Odstrčený pes

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Nejhodnější
20.2.14 17:12
@lucenka píše:
Holky a vy které tak bojujete za psa, jak byste reagovaly, kdyby k vám návštěva chtěla vzít zvíře, kterého se bojíte, máte z něj fobii? Jak by vám bylo, kdybyste měly řídit auto a věděly jste, že na zadní sedačce máte zvíře, kterého se děsíte?

Mě nevadí zvířata a nevadí mi když s nimi někdo přijde na návštěvu, nevadí mi ani v autě. Dokonce jsem pomáhala i s převozy psů po ČR… Mě spíš vadí a jsem alergická na určité typy lidí ;) A ti mi rozhodně nesmí ani do baráku ani do káry :* :*

• Citovat
  • Upravit
458
20.2.14 17:12
@Nejhodnější píše:
tak toho psa dej pryč! Máš jen tisíc výmluv! :roll:

Co prosím??? Asi tomu špatně rozumis co tady píšu!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
20.2.14 17:13
@jannina1 píše:
Ano, ale vem si, že Tobě blízký člověk chce s Tebou s Vámi strávit volný čas nebo rodina pár dní a nastane situace, že prostě pejska nemá kam dát a musí ho vzít sebou.Ty raději oželíš kontakt s blízkým člověkem(rodinou)než aby jsi se zapřela a pejskovi v bytě vyhradila např. předsíň? Neříkám, aby lezl po sedačkách nebo do postele.To opravdu neustoupíš ani o píď? Pro mě tedy nepochopitelné…

ale oni to respektují a to je právě ono. Kámoši vědi, jak na tom se psi jsem. Já je respektuju, jestliže si domluvíme dovolenou, jede s nimi pes. Oni respektují, že psi nemám ráda, nenutí mi např společné bydlení a pod. A na návštěvu chodí bez psů - nikdy se mi nestalo, že by přišli se psem. Já zase respektuju, že když jdu k nim, ten pes tam je - je to jeho domov. Je to přeci celé o toleranci. Navzájem si nic nenutíme, ale dohodnem se. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nejhodnější
20.2.14 17:13
@cumlanek píše:
Co prosím??? Asi tomu špatně rozumis co tady píšu!!

Máš jen tisíc výmluv :roll: Pokud si nedupneš, což rozhodně nechceš, tak máš asi smolíčka. A chudák pes bude furt doma sám.

• Citovat
  • Upravit
2727
20.2.14 17:14
@cumlanek píše:
Jenze ma mamka ma zas řeči ze izoluju syna ze kvůli blbeho :nevim: psa neuvidí můj syn moře a takové řeči.

8o 8o to jsou jenom kecy! zkouší to na tebe. ale seš dospělá, je to tvůj syn a to kdy uvidí moře je jen na tobě. a pokud by tvoje máma měla rozum, pochopí, že máš psa jako druhé dítě a nenecháš ho doma. já jsem moře viděla poprvé v 18 a taky žiju. co pořád řešíš. dupni si a je hotovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nejhodnější
20.2.14 17:15
@mookiee píše:
8o 8o to jsou jenom kecy! zkouší to na tebe. ale seš dospělá, je to tvůj syn a to kdy uvidí moře je jen na tobě. a pokud by tvoje máma měla rozum, pochopí, že máš psa jako druhé dítě a nenecháš ho doma. já jsem moře viděla poprvé v 18 a taky žiju. co pořád řešíš.dupni si a je hotovo.

To je právě ten problém ;)

• Citovat
  • Upravit
7257
@martina.se píše:
ale oni to respektují a to je právě ono. Kámoši vědi, jak na tom se psi jsem. Já je respektuju, jestliže si domluvíme dovolenou, jede s nimi pes. Oni respektují, že psi nemám ráda, nenutí mi např společné bydlení a pod. A na návštěvu chodí bez psů - nikdy se mi nestalo, že by přišli se psem. Já zase respektuju, že když jdu k nim, ten pes tam je - je to jeho domov. Je to přeci celé o toleranci. Navzájem si nic nenutíme, ale dohodnem se. :think:

Ano, takhle to jde.Ale pokud měl psa někdo z vaší rodiny a mohl přijet jen s ním, raději by jsi návštěvu oželela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662

Tak porid pejskovi tasku a vem ho s sebou s tim, ze bude pripnuty v te tasce.. Mozna kdyz uvidi, ze to neni zadna unafana kryska, povoli. Nebo prijedte k nam, nam nevadi ani doga :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
@lucenka píše:
Martina (i já) sem vnáší pohled té druhé strany

no vidíš. A hned je to špatně - už tu zas někdo blábolí o nenávisti. já Ti nevim, ale asi fakt málo fetuju, bo to nechápu. Napsala jsem názor z druhého pohledu - chápu i zakladatelku, i její rodinu. Ale řešení je buď na domluvě, nebo na tom, že si najde přátele jinde :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
20.2.14 17:16

Zakladatelko, musíš to holt nějak skloubit.Na návštěvy jezdi jen odpoledne, na dovolenou bych s nimi nejela vůbec s tím, že nemáš pro pejska hlídání. Jeď sama třeba s kamarádkou a na ně se vyprdni. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
20.2.14 17:17
@Nejhodnější píše:
Máš jen tisíc výmluv :roll: Pokud si nedupneš, což rozhodně nechceš, tak máš asi smolíčka. A chudák pes bude furt doma sám.

Predstavsi ze si dupu porad i se s mamkou hadam a co mi to pomuze. nijak. a ja nemám žádné vymluvy.my si vubec asi nerozumime :nevim: tak me neprud. když neznas moji rodinu. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
@jannina1 píše:
Ano, takhle to jde.Ale pokud měl psa někdo z vaší rodiny a mohl přijet jen s ním, raději by jsi návštěvu oželela?

oni psi mají, ale vědi, že ke mě domů s ním nesmí :think: a fakt to respektují. Ono není co oželet, my se umíme domluvit :think: Já jezdím zase k nim a respektuju, že první mi jde přivítat pes - i když umírám strachy a pod, ale přežiju to. Stejně jak oni přežijí, že např bráchovi ten den dva, psa pohlídá např táta a pod :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hr4sek22

V naší rodině má naopak psa každej. Takovýty malý co se akorát motají pod nohama. Když je nějaká rodinná sešlost, narozeniny, Vánoce apod. jsou v bytě u babičky všichni psi (dva Yorkšíři a kříženec). Zlobí, běhají.. ale když má přijít můj, vždycky někdo remcá jenom proto, že má 30kg a ti malí na něj štěkají, doráží a je šrumec :D jinak si vůbec nic nedělají. Já ale prostě buď přijdu s ním nebo vůbec. Nakonec neříká nikdo nic, protože je jako jedinej hodnej a lehne pod stůl. Je to člen rodiny a odsouvat ho nehodlám :palec: Když můžou psi od tety, přijde i můj :mrgreen:

Já bych jim vysvětlila, že pes ke mně patří a budu chodit i s ním. Když ho chci vzít na výlet nebo na dovolenou tak si ho vezmu. Kdyby měl někdo alergii nebo se psů bál, to je samozřejmě něco jinýho.. :nevim: a navíc čivava, to je malý, to se strčí do kabelky. Vždyť takovej pes nejde pomalu ani vidět :D Asi tu averzi ke zvířatům mají zkrátka vsugerovanou, to je naprd.. ale já bych neustoupila, snažila bych se domluvit :roll: :)

• Citovat
  • Upravit
Nejhodnější
20.2.14 17:18
@cumlanek píše:
Predstavsi ze si dupu porad i se s mamkou hadam a co mi to pomuze. nijak. a ja nemám žádné vymluvy.my si vubec asi nerozumime :nevim: tak me neprud. když neznas moji rodinu. :pocitac:

Tak v tom případě nechápu co tady řešíš? V tomto tvém posledním komentáři ztratila diskuze smysl :think: :think:

• Citovat
  • Upravit
2727
20.2.14 17:19
@lucenka píše:
Holky a vy které tak bojujete za psa, jak byste reagovaly, kdyby k vám návštěva chtěla vzít zvíře, kterého se bojíte, máte z něj fobii? Jak by vám bylo, kdybyste měly řídit auto a věděly jste, že na zadní sedačce máte zvíře, kterého se děsíte?

asi úplně stejně jako to mám já s pavoukama. mám šíííílenou fobii z pavouků, ale žiju v baráku a vím že oni tady taky žijou :mrgreen: bohužel :cert: a pokud by ke mě šla návštěva se zvířetem kterého se bojím, ok, budou ho držet u sebe, nesmí ke mě na deset kroků, ale proboha, přeci jim to nebudu zakazovat! 8o ale taky asi nejde o to, že se oni bojí psů, tady jde o to, že jsou sobecký a psa tam jednoduše nechtějí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný