, vy jste neskutečný. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25118
20.2.14 19:46

@cumlanek My to děláme tak, že tam, kam nesmí náš pejsek (je tam jiný pes a hrozí, že by se rvali, mají alergii na zvířata apod.), tam jezdíme maximálně na půl dne a poté se nekompromisně zvedáme s tím, že musíme jet, protože pejsek je doma sám a potřebuje vyvenčit. Pokud je rodina daleko, tak ať buď přijedou oni k Vám a ubytují se jinde nebo holt budou muset ustoupit. Mít pejska je určitá zodpovědnost a nemůžeš ho zanedbávat jen proto, že ho někdo nemá rád. To není tvůj, ale JEHO problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný