Odstrčený pes

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lucenka
20.2.14 18:29

Holky a pak se divíte, že rodina nechce aby s nima jezdila se psem na dovču. Třeba vědí, jak to se psam zakladatelka má a mají strach, že místo klidu u moře by se museli starat o jejího psa nebo se koukat na její otrávený obličej, když ho bude muset jít venčit.

• Citovat
  • Upravit
Nejhodnější
20.2.14 18:30

@cumlanek ty jsi dobrá píííííííííííííp. je mi z tebe na blití po té druhé diskuzi. Víš co? Dej toho psa někomu, kdo se o něj bude dobře starat, ty to evidentně nedokážeš. ;) :*

Příspěvek upraven 20.02.14 v 18:30

• Citovat
  • Upravit
G12
20.2.14 18:30

A ta osoba má teda dítě, jo?

• Citovat
  • Upravit
458
20.2.14 18:31

A jak mám jit s dítětem do detskeho koutku tam psí nesmí. jak mám jit nakoupit nakup do kaufu se psem.to ho mám schovat pod bundu??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nejhodnější
@G12 píše:

Nevím kdo je větší chudák, zda dítě, nebo pes :oops: :think: :think:

• Citovat
  • Upravit
11439

:oops: Že já to zmiňovala, on by se našel někdo jiný zlý :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
20.2.14 18:32
@G12 píše:

Predstav sy to ty piiiiiip…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324

Taky jsem nedočítala, jen jsem zahlédla odkaz na starou diskusi…
zakladatelka by si asi měla ujasnit svůj vztah se psem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nejhodnější
@cumlanek píše:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: @G12 jo představ SY to :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
G12
@cumlanek píše:

aha, no tak to ano. je mi to jasné

• Citovat
  • Upravit
10351
20.2.14 18:33
@lucenka píše:
@zuzouš to už si mi radila… ale ne nechci se jí zbavit. Dokážu s ní žít, protože lidi, který znám mi svoje domácí mazlíčky nenutí. Teda až na skorotchána, díky kterému musím k autu projít kolem jeho psa a i to je jeden z důvodů, proč se stěhuju zpět do města.

Jéé, tos byla ty? :oops: Já vím, že už jsem někdy někomu tohle psala :) Ale ve městě to taky terno nebude, běhají tu na každém kroku :nevim: No jak chceš, ale kdyby se ti někdy chtělo, naklop do sebe panáka, vezmi pytel piškot a hrdě do toho :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2727
@Fjodorka píše:
Jo zakladatelko, ty jsi ta, která neumí psa vyvenčit před mytím vlasů a necháváš ho doma, protože lítáš po krámech!
https://www.emimino.cz/…-pes-168668/Ten pes je asi furt jen doma, co? Buď si u svých zlých a bezcitných příbuzných, nebo lítáš po obchodech :roll:

tu diskuzi si pamatuju, osobu ne!! :cert: :cert: tak co ta ženská vlastně chce :nevim: :think: chudák pejsek :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
@Nejhodnější píše:
Nevím kdo je větší chudák, zda dítě, nebo pes :oops: :think: :think:

Chudak je tvoje dite když umis urazet a přitom me vůbec neznas.to ma teda příklad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
20.2.14 18:35
@cumlanek píše:
A jak mám jit s dítětem do detskeho koutku tam psí nesmí. jak mám jit nakoupit nakup do kaufu se psem.to ho mám schovat pod bundu??

Nákup uděláš do hodiny, místo dětského koutku běž raději ven a vem i psa..Ale mimochodem velmi často vidívám lidi s malými psy v tašce v obchodech, nikomu to nevadí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
20.2.14 18:35
@cumlanek píše:

No tak obvykle se to dělá tak, že před návštěvou koutku psa utaháš venku, takže zatímco ty blbneš v herničce s děckem, pes doma spokojeně chrápe. A když jdeš nakoupit, vydrží tu chvíli venku. Co furt řešíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný