Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Nejhodnější píše:
tak toho psa dej pryč! Máš jen tisíc výmluv!
Co prosím??? Asi tomu špatně rozumis co tady píšu!!
@jannina1 píše:
Ano, ale vem si, že Tobě blízký člověk chce s Tebou s Vámi strávit volný čas nebo rodina pár dní a nastane situace, že prostě pejska nemá kam dát a musí ho vzít sebou.Ty raději oželíš kontakt s blízkým člověkem(rodinou)než aby jsi se zapřela a pejskovi v bytě vyhradila např. předsíň? Neříkám, aby lezl po sedačkách nebo do postele.To opravdu neustoupíš ani o píď? Pro mě tedy nepochopitelné…
ale oni to respektují a to je právě ono. Kámoši vědi, jak na tom se psi jsem. Já je respektuju, jestliže si domluvíme dovolenou, jede s nimi pes. Oni respektují, že psi nemám ráda, nenutí mi např společné bydlení a pod. A na návštěvu chodí bez psů - nikdy se mi nestalo, že by přišli se psem. Já zase respektuju, že když jdu k nim, ten pes tam je - je to jeho domov. Je to přeci celé o toleranci. Navzájem si nic nenutíme, ale dohodnem se. ![]()
@cumlanek píše:
Co prosím??? Asi tomu špatně rozumis co tady píšu!!
Máš jen tisíc výmluv
Pokud si nedupneš, což rozhodně nechceš, tak máš asi smolíčka. A chudák pes bude furt doma sám.
@cumlanek píše:
Jenze ma mamka ma zas řeči ze izoluju syna ze kvůli blbehopsa neuvidí můj syn moře a takové řeči.
to jsou jenom kecy! zkouší to na tebe. ale seš dospělá, je to tvůj syn a to kdy uvidí moře je jen na tobě. a pokud by tvoje máma měla rozum, pochopí, že máš psa jako druhé dítě a nenecháš ho doma. já jsem moře viděla poprvé v 18 a taky žiju. co pořád řešíš. dupni si a je hotovo.
@mookiee píše:
![]()
to jsou jenom kecy! zkouší to na tebe. ale seš dospělá, je to tvůj syn a to kdy uvidí moře je jen na tobě. a pokud by tvoje máma měla rozum, pochopí, že máš psa jako druhé dítě a nenecháš ho doma. já jsem moře viděla poprvé v 18 a taky žiju. co pořád řešíš.dupni si a je hotovo.
To je právě ten problém ![]()
@martina.se píše:
ale oni to respektují a to je právě ono. Kámoši vědi, jak na tom se psi jsem. Já je respektuju, jestliže si domluvíme dovolenou, jede s nimi pes. Oni respektují, že psi nemám ráda, nenutí mi např společné bydlení a pod. A na návštěvu chodí bez psů - nikdy se mi nestalo, že by přišli se psem. Já zase respektuju, že když jdu k nim, ten pes tam je - je to jeho domov. Je to přeci celé o toleranci. Navzájem si nic nenutíme, ale dohodnem se.
Ano, takhle to jde.Ale pokud měl psa někdo z vaší rodiny a mohl přijet jen s ním, raději by jsi návštěvu oželela?
Tak porid pejskovi tasku a vem ho s sebou s tim, ze bude pripnuty v te tasce.. Mozna kdyz uvidi, ze to neni zadna unafana kryska, povoli. Nebo prijedte k nam, nam nevadi ani doga ![]()
@lucenka píše:
Martina (i já) sem vnáší pohled té druhé strany
no vidíš. A hned je to špatně - už tu zas někdo blábolí o nenávisti. já Ti nevim, ale asi fakt málo fetuju, bo to nechápu. Napsala jsem názor z druhého pohledu - chápu i zakladatelku, i její rodinu. Ale řešení je buď na domluvě, nebo na tom, že si najde přátele jinde ![]()
Zakladatelko, musíš to holt nějak skloubit.Na návštěvy jezdi jen odpoledne, na dovolenou bych s nimi nejela vůbec s tím, že nemáš pro pejska hlídání. Jeď sama třeba s kamarádkou a na ně se vyprdni. ![]()
@Nejhodnější píše:
Máš jen tisíc výmluvPokud si nedupneš, což rozhodně nechceš, tak máš asi smolíčka. A chudák pes bude furt doma sám.
Predstavsi ze si dupu porad i se s mamkou hadam a co mi to pomuze. nijak. a ja nemám žádné vymluvy.my si vubec asi nerozumime
tak me neprud. když neznas moji rodinu. ![]()
@jannina1 píše:
Ano, takhle to jde.Ale pokud měl psa někdo z vaší rodiny a mohl přijet jen s ním, raději by jsi návštěvu oželela?
oni psi mají, ale vědi, že ke mě domů s ním nesmí
a fakt to respektují. Ono není co oželet, my se umíme domluvit
Já jezdím zase k nim a respektuju, že první mi jde přivítat pes - i když umírám strachy a pod, ale přežiju to. Stejně jak oni přežijí, že např bráchovi ten den dva, psa pohlídá např táta a pod ![]()
V naší rodině má naopak psa každej. Takovýty malý co se akorát motají pod nohama. Když je nějaká rodinná sešlost, narozeniny, Vánoce apod. jsou v bytě u babičky všichni psi (dva Yorkšíři a kříženec). Zlobí, běhají.. ale když má přijít můj, vždycky někdo remcá jenom proto, že má 30kg a ti malí na něj štěkají, doráží a je šrumec
jinak si vůbec nic nedělají. Já ale prostě buď přijdu s ním nebo vůbec. Nakonec neříká nikdo nic, protože je jako jedinej hodnej a lehne pod stůl. Je to člen rodiny a odsouvat ho nehodlám
Když můžou psi od tety, přijde i můj ![]()
Já bych jim vysvětlila, že pes ke mně patří a budu chodit i s ním. Když ho chci vzít na výlet nebo na dovolenou tak si ho vezmu. Kdyby měl někdo alergii nebo se psů bál, to je samozřejmě něco jinýho..
a navíc čivava, to je malý, to se strčí do kabelky. Vždyť takovej pes nejde pomalu ani vidět
Asi tu averzi ke zvířatům mají zkrátka vsugerovanou, to je naprd.. ale já bych neustoupila, snažila bych se domluvit
![]()
@cumlanek píše:
Predstavsi ze si dupu porad i se s mamkou hadam a co mi to pomuze. nijak. a ja nemám žádné vymluvy.my si vubec asi nerozumimetak me neprud. když neznas moji rodinu.
Tak v tom případě nechápu co tady řešíš? V tomto tvém posledním komentáři ztratila diskuze smysl
![]()
@lucenka píše:
Holky a vy které tak bojujete za psa, jak byste reagovaly, kdyby k vám návštěva chtěla vzít zvíře, kterého se bojíte, máte z něj fobii? Jak by vám bylo, kdybyste měly řídit auto a věděly jste, že na zadní sedačce máte zvíře, kterého se děsíte?
asi úplně stejně jako to mám já s pavoukama. mám šíííílenou fobii z pavouků, ale žiju v baráku a vím že oni tady taky žijou
bohužel
a pokud by ke mě šla návštěva se zvířetem kterého se bojím, ok, budou ho držet u sebe, nesmí ke mě na deset kroků, ale proboha, přeci jim to nebudu zakazovat!
ale taky asi nejde o to, že se oni bojí psů, tady jde o to, že jsou sobecký a psa tam jednoduše nechtějí…
Mě nevadí zvířata a nevadí mi když s nimi někdo přijde na návštěvu, nevadí mi ani v autě. Dokonce jsem pomáhala i s převozy psů po ČR… Mě spíš vadí a jsem alergická na určité typy lidí
A ti mi rozhodně nesmí ani do baráku ani do káry