Omalovánky pro dospělé
- Fotoalbum (70)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Jitulinaja No já mám taky strach, že jakmile si omalovánky koupím, tak už v domácnosti vůbec nic neudělám. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@drise u me to nastesti tak zavislacke neni
ac me to strasne bavi dokazi se odtrhnout
u cteni je to horsi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, tak jsem si včera udělala radost a omalovánky si konečně koupila.
Koupila jsem si Čarovný les, ale řeknu vám, vybrat si jedny z takového množství je nadlidský úkol. Krásný je i ten Ztracený oceán, ale ten už je dražší. Přidávám obrázek kolik jsem toho vybarvila. Tady ta trošička mně trvala dvě hodiny. Čas při tom utíká šíleně rychle.
Prosím, dejte sem taky nějaké obrázky, i když je nemáte vybarvené celé. Je radost se na to koukat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Koukněte na tyto stránky. http://omalovankygrada.cz/ Jsou tam nádherně vybarvený obrázky. To už vybarvují snad úplní profící. Jsou vážně překrásný.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@drise Tady je pár z mých posledních výtvorů
Jinak, kdo jste na FB, je tam pár skupinek, zeměřených na omalovánky pro dospělé a v nich spousty krásných obrázků a zajímavých diskuzí na téma pastelky a omalovánky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mně to hrozně dlouho láká, ale zatim jsem si je ještě nekoupila. Ale když čtu ty vaše pozitivní komentáře, tak mam chut si je dojit koupit ještě teď. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hezký den vám všem, omlouvám se předem za tak trochu spam
. Ale hledám jak to jde, abych pomohla projektu mé maminky - a protože jde právě o omalovánky pro dospělé, myslela jsem, že by to nemuselo být zas až tak off-topic vložit odkaz sem do diskuze.
Když byste náhodou věděly o někomu, komu by právě takové omalovánky udělaly radost, budeme moc vděčné, když jim pošlete odkaz!
https://www.hithit.com/…proti-stresu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kocici omalovanky Děkujeme za příspěvek, vůbec nevadí. Myslím, že by se mohly líbit. Jinak na FB je jedna fajn skupinka Pastelkou proti stresu, tak můžete zkusit i tam ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kocici omalovanky Doporučuju najít na FB skupinu Omalovánky pro dospělé a hodit tam odkaz. Omalovánky koček jsou hodně populární.
- Citovat
- Upravit
@vikikl prosím, z čeho je ten obrázek města? Nemám moc přehled, jaké jsou motivy, jen co vidím v trafice a na žádné domy/města jsem zatím nenarazila. Děkuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Paní Columbová Je to z knížky Fantastic Cities od Steva McDonalda http://www.enbook.cz/…-cities.html?… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsou omalovánky pro dospělé i ve větším formátu než A4? Daly by se stáhnout na netu? Díky za info.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sára 1 jsou, videla sem asi metrovy v knihkupectvi bux, stahnout nevim, nedokazu si predstavit jak by se takovej format doma tisknul
jinak ja si je vyrobila sama, prekreslila sem jednu stranu z omalovanek na A1 ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit