Omalovánky pro dospělé

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3088
8.8.15 17:43

Nedávno jsem to taky objevila - při diskuzi na netu :) Jsou krásné, ale klidně si vyhraju a vystačím i s dětskými :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
366
8.8.15 17:51
@Králičice píše:
Já si teda zatím budu muset vystačit těma z netu :mrgreen: : http://www.hoxi.cz/…nky-mandaly/

Ty vypadají taky dobře :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
366
8.8.15 17:54
@ewajs píše:
Já podobné „omalovánky“ stahuju a inspiruju se na Pineterestu

A jdou ti v pohodě tisknout? Taky tam sleduju pár nástěnek a zkoušela jsem odtud tisknout, ale obrázek mi pokaždé z tiskárny vylezl malý nebo jinak nekvalitní… Ale možná dělám něco špatně já :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
366
8.8.15 18:00

omalovánky

V knížce je i pár slabších obrázků, ale ta zvířata tam jsou úžasná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
366
8.8.15 18:08

Nevybarvené vypadají nějak takhle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
366
8.8.15 18:12

Pardon, ujela mi ruka a vložila jsem dvakrát :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
8.8.15 18:31
@vikikl píše:
A jdou ti v pohodě tisknout? Taky tam sleduju pár nástěnek a zkoušela jsem odtud tisknout, ale obrázek mi pokaždé z tiskárny vylezl malý nebo jinak nekvalitní… Ale možná dělám něco špatně já :)

Jak co. Většinou jo. Občas jde obrázek stáhnout až po rozkliknutí obrázku. Některé obrázky jsou fakt prťavé, ale hooodně toho je dost velké na A4

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6872
8.8.15 18:53

Juuu, to si musím pořídit!!! :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
366
8.8.15 19:11
@kve-tinka píše:
Juuu, to si musím pořídit!!! :palec: :palec:

Tak potom vybarvené obrázky sem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mrs.gendy
8.8.15 19:49

8o tak to si musim koupit. strasne rada vybarvuju, ale nenapadlo me, ze maji neco i pro dospelaky :palec: snad neco takoveho v Rakousku sezenu :andel:

kdyz najdu par stranek, ze kterych se daji tisknout pekne omalovanky, chcete je semka hodit? jdu to prosmejdit a urcite se neco najde :think: :D

http://www.schule-und-familie.de/…oodle-5.html
http://www.coloring-pages-adults.com/coloring-zen/
http://www.coloring-pages-adults.com/

tak v pondeli povalim pro pastelky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: diky za tohle tema :palec:

• Citovat
  • Upravit
366
8.8.15 20:28

@mrs.gendy Rakouská knihkupectví určitě budou podobným knihami zásobená líp než naše. V Čechách toho bohužel zatím moc není, ale počítám, že teď s tím nakladatelství vyjedou. Tady je to novinka asi dva měsíce stará, ale USA, Anglie, tam je to hit už dlouho. A jasně, pokud se dá něco tisknout nebo bude tip na jakékoli omalovánky, tak sem s tím :D, určitě to tady není jenom o té jedné knížce. I tipy na pastelky se hodí. Já doporučuju buď Maped, nebo Koh-i-noor Triocolor, mají pěkné syté barvy. Nebo taky klasická Progressa. Ale jinak klidně, co doma najdete :) Já jsem něco koupila, ale taky jsem synovi projela šuplíky. On v 17 letech těch pastelek už tolik nepotřebuje :D Každopádně je dobré mít co největší barevnou škálu… :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
366
8.8.15 20:31

Snad půjde uložit a vytisknout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101745
8.8.15 20:33

@vikikl Ty jsou krásné, akorát emimino zmenšuje obrázky :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mrs.gendy
8.8.15 20:33

@vikikl ja uz tisknu :dance:…jak anti stresove tak asijske a orientalni…doma mam jen pet pastelek (rocni dite) :mrgreen: nechci to tim kazit. no to si zase bude muj tukat na celo, ze si vybarvuju :mrgreen:
urcite se po tech znackach pastelek kouknu :palec:

• Citovat
  • Upravit
366
8.8.15 20:43

Tak já taky, když jsem jednou takhle v neděli příteli řekla, že si jdu koupit omalovánky, tak se na mě díval, jako že jsem spadla z višně, ale když je viděl, tak uznal, že to úplně špatný není… Poslední dobou už mi radí, jakou kde použít barvu a tak… Většinou si teda jedu podle sebe :D, ale je to fajn. A společně žasneme nad výtvory jiných :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat