Omáčky pro děti do 1 roku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12
19.10.13 20:28

Ahoj tak píši náš jidelniček maso střidam kruti a hovězi občas kralik. jednou tydně žloudek. Brokolice+ kedlubna+těstovina+maso. Květak + kapustička+brambor+vejce. Dyně+mrkev+cervena čočka+maso. petržel nebo pastinak+mrkev+brokolice+hrašek+kukuřice, ta jidlo pěkně osladi. kukurice hrasek davam mraženy+kuskus. červena, řepa+pohanka kdyz je bezmasi den, a takhle většinou dokola, ted mame rok a, přidavam kmin, a fenykl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
19.10.13 20:53

@tomapeta na tohle téma je zde na e miminu asi 150 diskusí. Jestli tě to zajímá, tak hledej ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
19.10.13 20:55
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2429
19.10.13 21:01

http://www.maminkam.cz/…y-na-prikrmy?… tady jsou různé recepty, a místo smetany do omáček dávám bílý jogurt.. mojí malé z těhle receptů šmakuje koprovka, boloňská a svíčková :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ACU
86
19.10.13 21:13
@berry4 píše:
@tomapeta na tohle téma je zde na e miminu asi 150 diskusí. Jestli tě to zajímá, tak hledej ;)

Tady je snad na všechna témata 150 diskuzí a i tak se najdou dobré duše co prostě odpoví… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
19.10.13 21:20
@ACU píše:
Tady je snad na všechna témata 150 diskuzí a i tak se najdou dobré duše co prostě odpoví… ;)

V případě, že mě to opravdu zajímá, použiji vyhledavač. Ten je i tu, vpravo nahoře, modrý rámeček. Není třeba zakládat 151 ní diskusi na to samé, ale bud´vyhledat, strávit čas čtením informací, pokud nejsou, tak do již založené vložit dotaz.
Ale to je celé o tom, jak moc se mamina zajímat chce. Jídelníky za posledních x let nezměnily, takže nic nového nenajde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ACU
86
19.10.13 21:24

@berry4 No je jasný, že nic závratného a nového zde asi neobjeví, nicméně když už je ta 151 diskuze založena a uživatelé raugují, co už s tím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
20.10.13 10:21

Velice se omlouvam za zalozeni 151 diskise:-) a vsem dekuji za rady ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
20.10.13 13:45

Myslim že rad neni nikdy dost, a recepty se pořad vymyšleji nove a nove, tak nevidim duvod proč se o ně nepodělit. každa maminka zkouši něco noveho, tak proč si o tom nepopovidat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
820
20.10.13 14:12
@fifilu píše:
Myslim že rad neni nikdy dost, a recepty se pořad vymyšleji nove a nove, tak nevidim duvod proč se o ně nepodělit. každa maminka zkouši něco noveho, tak proč si o tom nepopovidat.

Souhlas, dodávám, že já jsem si pro dítě hodně oblíbila zelené fazolky (navíc je sezóna), krásně se to dítěti jí, bere si je samo do ručky, trénuje motoriku, na dlouho ho to zabaví, je to zdravé a chutná mu to. Takže dneska fazolky, na hranolky nakrájená mrkev, losos, batát a ořechový olej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
20.10.13 14:22

Supeeer recept určitě vyskoušim. fazolky a losos, jsem ješte nedavala, a ořechovy olej take neznam tak skusim.diky za tip

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
20.10.13 14:26

Ja dnes vařila dyni, brambor, červenou čočku, mrkev, celer, kuřeci maso.take sem někdo daval tip, a mněla jsem oběd jak pro malou tak pro sebe.bylo to moooooc dobré

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí