Omalovánky pro dospělé
- Fotoalbum (70)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Krista0671 To znám, mě to taky chytlo z ničeho nic… Nikdy jsem u sebe tyhle sklony nepozorovala, až teď ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vikikl už jsem si to vytiskla, 3 stejné motivy, do různých barviček (musím ale dokoupit nějaké pastelky, mám jen tu sadu 36 z Lidlu) a ještě musím sjet do Ikey pro rámečky, paráda, zrovna mi to moc káplo do noty ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak mám v hlavě nějaké projekty (zatím dva)
, které by se daly v rámci skupiny udělat. Ale to asi až (pokud)
, nás bude víc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky budu davat nejaky obrazky do ramecku, kdyz se mi povedou a povesim je prckovi do pokoje ![]()
- Citovat
- Upravit
Fotky svých krásných výtvorů dávejte prosím i do skupiny. Najdete pod „Fotky skupiny“. Ať jsou pěkně po ruce a nemusí se kvůli nim listovat v komentářích tady. Ale sem samo taky
Díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Už zííítra…těším se jak malá na Ježíška
Zítra mi přijdou poštou omalovánky. zatím jen ty antistresové (asi nejznámnější) a relaxační…a čarovný les vypadá úchvatně. Kolik hodin vám tak zabere jeden obrázek?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Špuntice1986 No to je skvělé, já se zase moc těším na ty vaše vybarvené obrázky, hrozně mě baví, se na ně dívat
Jak dlouho trvá jeden, to je těžko říct…, ale asi jsem ještě žádnej nevybarvila během jednoho dne. Třeba včera večer jsem v Antistresových začla želvičky, se kterými dnes večer pokračuju, ale dodělám asi až zítra večer… No v tom Čarovným lese, počítám bude jeden otázkou třeba i týdne, klidně víc…
Až to zítra přijde, tak se pochlub ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Calathea Je to fakt prýma věc, člověk si při tom i psychicky dost odpočne, buď po práci nebo když jdou dítka večer spinkat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky to cumim!
ja se nejvic vyradila kdyz byl syn v prvni tride, meli ke kazdymu pismenku najit obrazek, a- aktovka, auto apod, ja vytiskla na netu a vykreslovala, celkem 2 narvane sanony a chybi mi to
takze uz vim co budu delat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit