Odstrčený pes

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2374
20.2.14 17:19

A co nechat psa po dobu návštěvy v látkové přepravce? Třeba by to dokázali tolerovat..??
Já to tak občas dělám, ta látková přepravka je lehounká, hodím jí přes rameno a beru psa, na návštěvě „boudičku“ rozložim a otevřu vrchní okýnko, tak aby pejsek mohl i koukat ven. Pak můžeš semtam odběhnout a psa vyvenčit a zase šup zpátky. Je teda potřeba samozřejmě na toto psa navyknout aby bral přepravku jako svůj domeček, kde má soukromí a pohodlí.
A pokud nedokážou tolerovat ani tento způsob, tak bych zkrátila návštěvy na minimum a vysvětlila proč k nim nebudu chodit tak často…
My řešili něco podobnýho, ale my sebou vozili dva psy, kteří mají dohromady skoro 70 kg… A čivava je oproti nim jak nic :P Teď už máme tři psy mimochodem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
20.2.14 17:22

@cumlanek co se týče dovolené - mamka platí tobě a synovi dovolenou? nebo si ji platíš sama? pokud bych si ji platila sama, stála bych si za tím, že pes jede se mnou, pokoj/chatu se synem bych měla sama tak aby pes nikoho neotravoval a na procházky ho brala také s sebou
co se týče návštěv oni k tobě vůbec nechodí? nebo kam dáváš psa, když dojdou na návštěvu? nevím jestli jsi to zkušela, co takhle vzít psa, syna a vyrazit na vycházku a cestou se stavila k mamce, jet jakože z nějaké akce a stavit se za babičkou a hold psa jsem měla s sebou, tak jsem se musela stavit s ním…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
20.2.14 17:23

A jinak nesnáším netolerantní lidi. Paní má malou čivavu, co se vejde do tašky, tak nechápu, proč by si jí nemohla vzít na dovolenou? Snad se rodiče o ní starat nebudou, budeš jí mít na starosti ty a ještě ve svém pokoji, ne? To by jim také mohl vadit případný cizí pes v druhém pokoji, v hotelu apod…Nesnáším tuhle hysterii proti psům! Pokud sama psy ráda nemám, druhé neomezuju, ať si chovají co chtějí. Pokud někdo přijde na návštěvu se psem, nechá ho třeba v předsíni, pak si vytřu třeba savem a je to.Ale taková nenávist, že mi pes nesmí překročit práh a pod.je patologická.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2727
@cumlanek píše:
Predstavsi ze si dupu porad i se s mamkou hadam a co mi to pomuze. nijak. a ja nemám žádné vymluvy.my si vubec asi nerozumime :nevim: tak me neprud. když neznas moji rodinu. :pocitac:

tak teď nevím, co tady teda řešíš. prostě pokud nechtějí pochopit, tak jim ukaž, že to myslíš vážně. a dupni si pořádně. touhle cestou bude ten pejsek chudák pořád :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
@martina.se píše:
no vidíš. A hned je to špatně - už tu zas někdo blábolí o nenávisti. já Ti nevim, ale asi fakt málo fetuju, bo to nechápu. Napsala jsem názor z druhého pohledu - chápu i zakladatelku, i její rodinu. Ale řešení je buď na domluvě, nebo na tom, že si najde přátele jinde :think:

v poslední době mám pocit, že kdo tady bezmezně nezbožňuje psy, tak je hned špatný a div že z něj dav neudělá traviče těch rozotmilých zvířátek.

• Citovat
  • Upravit
Nejhodnější
20.2.14 17:24
@mookiee píše:
tak teď nevím, co tady teda řešíš. prostě pokud nechtějí pochopit, tak jim ukaž, že to myslíš vážně. a dupni si pořádně. touhle cestou bude ten pejsek chudák pořád :nevim:
:potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • Citovat
  • Upravit
458
20.2.14 17:25
@mookiee píše:
asi úplně stejně jako to mám já s pavoukama. mám šíííílenou fobii z pavouků, ale žiju v baráku a vím že oni tady taky žijou :mrgreen: bohužel :cert: a pokud by ke mě šla návštěva se zvířetem kterého se bojím, ok, budou ho držet u sebe, nesmí ke mě na deset kroků, ale proboha, přeci jim to nebudu zakazovat! 8o ale taky asi nejde o to, že se oni bojí psů, tady jde o to, že jsou sobecký a psa tam jednoduše nechtějí…

Jo moje rodina je zla mysli kazdy jen na prachy a nemaji žádné city.ja jsem jina po otci. vyresila jsem to tedy tak ze jim to slušně vysvetlim a pokud ho nebudou chtit aspoň z poloviny akceptovat.tak si najdu nějaké lepší lidi kolem sebe co mně budou brát i s pejskem a pochopí me. nesnasim jejich averzi vůči zvířatům. kde se to v nich muze brat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
20.2.14 17:26
@lucenka píše:
v poslední době mám pocit, že kdo tady bezmezně nezbožňuje psy, tak je hned špatný a div že z něj dav neudělá traviče těch rozotmilých zvířátek.

To ale značně přeháníš. Je to jen o teleraci. Tihle nenávistníci jí totiž neznají..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
@lucenka píše:

tak nějak.. je to jen o názoru, že.. Já psům neubližuju, že bych je jako nesnášela veřejně. Ale jsou prostě situace, kdy jsem fakt malinká - naposledy v Zoo Dvůr králové - maník s 2 filama, stál předemnou ve froně na zmrzlinu - psi se otočili a jeden po mě vystartoval - samože neměli košíky.. Maník se mi sice omluvil, ale takové šoky nesnáším. Ale neznamená to, že za rohem nacpu např jed do masa a půjdu to poházek kajsi (jak dělají fakt cvoci např na sídlištích) :nevim: Lidi se mají prostě respektovat.. i svoje názory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51

Žádného psa bych domů nepustila, jedině kdyby byl v ohrožení života. Nemám ráda zvířata a nikterak mě neláká ani na ně koukat. Ale nechápu, proč rodiče nedovolí vzít pejska na dovolenou, když se o něj budeš starat ty a ne oni. Proč s vámi nemůže jet ani vlakem. To už mi přijde moc. Jezdíme na dovolené s lidmi, kteří mají psy a je mi to fuk, protože já se o ně starat nemusím, před zámkem i psa pohlídám, abychom se v prohlídkách vystřídali. A to je fakt nemusím. Ale mám ráda i ty lidi a musíme si nějak všichni vyhovět. I tvoje rodina by ti měla vyhovět, pokud tě má ráda. Něco po tobě chtějí a podmínky pro to ti nepřipraví. Domů k nim bych ho netahala, ale na procházky a dovolené bych nebyla proti. I v autě cizího psa klidně povezu, když si ho páníček ohlídá. Když někdo chce vyhovět, tak vyhoví a když nechce, tak jen buzeruje.

• Citovat
  • Upravit
72725
20.2.14 17:27

@Jahudka87 ty látkové a podobné přepravky se mi líbí např ve vlaku - tam kolikrát fakt ani nevím, že někdo vedle mě toho psa má - až např když vystupuju, tak se objeví čumáček :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
20.2.14 17:28
@jannina1 píše:
To ale značně přeháníš. Je to jen o teleraci. Tihle nenávistníci jí totiž neznají..

hlavně, že ti majitelé psů jí mají

• Citovat
  • Upravit
72725
20.2.14 17:29
@cumlanek píše:
Jo moje rodina je zla mysli kazdy jen na prachy a nemaji žádné city.ja jsem jina po otci. vyresila jsem to tedy tak ze jim to slušně vysvetlim a pokud ho nebudou chtit aspoň z poloviny akceptovat.tak si najdu nějaké lepší lidi kolem sebe co mně budou brát i s pejskem a pochopí me. nesnasim jejich averzi vůči zvířatům. kde se to v nich muze brat :roll:

co je prostě respektovat? :think: každý fakt nemůže zvířata milovat.. Nevím. Ale prostě být Tebou, dlabu na ně, zařídím si výlety a dovolené jinak :think: budeš jak s mazlíkem, tak s dítkem. Ať si oni myslí, co chtějí - kašli na houpé řeči a udělej si to podle svého ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
20.2.14 17:29
@lucenka píše:
hlavně, že ti majitelé psů jí mají

Nemůžeš házet všechny do jednoho pytle :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101744
20.2.14 17:30
@mookiee píše:
8o ale taky asi nejde o to, že se oni bojí psů, tady jde o to, že jsou sobecký a psa tam jednoduše nechtějí…

Tak je to ale jejich domov a tedy jejich pravidla… co je na tom sobeckýho sakra. Pokud mě někdo se psem doma nechce, tak se mu tam s ním nebudu cpát. A rozmyslím si, zda mi ten člověk stojí za to, abych přišla bez psa nebo nepřišla vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný