Odstrčený pes

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7257
20.2.14 17:07
@martina.se píše:
@cumlanek já to chápu - já osobně nejsem zvědavá na to, aby na výlet - kde jsem já, jel pes :think: prostě je nemám ráda, a výletničim tak, abych sebou psa neměla :nevim: Ono je to fakt na domluvě - buď respektovat i jejich názor, nebo protě jezdit na dovolenou na výlety s dalšími milovníky psů :hug:

Spíš u Tebe je to nedostatek tolerace…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
@jannina1 píše:
@martina.se
tak nějak.. určitě není dobré ho „vnucovat“ někomu, kdo o něj zájem nemá. Já bych byla stejně radikální, jako ona rodina. Jo, může ke mne, ale bez psa. S tou dovolenou už jsem to psala. Ale vybírámé takové lidi, co psi nemají :nevim:
Martino, nezlob se u Tebe už to hraničí s nenávistí ke psům…

jj, já je nemám ráda - mám nohy jak řešeto. Psi nemají rádi mě :mrgreen: První čoklík mi pokousal, když mi bylo 7 a šla jsem do školy :think: Od té doby několikrát - jezdila jsem s poštou, jela jsem po cyklostezce a pod akce.. Já psi prostě nesnáším :think: Možná to zní blbě, ale mám kámoše, co psi milují, ale oni taky respektují můj vztah. A jsme schopni se domluvit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
@j.a.n.i1 píše:
Tak zrovna tohle by mi bylo celkem fuk a že jsem fobii ze psů celkem měla, poté co mě jako dítě pokousal pes, když jsme šli po turistické cestě kolem hájovny…
Ale spíš by me prudilo uklízet pak to auto/byt, protže prostě pak je to plný chlupů. Takže plně chápu, že někdo doma či v autě psa nechce a respektuju to, akorát prostě k takovému člověku budu chodit pouze na krátké návštěvy a nebudu s ním jezdit na dovolenou, protože já nepojedu bez psa a on tam zas mého psa nechce, tak proč bysme se měli vzájemně prudit na dovolené.

Jenze ma mamka ma zas řeči ze izoluju syna ze kvůli blbeho :nevim: psa neuvidí můj syn moře a takové řeči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.2.14 17:08
@martina.se píše:
a co kdyby Tobě ten pes vadil a někdo Ti ho pořád nutil :think: vem to taky z druhé strany, jak by ses zachovala :think: (neber jako rýpání, jen náhled)..

ty meleš úplný blbosti, promiň, ale je to tak…zakladatelka nikoho nikomu nenutí, ale pes je její rodina a jí mrzí, že si jej nemůže brát ssebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nejhodnější
20.2.14 17:08
@jannina1 píše:
@martina.se
tak nějak.. určitě není dobré ho „vnucovat“ někomu, kdo o něj zájem nemá. Já bych byla stejně radikální, jako ona rodina. Jo, může ke mne, ale bez psa. S tou dovolenou už jsem to psala. Ale vybírámé takové lidi, co psi nemají :nevim:
Martino, nezlob se u Tebe už to hraničí s nenávistí ke psům…
:pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:
  • Citovat
  • Upravit
458
20.2.14 17:09
@kočička Evička píše:
ty meleš úplný blbosti, promiň, ale je to tak…zakladatelka nikoho nikomu nenutí, ale pes je její rodina a jí mrzí, že si jej nemůže brát ssebou.

Přesně tak :hug: dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

@martina.se

hele, pokud jak píšeš psy nesnášíš, tak jsi na poměrně špatném tématu. Vnášíš sem svoji nenávist, což zakladatelce moc nepomůže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
@kočička Evička píše:

Nutí jim ho. Aspoň já jako člověk, kterýmu psi vadí, to tak cítím.

• Citovat
  • Upravit
Nejhodnější
20.2.14 17:10
@cumlanek píše:
Jenze ma mamka ma zas řeči ze izoluju syna ze kvůli blbeho :nevim: psa neuvidí můj syn moře a takové řeči.

tak toho psa dej pryč! Máš jen tisíc výmluv! :roll:

• Citovat
  • Upravit
72725
@kočička Evička píše:

její rodině ten pejsek asi vadí :think: jinak by jim asi nevadilo, že ho přeci bere sebou :think: aspoň tak to chápu já…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
@cumlanek píše:
Jenze ma mamka ma zas řeči ze izoluju syna ze kvůli blbeho :nevim: psa neuvidí můj syn moře a takové řeči.

tak jí řekni, že tvůj syn neuvidí moře nikoliv „skrz blbého psa“, ale skrz blbou rodinu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
20.2.14 17:11
@martina.se píše:
jj, já je nemám ráda - mám nohy jak řešeto. Psi nemají rádi mě :mrgreen: První čoklík mi pokousal, když mi bylo 7 a šla jsem do školy :think: Od té doby několikrát - jezdila jsem s poštou, jela jsem po cyklostezce a pod akce.. Já psi prostě nesnáším :think: Možná to zní blbě, ale mám kámoše, co psi milují, ale oni taky respektují můj vztah. A jsme schopni se domluvit :think:

Ano, ale vem si, že Tobě blízký člověk chce s Tebou s Vámi strávit volný čas nebo rodina pár dní a nastane situace, že prostě pejska nemá kam dát a musí ho vzít sebou.Ty raději oželíš kontakt s blízkým člověkem(rodinou)než aby jsi se zapřela a pejskovi v bytě vyhradila např. předsíň? Neříkám, aby lezl po sedačkách nebo do postele.To opravdu neustoupíš ani o píď? Pro mě tedy nepochopitelné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
@kočička Evička píše:
@martina.sehele, pokud jak píšeš psy nesnášíš, tak jsi na poměrně špatném tématu. Vnášíš sem svoji nenávist, což zakladatelce moc nepomůže

bože můj.. přečti si to. Napsala jsem cokoliv útočného proti tomu psovi? Nenapsala - píšu zakladatelce, ať si najde další milovníky psů a vyprdne se na to, když ji někde odmítají.. boha jeho, co je na tom nenávistného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
@kočička Evička píše:
@martina.sehele, pokud jak píšeš psy nesnášíš, tak jsi na poměrně špatném tématu. Vnášíš sem svoji nenávist, což zakladatelce moc nepomůže

Martina (i já) sem vnáší pohled té druhé strany

• Citovat
  • Upravit
101710
@cumlanek píše:

Ale to už je mamky problém… a k moři se dá jet i se psem, odjeli jsme takhle Chorvatsko, akorát to chce vlastním autem, ubytování v soukromí a koupání mimo ofiko pláže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný