Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@martina.se píše:
@cumlanek já to chápu - já osobně nejsem zvědavá na to, aby na výlet - kde jsem já, jel pesprostě je nemám ráda, a výletničim tak, abych sebou psa neměla
Ono je to fakt na domluvě - buď respektovat i jejich názor, nebo protě jezdit na dovolenou na výlety s dalšími milovníky psů
Spíš u Tebe je to nedostatek tolerace…
@jannina1 píše:
@martina.se
tak nějak.. určitě není dobré ho „vnucovat“ někomu, kdo o něj zájem nemá. Já bych byla stejně radikální, jako ona rodina. Jo, může ke mne, ale bez psa. S tou dovolenou už jsem to psala. Ale vybírámé takové lidi, co psi nemají
Martino, nezlob se u Tebe už to hraničí s nenávistí ke psům…
jj, já je nemám ráda - mám nohy jak řešeto. Psi nemají rádi mě
První čoklík mi pokousal, když mi bylo 7 a šla jsem do školy
Od té doby několikrát - jezdila jsem s poštou, jela jsem po cyklostezce a pod akce.. Já psi prostě nesnáším
Možná to zní blbě, ale mám kámoše, co psi milují, ale oni taky respektují můj vztah. A jsme schopni se domluvit ![]()
@j.a.n.i1 píše:
Tak zrovna tohle by mi bylo celkem fuk a že jsem fobii ze psů celkem měla, poté co mě jako dítě pokousal pes, když jsme šli po turistické cestě kolem hájovny…
Ale spíš by me prudilo uklízet pak to auto/byt, protže prostě pak je to plný chlupů. Takže plně chápu, že někdo doma či v autě psa nechce a respektuju to, akorát prostě k takovému člověku budu chodit pouze na krátké návštěvy a nebudu s ním jezdit na dovolenou, protože já nepojedu bez psa a on tam zas mého psa nechce, tak proč bysme se měli vzájemně prudit na dovolené.
Jenze ma mamka ma zas řeči ze izoluju syna ze kvůli blbeho
psa neuvidí můj syn moře a takové řeči.
@martina.se píše:
a co kdyby Tobě ten pes vadil a někdo Ti ho pořád nutilvem to taky z druhé strany, jak by ses zachovala
(neber jako rýpání, jen náhled)..
ty meleš úplný blbosti, promiň, ale je to tak…zakladatelka nikoho nikomu nenutí, ale pes je její rodina a jí mrzí, že si jej nemůže brát ssebou.
@jannina1 píše:
@martina.se
tak nějak.. určitě není dobré ho „vnucovat“ někomu, kdo o něj zájem nemá. Já bych byla stejně radikální, jako ona rodina. Jo, může ke mne, ale bez psa. S tou dovolenou už jsem to psala. Ale vybírámé takové lidi, co psi nemají
Martino, nezlob se u Tebe už to hraničí s nenávistí ke psům…
@kočička Evička píše:
ty meleš úplný blbosti, promiň, ale je to tak…zakladatelka nikoho nikomu nenutí, ale pes je její rodina a jí mrzí, že si jej nemůže brát ssebou.
Přesně tak
dekuji
hele, pokud jak píšeš psy nesnášíš, tak jsi na poměrně špatném tématu. Vnášíš sem svoji nenávist, což zakladatelce moc nepomůže
@kočička Evička píše:
Nutí jim ho. Aspoň já jako člověk, kterýmu psi vadí, to tak cítím.
@cumlanek píše:
Jenze ma mamka ma zas řeči ze izoluju syna ze kvůli blbehopsa neuvidí můj syn moře a takové řeči.
tak toho psa dej pryč! Máš jen tisíc výmluv! ![]()
@kočička Evička píše:
její rodině ten pejsek asi vadí
jinak by jim asi nevadilo, že ho přeci bere sebou
aspoň tak to chápu já…
@cumlanek píše:
Jenze ma mamka ma zas řeči ze izoluju syna ze kvůli blbehopsa neuvidí můj syn moře a takové řeči.
tak jí řekni, že tvůj syn neuvidí moře nikoliv „skrz blbého psa“, ale skrz blbou rodinu ![]()
@martina.se píše:
jj, já je nemám ráda - mám nohy jak řešeto. Psi nemají rádi měPrvní čoklík mi pokousal, když mi bylo 7 a šla jsem do školy
Od té doby několikrát - jezdila jsem s poštou, jela jsem po cyklostezce a pod akce.. Já psi prostě nesnáším
Možná to zní blbě, ale mám kámoše, co psi milují, ale oni taky respektují můj vztah. A jsme schopni se domluvit
Ano, ale vem si, že Tobě blízký člověk chce s Tebou s Vámi strávit volný čas nebo rodina pár dní a nastane situace, že prostě pejska nemá kam dát a musí ho vzít sebou.Ty raději oželíš kontakt s blízkým člověkem(rodinou)než aby jsi se zapřela a pejskovi v bytě vyhradila např. předsíň? Neříkám, aby lezl po sedačkách nebo do postele.To opravdu neustoupíš ani o píď? Pro mě tedy nepochopitelné…
@kočička Evička píše:
@martina.sehele, pokud jak píšeš psy nesnášíš, tak jsi na poměrně špatném tématu. Vnášíš sem svoji nenávist, což zakladatelce moc nepomůže
bože můj.. přečti si to. Napsala jsem cokoliv útočného proti tomu psovi? Nenapsala - píšu zakladatelce, ať si najde další milovníky psů a vyprdne se na to, když ji někde odmítají.. boha jeho, co je na tom nenávistného?
@kočička Evička píše:
@martina.sehele, pokud jak píšeš psy nesnášíš, tak jsi na poměrně špatném tématu. Vnášíš sem svoji nenávist, což zakladatelce moc nepomůže
Martina (i já) sem vnáší pohled té druhé strany
@cumlanek píše:
Ale to už je mamky problém… a k moři se dá jet i se psem, odjeli jsme takhle Chorvatsko, akorát to chce vlastním autem, ubytování v soukromí a koupání mimo ofiko pláže.