Odstříkané mléko - jak na to

78
23.7.21 20:26

odstrikane mleko jak na to

Ahoj prosim jak mam uchovat odstrikane mleko?? budu to zkouset poprve zatim nemam odsavacku tak zkusim kolik mi pujde jen s rukou ale chci se zeptat jak uchovat kdybych mela v planu ze by to bylo jen na par hodin, mam na mysli ze odstrikam a treba za 3hodinky by se male podalo…asi rovnou do lahve ze??mam ji pak rovnou uzavrit??cetla jsem tu ze do lednice ale to by se pak podavalo studene ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
317
23.7.21 20:28

Dáte mléko do lednice, potom ohřejete ve vodní lázni. V lednici vydrží myslím 24h a ano můžete rovnou do vysterilizované láhve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5103
23.7.21 20:31

Ja teda odstrikavala do takovych kelimku, primo na MM, a uchovavala v lednici. Ono vydrzi i par hodin normalne v pokojove teplote, ale ted v tech teplech bych to uplne nepokousela. Studene to mimcu nedavejte, ja to ohrivala v teple vode… do hrnku jsem natocila teplou kohoutkovou a do toho dala nadobu s MM, ty drtky jsou takhle ohrate hned…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2391
23.7.21 20:49

Klidně můžeš odstříkat přímo do lahvičky, zavřít a dát do lednice. Před podáváním stačí ohřát ve vodní lázni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
23.7.21 21:32

Pokud víš, že to spotřebuješ do pár hodin, tak ani není potřeba to dávat do lednice. MM vydrží docela dlouho i v pokojové teplotě, 4 hodiny určitě bez problémů, pokud máš doma kolem 20 stupňů, tak i déle. To není jak UM, které se hned zkazí. V lednici MM vydrží bez problémů 2 dny, v mrazáku rok (Odsávala jsem víc jak rok)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35939
23.7.21 22:09

Tak jasně, že to ohřejes z té lednice i když to budeš mít v pokojovce tak by si to pak měla ohřát na 37 stupňů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová