Odtok plodové vody a co pak?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
luccifera
24.11.17 22:08

Kdyz jsem sla obcas v noci na chodbu porodnice a parkrat videla prijem porodu, tak damy nevypadaly, ze by resily katata :D ja mela vyvolavacku, takze jsem si na porodni box odskotacila a rupli mi to az na sale s misou podemnou a ac toho vyteklo fest, zblunkalo to az do konce:)

• Citovat
  • Upravit
3145
24.11.17 22:16

Já měla nacpaný ručník v kalhotách, jízda téměř hodinu. Úplně v pohodě, až když jsem na místě vylezla z auta, tak to naráz hrclo ven a v tu ránu byl durch ručník i kalhoty. Byl studený podzim a zafoukal ledový vítr, no metelila jsem do tepla jak postřelená srna :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9041
24.11.17 22:30

U prvního předčasného porodu (33tt) v noci. Měla jsem divný pocit cuknutí, zvedla jsem se a po nohách mi teklo samovolně…došla jsem pár metrů na záchod a jak jsem vkročila, tak to luplo dost a chlístlo…sedla jsem si na mísu a asi hlavička ucpala otvor ve vaku. Takže vlastně k dalšímu šplouchnutí došlo až za pár minut, po vysprchování a převlečení. Takže znova převlíct a zabalit. Cesta nám tvrvala díky velkému sněhu asi necelou hodinu. V autě jsem měla dva ručníky v složené ve víc vrstvách, na sobě dvě porodnícké vložky na sobě. Při vystupování v nemocnici to najednou povolilo a já měla nohavice mokré až do bot :roll: a to ze mě pak ještě vymačkali za dvě hodiny další vodu při vyšetření. Je to strašně individuální. Myslím, že termínový porod nemá tolik vody, jako ten předčasný, kdy miminko nezabírá tolik místa a je tam samá voda. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2314
24.11.17 22:39

Tak já ani nevím přesně, kdy mi odtekla, ale říkala sestra, že prý asi nejspíš po klistýru na záchodě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
25.11.17 20:10
@alisekR píše:
U prvního předčasného porodu (33tt) v noci. Měla jsem divný pocit cuknutí, zvedla jsem se a po nohách mi teklo samovolně…došla jsem pár metrů na záchod a jak jsem vkročila, tak to luplo dost a chlístlo…sedla jsem si na mísu a asi hlavička ucpala otvor ve vaku. Takže vlastně k dalšímu šplouchnutí došlo až za pár minut, po vysprchování a převlečení. Takže znova převlíct a zabalit. Cesta nám tvrvala díky velkému sněhu asi necelou hodinu. V autě jsem měla dva ručníky v složené ve víc vrstvách, na sobě dvě porodnícké vložky na sobě. Při vystupování v nemocnici to najednou povolilo a já měla nohavice mokré až do bot :roll: a to ze mě pak ještě vymačkali za dvě hodiny další vodu při vyšetření. Je to strašně individuální. Myslím, že termínový porod nemá tolik vody, jako ten předčasný, kdy miminko nezabírá tolik místa a je tam samá voda. :think:
…Tak to jsme to měli stejně :mavam: 34.týden, ucítila jsem lupnutí a hrklo to, kaluž jak prase, až mi nohy podjely :lol: do nemocnice hodinu i s balením tašky, vystoupení z auta taky dost hrklo(měla jsem šaty a snadály bylo léto :nevim: :lol: )…a na sále říkali u císaře, že taky ještě dost vyteklo.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11586
25.11.17 21:29

U prvního mi praskla v posteli. Probudil mě v 1 v noci takový divný pocit a najednou začala téct voda. Tak jsem sebou mrskla dolů z postele (asi jako když se mrskne velryba) a počkala, až to přestane. Pak úklid, sprcha a čekala jsem, co bude. :lol: Nakonec jsem ve 4 ráno volala mamce, měla radost. :mrgreen:
Kolem páté začaly pomalu kontrakce, tak jsem se dobalila a v 7 jsme byli v porodnici. Malý se narodil v půl třetí odpoledne. :srdce:
U dalších dvou kluků mi píchali vodu až při porodu když jsem byla skoro úplně otevřená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9041
26.11.17 09:02
@axlpol píše: …Tak to jsme to měli stejně :mavam: 34.týden, ucítila jsem lupnutí a hrklo to, kaluž jak prase, až mi nohy podjely :lol: do nemocnice hodinu i s balením tašky, vystoupení z auta taky dost hrklo(měla jsem šaty a snadály bylo léto :nevim: :lol: )…a na sále říkali u císaře, že taky ještě dost vyteklo.
:lol: Přesně, při vyšetření na předporodním mi sestra ještě prstama stlačila hráz dolů a tím jí to toho kyblíku pod kozou ještě pěkně šplíchlo :mrgreen: U druhéh to byl vyvolaný porod 37tt a tak mi píchali vodu až na sále a tak tam nevím, kolik jí bylo. Ale přesně jak píšeš je to zvláštní pocit, když to lupne a hrne se voda ven. Já si při tom prvním lupnutí a chlístnutí myslela, že mi povolil močák :mrgreen: Nejsem tedy tak blbá, jak to vypadá, ale asi jsem podvědomě chtěla, aby to bylo účůrnutí. Protože jsem několik týdnů trpěla strachy, aby malá nešla ven předčasně. A čeho se člověk nejvíc bojí, to se nakonec stane :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí