Odstrčený pes

Napsat příspěvek
Velikost písma:
72725
20.2.14 16:46
@Nejhodnější píše:
Ruplo v bedně? Ty jsi u toho byla, nebo to máš z doslechu jedna paní povídala? :mrgreen: Určitě nezaútočila jen tak ;)

bydlela vedle nás, celá zkrvavená s čoklem, co jí visel na ruce, na nás zvonila - psa museli uspat, nedokázali ho z ní sundat. Radši bych to znala jako jedna paní povídala, protože to bylo fakt šílený :poblion: že mu asi ruplo v bedně řekla sama majitelka - do té doby jsme se denně potkávali - pes ani necekl, byl to miláček, hladili ho všichni v okolí, žádný náznak agrese, nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
20.2.14 16:49

Právě mi ho je strašně líto. ja ho miluji a chci ho ssebou ať ma zážitky atd.me by to taky hrozně tesilo s ním travit dovolenou atd.ja jsem každý den v chorvatsku v noci brecela po tajnu jak mi pejsek chybel a ze bych ho chtela u sebe at jsme na te dovce společně. jak by se mu určitě libilo moře prochazky kde to nezná nové zazitky atd. litovala jsem celou dovolenou ze jsem vůbec jela! Mi taková dovolena za to nestoji! tak me to trapilo mysleni na něj a mrzelo me to ze uz na dovolene jezdit nebudu s nimi. a přitom to bylo pouhé chorvatsko :nevim: a mamka hned ze kvůli psa okrádám dítě o dovolenou a takové řeči. prostě natlak.ale ja opravdu nebudu s nimi uz jezdit. :oops:syna až bude větší budu posilat s nimi samotneho na dovci k moři. možná jim to dojde. a pejska nám dovoli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2237
20.2.14 16:50

Já teda nevím, ale pes je nedílnou součástí rodiny a pokud si někdo nepřeje, abych k němu šla se psem, tak bych šla bez, ale jen na nezbytnou dobu. V životě bych psa nenechala přes noc jen kvůli návštěvy. Máme druhého psa-kdysi pudlíka (skoro 16.let a teď skoro dva roky jorka). Všude bereme sebou. Pokud je to pes vychovaný a poslušný, tak na návštěvě se o něm ani neví, naše malá (jorkšírka) bývá na návštěvě v tašce-bere ji jako pelíšek stočí se tam a chrupká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
20.2.14 16:55
@kočička Evička píše:
aha, tak ty máš všechny ráda a oni tebe né, protože kdyby to bylo vzájemné, psa by tolerovali. Pokud nechceš jít cestou, že nemůže-li pes, omezíš styky (třeba by se rozhodli že by jim přestal vadit), tak máš jedinou možnost, snášet to celé dál a nechávat psa samotnýho, ale v tom případě je otázkou, jestli by mu nebylo líp někde jinde, kde nikomu vadit nebude.

Mi můj pes nevadí!! Jim vadi.ja k nim nejezdim denně. jen cca 2 krát tydne.cca na 6 hod. ať muzu pejska jít vyvencit. a na noc k nim jdu ale pejska večer vyvencim a rano brzy musim domu a pak zpet odpoledne k mamce pro syna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
20.2.14 16:58

Holky a vy které tak bojujete za psa, jak byste reagovaly, kdyby k vám návštěva chtěla vzít zvíře, kterého se bojíte, máte z něj fobii? Jak by vám bylo, kdybyste měly řídit auto a věděly jste, že na zadní sedačce máte zvíře, kterého se děsíte?

• Citovat
  • Upravit
72725
20.2.14 16:58
@cumlanek píše:
Mi můj pes nevadí!! Jim vadi.ja k nim nejezdim denně. jen cca 2 krát tydne.cca na 6 hod. ať muzu pejska jít vyvencit. a na noc k nim jdu ale pejska večer vyvencim a rano brzy musim domu a pak zpet odpoledne k mamce pro syna.

a co kdyby Tobě ten pes vadil a někdo Ti ho pořád nutil :think: vem to taky z druhé strany, jak by ses zachovala :think: (neber jako rýpání, jen náhled)..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
20.2.14 16:59
@lucenka píše:
Holky a vy které tak bojujete za psa, jak byste reagovaly, kdyby k vám návštěva chtěla vzít zvíře, kterého se bojíte, máte z něj fobii? Jak by vám bylo, kdybyste měly řídit auto a věděly jste, že na zadní sedačce máte zvíře, kterého se děsíte?
:mrgreen: já se v pohodě přiznala k tomu, že ke mě psi prostě nesmí :lol: asi budu za exota, ale ne. Na návštěvu chodí hodně lidí, všichni respektují, že ke mě prostě bez psa - pokud tu chce někdo přespat, ok, ale né se psem :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
20.2.14 17:00
@lucenka píše:

No jo ale oni se meho psa neděsí, oni ho prostě jen nechcou odmítají :,( :zed: :nevim: :nevim: ty jsi jiný pripad to jde pochopit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
20.2.14 17:03
Nala k tomu, že ke mě psi prostě nesmí :lol: asi budu za exota, ale ne. Na návštěvu chodí hodně lidí, všichni respektují, že ke mě prostě bez psa - pokud tu chce někdo přespat, ok, ale né se psem :nevim: ale jim vadí i to ze chci vzit s nimi psa vlakem na výlet.
hachapete to?? Ja ne. prostě jsou asi zlí :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101710
20.2.14 17:03
@lucenka píše:
Holky a vy které tak bojujete za psa, chodit jak byste reagovaly, kdyby k vám návštěva chtěla vzít zvíře, kterého se bojíte, máte z něj fobii? Jak by vám bylo, kdybyste měly řídit auto a věděly jste, že na zadní sedačce máte zvíře, kterého se děsíte?

Tak zrovna tohle by mi bylo celkem fuk a že jsem fobii ze psů celkem měla, poté co mě jako dítě pokousal pes, když jsme šli po turistické cestě kolem hájovny…
Ale spíš by me prudilo uklízet pak to auto/byt, protže prostě pak je to plný chlupů. Takže plně chápu, že někdo doma či v autě psa nechce a respektuju to, akorát prostě k takovému člověku budu chodit pouze na krátké návštěvy a nebudu s ním jezdit na dovolenou, protože já nepojedu bez psa a on tam zas mého psa nechce, tak proč bysme se měli vzájemně prudit na dovolené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
20.2.14 17:04

@martina.se
tak nějak.. určitě není dobré ho „vnucovat“ někomu, kdo o něj zájem nemá. Já bych byla stejně radikální, jako ona rodina. Jo, může ke mne, ale bez psa. S tou dovolenou už jsem to psala. Ale vybírámé takové lidi, co psi nemají :nevim:
Martino, nezlob se u Tebe už to hraničí s nenávistí ke psům…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.2.14 17:05
@cumlanek píše:
Mi můj pes nevadí!! Jim vadi.ja k nim nejezdim denně. jen cca 2 krát tydne.cca na 6 hod. ať muzu pejska jít vyvencit. a na noc k nim jdu ale pejska večer vyvencim a rano brzy musim domu a pak zpet odpoledne k mamce pro syna.

však já jsem to tak myslela. Měla jsem na mysli, že ty máš ráda rodinu, ale ona tebe asi né, když nedokážou tolerovat takového psíčka a dokážou se dívat na to, že ti je po něm smutno a přesto neustoupí :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101710
@cumlanek píše:
ale jim vadí i to ze chci vzit s nimi psa vlakem na výlet.
hachapete to?? Ja ne. prostě jsou asi zlí :nevim:

A proč tedy musíš nezbytně nutně jezdit s nima? Tak si na výlety najdi někoho jiného, ne.

Příspěvek upraven 20.02.14 v 17:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725

@cumlanek já to chápu - já osobně nejsem zvědavá na to, aby na výlet - kde jsem já, jel pes :think: prostě je nemám ráda, a výletničim tak, abych sebou psa neměla :nevim: Ono je to fakt na domluvě - buď respektovat i jejich názor, nebo protě jezdit na dovolenou na výlety s dalšími milovníky psů :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
20.2.14 17:06
@cumlanek píše:
No jo ale oni se meho psa neděsí, oni ho prostě jen nechcou odmítají :,( :zed: :nevim: :nevim: ty jsi jiný pripad to jde pochopit.

Dobře ke mě pes nesmí, protože se ho bojím. Můj chlap se jich nebojí, ale zase mu děsně vadí chlupy od zvířat na oblečení, v autě. Ale nerad to říká veřejně, takže by řekl, že prostě toho psa odmítál pustit přes práh.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný