Ona a její matka

Anonymní
1.10.11 01:25

Ona a její matka

Žiju s přítelem už pár let čerstvě po jeho rozvodu máme se skvěle,ale někdo nám to ničí a to jeho ex a dcera.
Jeho ex se náramě hodilo,že v době rozvodu si mě našel,protože dceři mohla nakecat,že jsem jí ukradla tatínka a že to je všechno kvůli mě! Podotýkám,že ona odešla a požádala o rozvod,protože měla jiného! Jenže měla plán,že mého přítele u rozvodu oškube jak kuře a nasadí si velikánské alimenty.U rozvodu naházela na něj jen nepravdivou špínu aby vypadala jao strašná chudinka.Neříkám,že byl úplně svatej,ale to co ona předvedla bylo přehnané.Jelikož měl mě a já se zabívám právem,tak se jí to nepovedlo no a proto mě nenávidí a požívá dceru jako zbraň!!! Neustále mě obtěžuje a navádí dceru aby mě s přítelem rozeštvala.Je jí 12let tehdy jí bylo 9. Obje jsou dobře spolčené jenže to moje trdlo to nevidí :( jezdí za ní co 14dnů 400km na víkend,to by mi nevadilo a vše by bylo v pořádku,ale dcera oto vůbec nestojí jen mi dělaj naschváli a ona ho jen využívá po finanční stránce.Níkdy mu nezavolá nenapíše sms nic jen dvakrát do měs. příjde sms tato nabí mi krédo. a víkendy co je sní nás výjdou na 5tis. a to scela beze srandy. Máme svojí rodinu dvě děti a já jsem už zoufalá ona dočista zmanipulovaná a on využívaný tatínek a taky pěknej blbec :zed: Poradí mi někdo co stím můžu dělat?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
1.10.11 16:19

Já jsem to vyřešila rozvodem asi jsem blbá,ale nesnasla jsem takovou situaci,takže nevím co poradit,ale přeju aby to u vás dopadlo jinak než u mě!!!

• Citovat
  • Upravit
3157
1.10.11 16:24

Omlouvám se, k tematu mě nic nenapadá..
Ale budu trochu OT - normálně mě to nějak netankuje, ale na to, že se zabýváte právem, máte dost šílený pravopis a sloh 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
1.10.11 16:28

Myslím, že s tím nemůžeš dělat vůbec nic. S tím, že má dceru sis ho už brala, a to, že s ní utratí tisíce - s tím nikdo z nás nic neudělá (pláč na špatném hrobě). Pro tebe bude ona vždycky rozmazlený fracek , pro ní ty vždycky budeš nenáviděná macecha. :nevim:

(Nebo s čím konkrétně bys chtěla poradit ?)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.10.11 16:39
Jo vidím a vím,ale tady nejsme u soudu ani v kanceláři taky jsem byla rozrušená a byla noc,ale ty jsi jistě paní dokonalá viď?Mám moc ráda takové lidi jako jsi ty bez tebe bychom se asi mi cizinci nenaučili českému jazyku :lol: Tak děkuji za připomínky :palec:
marmelada78 píše:
Ale budu trochu OT - normálně mě to nějak netankuje, ale na to, že se zabýváte právem, máte dost šílený pravopis a sloh 8-o
  • Citovat
  • Upravit
4618
1.10.11 16:51
Anonymní píše:
Jo vidím a vím,ale tady nejsme u soudu ani v kanceláři taky jsem byla rozrušená a byla noc,ale ty jsi jistě paní dokonalá viď?Mám moc ráda takové lidi jako jsi ty bez tebe bychom se asi mi cizinci nenaučili českému jazyku :lol: Tak děkuji za připomínky :palec:
marmelada78 píše:
Ale budu trochu OT - normálně mě to nějak netankuje, ale na to, že se zabýváte právem, máte dost šílený pravopis a sloh 8-o
Marmelado, napadlo me to samy :mrgreen:
Zakladatelko, pokud jste cizinka, tak se omlouvam, ale jinak teda urcity pravopisny chyby bych neudelala ani totalne namol :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.10.11 17:54

Ano jsem ze švédska sice jsem tady už hodně dlouho,ale psaní je těžký. No a pokud se někdo vyžívá v tom opravovat druhé,tak mi to příjde ubohé to je asi tak vše :-)
Co si počít s ex a její dcerou mi asi nikdo neporadí jen jeto těžký nevím jak mu otevřít oči aby viděl,že ho jen vydírají a jako otec by se k tomu měl nějak postavit.Protože především touhle výchovou a strategii matky ničí dceři oba život.

• Citovat
  • Upravit
4618
1.10.11 18:52

Tak to se omlouvam, pokud jsi cizinka, tak to mas naopak cestinu vybornou - myslim to vazne :palec:

No a co s tim vztahem, to vis, dcera je v blbym veku, kdy sama jeste nema poradne rozum, ale uz se citi byt „velika“, a pokud ma doma jeste matku, ktera ji hecuje, tak pokud si to neuvedomi tata a neda tomu nejaky hranice, tak s tim asi nic neudelas. Zas na druhou stranu, kdyz uz s ni nemuze zit, tak se ji to snazi nahradit necim jinym. To vis, je to tezky..

Příspěvek upraven 01.10.11 v 18:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
1.10.11 18:52

Myslím,že mu oči neotevřeš.Dcera u něj vždycky bude na prvním místě,s tím nic nenaděláš,je to jeho krev.Znám případ,kdy si chlap pořídil novou rodinu - znovu se oženil,má dvě další děti,ale na to první je prostě vysazenej a ex manželku,s níž syna má,podporuje a platí jí dost peněz,i když by nemusel.Dává jí měs.20 tis.na kluka,ale ona to utratí za sebe(botox,kosmetika,oblečení)a pak si řekne o další peníze i když kluk je skoro pořád u něj a kupuje mu oblečení,živý ho apod.oučasná manželka mlčky přihlíží,vadí jí to,ale drží „hubu a krok“protože chlap by se rozhod pro syna.
Bud se s tím smiř a nebo se rozved,jinou radu bohužel nemám :nevim: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
1.10.11 20:28
Anonymní píše:
Ano jsem ze švédska sice jsem tady už hodně dlouho,ale psaní je těžký. No a pokud se někdo vyžívá v tom opravovat druhé,tak mi to příjde ubohé to je asi tak vše :-)
Co si počít s ex a její dcerou mi asi nikdo neporadí jen jeto těžký nevím jak mu otevřít oči aby viděl,že ho jen vydírají a jako otec by se k tomu měl nějak postavit.Protože především touhle výchovou a strategii matky ničí dceři oba život.

V tom případě velká omluva. Rozhodně se nevyžívám v opravování druhých, já nejsem taky žádná lingvistka, ale Tvůj příspěvek by v případě „domorodce“ byl opravdu silné kafe. Tak se nenech odradit prudičema :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová