Onanie šestileté holčičky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5476
2.5.11 12:18

No, anonymní, bez urážky, ale ono to z toho, co píšeš, vyznělo tak, že je prase kvůli masturbaci… tak promiň, že jsem to blbě pochopila, ale ono je nejdůležitější, jak to pochopila vaše dcera, o nás nejde… a asi blbě, když brečela, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
2.5.11 12:19

Tak sorry, asi jsem to blbě pochopila, no ale stejně nechápu…ptáš se na to, jak jí to vysvětlit aby si tam nic nestrkala nebo na co?

Příspěvek upraven 02.05.11 v 12:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.5.11 12:21

Heh, já dělala to samé asi v 6-7 letech, tenkrát jsem vůbec nevěděla proč mi to dělá dobře, a používala jsem na to něco jiného vibračního.. :mrgreen: ale vážně si nepamatuji, jak jsem k tomu došla.. a určitě jsem to nikde nevyčetla.. vůbec jsem nevěděla proč mi to dělá dobře atd.. já si myslím, že je to úplně normální a přirozené.. takhle by to bylo i v přírodě, prostě to tělo začíná fungovat se vším všudy :mrgreen: myslím, že mě u toho taky jednou nachytali a řekli mi, že to nemůžu dělat, že je to nezdravé.. tak jsem z toho byla taková zklamaná.. ale dělala dál, aby to nikdo neviděl..

Takže zakazovat to je podle mě špatné.. jen vysvětlit jak už tady říkali ostatní, že je to soukromá záležitost a musí to dělat tak, aby jí u toho nikdo neviděl :lol: a možná jí časem i vysvětlit proč jí to dělá dobře…

• Citovat
  • Upravit
31594
2.5.11 12:21

Tak vzhledem k tomu, že tam má panenskou blánu, tak bych jen vysvětlila, že když si tam něco strčí, tak by ji to mohlo bolet, že se do těhle míst snadno zanese infekce a vyvolá zánět.
Nicméně bych řekla, že pokud by si tam rozhodla strčit předmět hygienicky čistý vhodných rozměrů, tak jí to nikdo na světě nemá právo zakázat.
Ale aby to s tím vysvětlováním nebylo jako v Obecné škole s tím olizováním zábradlí, to jim taky nejdřív zakázali a teprve pak se na to chlapci vrhli, abys jí spíš nedala námět k dalším experimentům.

Razení se s dr považuju za zbytečné, co ti asi tak řekne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
2.5.11 12:22

jenomže když jí řekne ať si tam nic nestrká tak jí to zrovna bude lákat a šup tam něco nacpe :nevim: vykládala známá,že si tam její sestra jako dítě cpala pastelky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25101
2.5.11 12:22

Ahoj, ještě děti nemám a s tímhle zkušenosti vůbec ne, ale možná by nebylo špatné sáhnout po nějaké knížce, kde je vysvětleno, jak mluvit s jak starými dětmi.
Příklad: známá čekala druhé, když prvnímu bylo už 7 let. Měl samozřejmě všetečné otázky, jak se tam miminko dostalo a tak. Tato známá má knížku, kde bylo perfektně popsáno, co říct takto starému dítěti (bez lhaní), tak aby to pochopil a aby mu toho člověk zase neřekl zbytečně moc a nebyl zmatený. Odpovědi byli velice jednoduché a malý to perfektně pochopil.
To zkušenost od známe, tak hodně zdaru při vysvětlování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.5.11 12:23

Jenže to je přesně to zakázané ovoce a já přesně vím že když jí tohle řeknu,začne experimentovat.Mindrák si myslím mít nebude,dávat si něco co patří do pusy mezi nohy je čuňárna podle mě zrovna tak.Chválit jí za to nebudu,to by se tam mohly s kamarádama zachvíli začít olizovat a já jí budu říkat že je to dobře?Na to je myslím ještě dost malá a už mi o tom taky vyprávěla,chodí s nima malej cikánek a ten má opravdu přehled.

• Citovat
  • Upravit
15054
2.5.11 12:24

no já myslela jestli by jí třeba dr neporadil lépe jak my jak to s dcerou probrat a jestli je nebo není vhodné aby v tomto věku třeba místo různých předmětů co najde po ruce nepořídit malý vibrátor :mrgreen: :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.5.11 12:27
Gladys píše:

Nicméně bych řekla, že pokud by si tam rozhodla strčit předmět hygienicky čistý vhodných rozměrů, tak jí to nikdo na světě nemá právo zakázat.

:lol: :lol: :lol: to je super formulace.

Na druhou stranu, taky si tam něco moje dcerka jednou strčila, a protože má panenskou blánu, zůstalo to jen na okraji a šlo to snadno vyndat, bylo jí to nepříjemné a poučilo ji to od strkání si tam čehokoliv.

Já to asi pošlu anonymně, protože dcerka by asi nebyla ráda, že to píšu na netu… :oops:

Mmch, být tebou, přesvědčím se, zda-li dcerka pochopila to prase v souvislosti se zubním kartáčkem 8-)

• Citovat
  • Upravit
Anna86
2.5.11 12:29

Jo, raději nic nezakazovat a na něco neupozorňovat, aby to nedopadlo jak v Obecné škole.. :palec:

Já myslím, že jí dělá dobře jen to dráždění klitorisu, nebude si tam nic strkat a i kdyby to zkusila, tak jí to bude bolet.. a nebude jí to dělat dobře, tak to nebude dál zkoušet.. a zůstane u toho dráždění klitoristu..

A zakázat stejně nic nejde.. tím spíše si to bude chtít vyzkoušet…

No spíše bych si pak dala pozor, až bude starší a bude randit s chlapci.. ale to člověk stejně neuhlídá..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.5.11 12:29

Ano pochopila,nepopsala jsem celý rozhovor,nečekala jsem takové dusno

• Citovat
  • Upravit
28294
2.5.11 12:32

A kdo říká, že ji za to máš chválit? To tu snad nikdo neřekl ne. Nicméně vzhledem k tomu, že brečela, poté co ji otec vynadal, tak se mi zdá že to mohla pochopit blbě, proto bych si s ní povykládala, abych si byla jistá, jak to myslíte.

To strkání předmětů bych asi neřešila, dokud to nedělá. Neřekla bych, že by to napadlo hned každého (mě jako malou teda ne), byť už ví o různých praktikách ze školy - neznamená to, že tomu rozumí. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
2.5.11 12:33

já se omlouvám… nepochopila jsem to v dané souvislosti s kartáčkem ;)
Musí se nechat ale, že je důmyslná.. mě byelektrickej kartáček teda nenapadl… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
2.5.11 12:35

Tak dusno se ti tu asi zdá proto, že jsi to právě napsala blbě, ne opačně. :wink: Ale to jen tak jako připomínku, já se ti za nepochopení už omluvila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.5.11 12:36
Lamiia píše:
já se omlouvám… nepochopila jsem to v dané souvislosti s kartáčkem ;)
Musí se nechat ale, že je důmyslná.. mě byelektrickej kartáček teda nenapadl… :lol:

Kdo ví co všechno zkoušela předtím, než přišla na to správné :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML