Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Nejhodnější
Počkej ale já to pochopila tak, že to tam bylo zadarmo a ty bys na tom chtěla hned rejžovat no kde to sme??
![]()
@Natálka26 píše:
@Nejhodnější
Počkej ale já to pochopila tak, že to tam bylo zadarmo a ty bys na tom chtěla hned rejžovat no kde to sme??![]()
![]()
Tam to bylo zadarmo, ale spolu ze zverimexem
Já bych taky časem rozšířila nabídku
Ale prokoukla jsi mě, na prvním místě vždy moje láááááásky - prachy
![]()
@Nejhodnější
No dobře ale courám se po krámě v klidu, nakoupim, dojdu pro psa a ve zverimexu mu koupím kost cca 50 kaček…
táááákže když to tady zavedeš a budeš chtít rejžovat tak maximum 50 kaček jo??
A nebo víc ale s tím že budou mít plnej servis, masáže, pamlsky atd, chápeme se?
Protože jestli jo hlásím dva mini psy jako první ![]()
@Natálka26 píše:
@Nejhodnější
No dobře ale courám se po krámě v klidu, nakoupim, dojdu pro psa a ve zverimexu mu koupím kost cca 50 kaček…![]()
táááákže když to tady zavedeš a budeš chtít rejžovat tak maximum 50 kaček jo??
A nebo víc ale s tím že budou mít plnej servis, masáže, pamlsky atd, chápeme se?
Protože jestli jo hlásím dva mini psy jako první
Jistě, že se chápeme
Doufám, že mi z Johna něco zbude až mi dovedeš tu mikro dogu
![]()
@Nejhodnější
Neboj, oni maj nejlepší kamarádku jezevčici od vedle, a na malý neútočej jenom zaštěkaj když moc pruděj.
Fotku dogy ti nehodim jelikož jsem na tabletu..a tady mám jenom dnešní fotky ridge a svojí s novofunlanďákem, takže si můžeš vybrat z něčeho co si vlastně nechtěla.
Zítra můžu poslat dogu až budu u PC. ![]()
@Natálka26 píše:
@Nejhodnější
Neboj, oni maj nejlepší kamarádku jezevčici od vedle, a na malý neútočej jenom zaštěkaj když moc pruděj.Fotku dogy ti nehodim jelikož jsem na tabletu..a tady mám jenom dnešní fotky ridge a svojí s novofunlanďákem, takže si můžeš vybrat z něčeho co si vlastně nechtěla.
Zítra můžu poslat dogu až budu u PC.
Pošli všechny
já mám 8kg křížence čivavy a pinče. On má právě tady ty mega psíky rád, a ještě když jsou to fenky
tak to je naprosto super ![]()
Tak to se musíš rozhodnout, jestli je pro tebe důležitější pes nebo lidi, se kterýma se chceš stýkat. Uvědom si ale, že pes nikoho jiného než tebe nemá a tvoje chování, kdy ho začneš izolovat fakt nepochopí a bude se tím moc trápit. Tvé okolí si to nějak vysvětlí a navíc nebude v izolaci.
@cumlanek píše:
Právě mi ho je strašně líto. ja ho miluji a chci ho ssebou ať ma zážitky atd.me by to taky hrozně tesilo s ním travit dovolenou atd.ja jsem každý den v chorvatsku v noci brecela po tajnu jak mi pejsek chybel a ze bych ho chtela u sebe at jsme na te dovce společně. jak by se mu určitě libilo moře prochazky kde to nezná nové zazitky atd. litovala jsem celou dovolenou ze jsem vůbec jela! Mi taková dovolena za to nestoji! tak me to trapilo mysleni na něj a mrzelo me to ze uz na dovolene jezdit nebudu s nimi. a přitom to bylo pouhé chorvatskoa mamka hned ze kvůli psa okrádám dítě o dovolenou a takové řeči. prostě natlak.ale ja opravdu nebudu s nimi uz jezdit.
syna až bude větší budu posilat s nimi samotneho na dovci k moři. možná jim to dojde. a pejska nám dovoli.
Pokud to neseš tak těžce, což chápu, mám taky ráda zvířata, radši bych jela na dovolenou sama se synem a se psem a byla bych šťastná. Pokud ti rodina a známí nejsou ochotni tolerovat ani malýho pejska a nemají k tomu žádný pádný důvod, např. alergie na zvířata nebo tak něco, tak bych je odstrčila na vedlejší kolej. Je to smutný, ale od nich je fakt necitlivý, že jsou k tobě takoví a vlastně o nic nejde. Třeba by se i jim v hlavách rozsvítilo, kdybys s nima se synem omezila kontakt nebo výrazně zkrátila návštěvy u nich!