Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Fjodorka píše:
Tak když zlí a bezcitní, tak proč se k nim dvakrát do týdne cpeš?
No oni se ke mě chovaji hezky a pomahaji mi atd.ale když jde o meho psa.tak je nenávidím
@Lomikára píše:
@kočička Evička Mimo seš podle mě ty a to jak ses opřela do martiny krásně ukazuje, kdu tu diskutuje bez soudnosti a rozumu. Klasické stavění zvířete nad člověka a neschopnost nahlídnout, že druzí to tak mít nemusí.Problém zakladatelky podle mě není v tom, že její rodina nechce psa, to je jejich právo (jakkoli podle mě zbytečně vyhnané do krajnosti), ale v tom, že je na rodině a hlavně na psovi až příliš závislá. Teda sorry, ale plakat na dovolené každý večer, že nejsem se svým psem…
![]()
Prostě bych navštěvovala rodinu jen potud pokud bych vydržela bez psa (pokud vůbec nějaký takový čas existuje teda…), zbytek času bych si nechala na jiné aktivity, které se psem dělat jde. A na jiné lidi. A pokud nejsou jiné aktivity a jiní lidé, tak je problém asi někde jinde než v odmítání psa rodinou…
Jo a pro dobu, kdy nejsi se psem, najdi jiné řešení než zavírání doma. Třeba ho nech u někoho, kdo taky psa má a pohlídá apod.
Ano je to pravda.ja jsem závislý typ. mám s tím problemy.bez ironie. mám to vsecko na prd.ale snažím se s tim celkově bojovat
Příspěvek upraven 20.02.14 v 18:14
@cumlanek
nebudu dočítat. Ale za mě, kdo nerespektuje, že mám psa, tak s ním nikam nejezdím a nechodím k němu. I kdyby to byla rodina. Nemáš žádného velkého vlkodlaka, kde by se ho někdo mohl bát, binec taky nenadělá takový prcek. Tak si holt budou muset zvyknout, nebo se nebudete stýkat.
Jdeš-li k někomu na návštěvu, musíš respektovat jeho pravidla. Pokud se ti pravidla nelíbí, tak zas ten druhý musí přijmout, že k němu nebudeš tak často chodit-můžete se vidět na neutrálním místě, kam psa vzít můžeš, nebo u vás. Stejně tak ti není nikdo povinen psa v autě vozit. Jestli platíš dovolenou stejným dílem, jako ostatní, psa si prosaď, jsi snad dospělá. Pokud jsi na dovolenou pozvaná, holt musíš držet hubu a krok.
Lucenka- nebylo by jednodušší se fóbie ze psů zbavit? Přeci jenom, potkáváš je na každém kroku, to není jako strach z hadů, ty obvykle vidíš jen v tv.
Jo zakladatelko, ty jsi ta, která neumí psa vyvenčit před mytím vlasů a necháváš ho doma, protože lítáš po krámech!
https://www.emimino.cz/…-pes-168668/
Ten pes je asi furt jen doma, co? Buď si u svých zlých a bezcitných příbuzných, nebo lítáš po obchodech ![]()
@Fjodorka píše:
Jo zakladatelko, ty jsi ta, která neumí psa vyvenčit před mytím vlasů a necháváš ho doma, protože lítáš po krámech!
https://www.emimino.cz/…-pes-168668/Ten pes je asi furt jen doma, co? Buď si u svých zlých a bezcitných příbuzných, nebo lítáš po obchodech
twe co to je??? ![]()
@Fjodorka Tý jo, tu diskuzi si pamatuju. Tak to už se asi raději vyjadřovat nebudu.
@zuzouš to už si mi radila… ale ne nechci se jí zbavit. Dokážu s ní žít, protože lidi, který znám mi svoje domácí mazlíčky nenutí. Teda až na skorotchána, díky kterému musím k autu projít kolem jeho psa a i to je jeden z důvodů, proč se stěhuju zpět do města.
@zuzouš píše:
Jdeš-li k někomu na návštěvu, musíš respektovat jeho pravidla. Pokud se ti pravidla nelíbí, tak zas ten druhý musí přijmout, že k němu nebudeš tak často chodit-můžete se vidět na neutrálním místě, kam psa vzít můžeš, nebo u vás. Stejně tak ti není nikdo povinen psa v autě vozit. Jestli platíš dovolenou stejným dílem, jako ostatní, psa si prosaď, jsi snad dospělá. Pokud jsi na dovolenou pozvaná, holt musíš držet hubu a krok.
Přesně. Souhlasím s každým slovem ![]()
@bimbama píše:
@Fjodorka Tý jo, tu diskuzi si pamatuju. Tak to už se asi raději vyjadřovat nebudu.
Ještě že jsem tu diskuzi nečetla ![]()
@Fjodorka píše:
https://www.emimino.cz/…-pes-168668/Ten pes je asi furt jen doma, co? Buď si u svých zlých a bezcitných příbuzných, nebo lítáš po obchodech
Tak to je hustý
![]()